Osaksi Aalto-yhteisöä

Vuokraamme monimuotoisia toimitiloja Töölöstä ja Otaniemestä, Aalto-yliopiston kampuksen ytimestä. Yliopiston monitieteellinen kampusilmapiiri antaa vaikutteita, luo uusia ideoita ja tarjoaa tilaa arjen vuorovaikutukselle.

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden liittyä osaksi Aalto-yhteisöä vuokraamalla monipuolisia toimitiloja, liiketiloja, jäsenyyteen perustuvia coworking-tiloja sekä tilaa tapahtumille ja uusille ideoille yliopiston kampuksen sykkeessä, Otaniemessä ja Töölössä.

Pyörä Korkeakouluaukiolla_Unto Rautio_DSC4745
Otaniemi_aerial_autumn_2019_photo_Aalto_University_Matti_Ahlgren.jpg

Otaniemen kampus

Aalto-yliopiston kampus sijaitsee Otaniemessä, jonne on muodostunut elävä ja innovaatioita tukeva kaupunginosa. Tulevaisuuden Otaniemessä työ, asuminen ja palvelut liittyvät ainutlaatuisella tavalla toisiinsa. Asuntojen ja työpaikkojen määrä kasvaa ja joukkoliikenneyhteydet paranevat metron ja pikaraitiotien myötä. Alueella kokeillaan uusia toiminnallisia ratkaisuja sekä tilojen luovaa yhteiskäyttöä. Otaniemeä ympäröivät yritykset, startupit, teknologiapuistot ja yliopiston kampus kytketään tiiviimmin yhteen tukemaan uuden tiedon ja innovaatioiden syntyä.

Kehittyvän kampuksen lomaan rakennamme Innovation Hub -aluetta, joka kokoaa kumppaneita yliopiston läheisyyteen ja tuottaa lisäarvoa toimijoilleen. Aalto-yliopisto toimii kansainvälisissä yritysverkostoissa ja tarjoaa alueen toimijoille kehittyneet tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioympäristöt sekä tukiorganisaatiot.

Tutustu Aalto-yliopistoon

Ihmisiä sohvalla kirjojen kanssa

Aalto-yliopisto (external link)

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden.

Opiskelijoita vetämässä köyttä

Aalto-yliopiston kampus (external link)

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä on yliopiston innovatiivisen yhteisön koti.

Toimitilat

Vuokraamme monipuolista toimitilaa Otaniemestä ja Töölöstä muutaman hengen huoneista satojen työntekijöiden toimistotiloihin. Liity osaksi kasvavaa kampusta!

Lue lisää
A Grid G-siipi_Martin Sommerschield_190812_otakaari5_013

Liiketilat

Otaniemen nopeasti kehittyvälle alueelle etsitään jatkuvasti lisää vetovoimaisia palveluita ja uusia konsepteja. Monipuolista liiketilaa löytyy niin kauppakeskus A Blocista, ostoskeskus A Blancista kuin muualtakin kampukselta.

Lue lisää
Aalto University A Bloc Tuomas Uusheimo-180920-aalto-vare-069_Original

Aalto-yliopiston kampusjäsenyys

Kampusjäsenyys on pääsylippusi Aalto-yliopiston kampukselle. Se käsittää kampuksella sijaitsevat inspiroivat coworking-tilat, jotka tarjoavat alustan luoda, jakaa ajatuksia, kasvaa ja kehittyä.

Lue lisää
Living+ coworking space

Tapahtumatilat

Järjestä ikimuistoinen tapahtuma yliopiston kampuksen sykkeessä! Aalto-yliopisto tarjoaa monipuoliset ja korkeatasoiset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin.

Lue lisää
AGrid_opening_08022018_photo_by_Anni_Hanen-22_Original

Tutustu Otaniemen kampukseen

Aalto_University_Otakaari2B_new_building_03-10-2023_photo_by_Mikko_Raskinen_006.jpg

Tulevaisuuden kampus

Otaniemen aluetta kehitetään voimakkaasti, ja tulevaisuuden kampuksella työ, asuminen ja palvelut liittyvät ainutlaatuisella tavalla toisiinsa. Kampukselle tulee uusia rakennuksia ja palveluita, enemmän asukkaita ja vihreää.

Tietoa meistä
Kampusken virtuaalikierros

Virtuaalikierros kampuksella (external link)

Tutustu Aalto-yliopiston kampukseen virtuaalisesti. Liity mukaan tietokoneella, mobiililaitteella tai VR-laseilla.

Dipoli_(10)2017_by_Tuomas_Uusheimo_009_Original_lr

Kampus - aalto.fi (external link)

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä on yliopiston innovatiivisen yhteisön koti.

A Grid open house_018 A Gris 28.3.2019

We've set up office at A Grid on the Aalto university Campus, providing us with positive energy and resources we couldn’t imagine possible.

Northern Grips
Yhteydenottolomake
  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu