Alepa ottaa ruoan robottikuljetukset käyttöön Otaniemessä ensimmäisenä Suomessa

Alepan asiakkaat voivat keväästä lähtien tilata ruokaa kotiin kuljetusrobotin toimittamana.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Kampus, Poikkeustilanteet

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.
Julkaistu

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.
Julkaistu

A Bloc & A Blanc Mayday - Tutustu tarjouksiin!

Vapputarjoukset valtaavat Otaniemen palvelukeskittymät 25.4.-1.5.2022. Tutustu tarjouksiin!

Alepa ottaa ruoan robottikuljetukset käyttöön Otaniemessä ensimmäisenä Suomessa

Julkaistu

Innovatiivista suunnittelua ilmentävä ehdotus voitti Otaniemen Tietokorttelit -arkkitehtuurikilpailun

Otaniemessä Espoossa sijaitsevien Biologin ja Meritekniikan alueiden suunnittelukilpailun voittajaksi on valittu ehdotus nimimerkillä Superpositio.
Kampus, Mediatiedotteet, Yliopisto

Opiskelijahintainen lounas Subway Otaniemestä

Tiesitkö, että Otaniemen Subwaysta saa Kela-tuetun opiskelijahintaisen lounaan arkipäivisin?

Factory Otaniemen salaattibaari avautuu 4. huhtikuuta

Factory Otaniemen salaattibaari aukeaa maanantaina 4.4.2022. Salaattibaari sijaitsee Factory Otaniemen buffetravintolan yhteydessä startup-hubi A Gridissä (Otakaari 5) G-siiven alakerrassa Ossinlammen puolella.

Kestävä kampus -tapahtuma veti väkeä A Gridiin

Kestävän kampuksen tiimi järjesti Earth Hour -hengessä Kestävä kampus -tapahtuman 24.3.2022 A Gridissä. Tapahtuman teemana oli tällä kertaa luonnon biodiversiteetti sekä ihmisen ja luonnon välinen vuoropuhelu.

Kesätöihin ACREen?

Haluatko päästä kehittämään kestävää kampusta?
Unto_Rautio_Aalto_DSC5128_Original.jpg

Tule kuulemaan kestävän kampuksen ajankohtaisista!

Haluaisitko kuulla lisää missä mennään Hiilineutraali kampus 2030 -tavoitteen osalta, entä kampusluonnon biodiversiteetistä? Kaipaatko rauhoittumista ja hiljentymistä ilman tietokonetta, yhteisöllisyyden pariin? Tule mukaan Kestävä kampus -tapahtumaamme 24.3.!
Kampus, Yliopisto
  • Julkaistu