Kesä tuo muutoksia Aalto-yliopiston metroasemalle

Aalto-yliopiston metroasemalla tehdään kesän 2024 aikana muutostöitä turvallisuuden parantamiseksi. Työt sulkevat metron sisäänkäynnit vuorotellen kesä- ja elokuussa. Tämä uutinen päivittyy.
Poikkeustilanne-kuvitus

Länsimetron metroasemien turvallisuutta kehitetään kesän aikana paloilmoitinjärjestelmän muutoksella sekä parantamalla valaistusta. Tämä vaikuttaa metroasemien sisäänkäynteihin ja kulkureitteihin. Muutokset eivät vaikuta metron liikennöintiin tai aikatauluihin.

Muutokset Aalto-yliopiston metroasemalla

Tietotien sisäänkäynti

• muutostyöt alkavat 3.6.2024, töiden arvioitu valmistuminen viikolla 28 (8.7. alkava viikko).
  • sisäänkäynti suljetaan kokonaan, eli sekä liukuportaat että hissi ovat pois käytöstä. Kulkeminen pelkästään Otaniementien sisäänkäynnin kautta.
  • hätäpoistumisreitti jää käyttöön, mutta vain hätäpoistumiseen laiturilta kadulle.

Otaniementien sisäänkäynti (kauppakeskus A Bloc)

• muutostyöt alkavat arviolta elokuun alussa, töiden kesto noin 5 viikkoa. Tänä aikana kulkeminen pelkästään Tietotien sisäänkäynnin kautta.
  • suunnitelma tarkentuu kesän aikana, päivitämme tätä uutista.

HSL:n Reittioppaaseen päivitetään sisäänkäyntien sulkeminen, eli Reittiopas näyttää oikeita kulkuyhteyksiä myös muutostöiden aikana.

Lisätietoja muutoksista HSL:n verkkosivuilta sekä HSL:n asiakaspalvelusta, puh. 09 4766 4000 (pvm) (ma-pe klo 7.30–19, la-su klo 9.30–17).

Poikkeusreitti metrolta kesäkuussa
Metron sisäänkäynti Tietotiellä suljetaan 3.6.2024 alkaen noin 5 viikon ajaksi. Kuva: HSL.

Harald Herlin Learning Center
Tutkimus ja taide Julkaistu

Oppimiskeskuksessa pilotoidaan 19.8.2024 alkaen uusia aukioloaikoja

Opiskelijoiden ja henkilöstön mahdollisuudet käyttää tiloja ja kokoelmia laajentuvat.
Aalto Space mockup ravintolatarjonnasta

Ravintolapalvelut Aalto Spaceen - testaa ja voita!

Testaa, löydätkö kampuksen ravintolat Aalto Space -sovelluksesta ja voita kesäisiä palkintoja.
Viima-rakennuksen pääsisäänkäynti

Viima - Puumiehenkuja 5 sai seikkailuun kutsuvan nimen

Rakennuksen pääkäyttäjät pohtivat uutta nimeä yhdessä.
Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.