Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Otaniemen kampuksen poikkeusaukioloajat

Huomioithan rakennusten aukioloajat kampuksella käydessäsi. Otaniemen kampuksen rakennusten poikkeusaukiolot syksyllä 2020 sekä vuodenvaihteessa.

Kulunhallinnan muutokset voimaan joulukuun aikana – muista tarkistaa tunnisteesi ja hakea kulkuoikeudet erikoistiloihin

- Huomaa muuttunut päivämäärä! - Joulukuun aikana esimerkiksi opiskelijoiden ja henkilöstön pääsy yliopiston erikoistiloihin muuttuu ja jokaiselle jää voimaan vain yksi tunniste. Muista tarkistaa tunnisteesi ja hakea kulkuoikeuksia idm.aalto.fi -portaalissa.

Kulunhallinnan käytännöt muuttuvat – lue ohjeet miten toimia

Muutokset tulevat voimaan joulukuussa 2020 ja ne koskevat kaikkia Otaniemen kampuksella liikkuvia.
Kampus, Mediatiedotteet Julkaistu

Aalto-yliopisto Töölö -rakennuksen peruskorjaus palautti 1950-luvun hengen

Kauppakorkeakoulun entinen päärakennus Runeberginkadulla uudistui vanhaa kunnioittaen moderniksi oppimisympäristöksi.

Väre-rakennukselle the Architecture MasterPrize -palkinto

Aalto-yliopiston uusi rakennuskokonaisuus on valittu yhdeksi voittajista kansainvälisessä arkkitehtuurikilpailussa.

Otaniemen ostoskeskus saa oman terassin

Terassi sijoittuu rakennuksen etupuolelle katetun kulkukäytävän edustalle ja valmistuu samassa aikataulussa muun peruskorjaushankkeen kanssa keväällä 2021.

Räjäytystöitä Otaniemen kampuksella

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta viikon 5 loppuun (5.2.2021 asti).
Julkaistu

Metsähovin radio-observatorion peruskorjaus on valmis

Suomen ainoan radio-observatorion uudistaminen on satsaus kansalliseen tähtitieteelliseen tutkimukseen.
Kampus, Yliopisto

Osa Konemiehentiestä suljetaan - liikennejärjestelyt muuttuvat

Tammikuun loppupuolella osa Konemiehentiestä suljetaan sekä Sähkömiehentien toinen ajokaista suljetaan. ST1:n työmaata ollaan parhaillaan purkamassa.

Otaniemen kampuksen poikkeusaukioloajat

Kampus, Poikkeustilanteet

Asset Manager

Otaniemi is a place of the future locally, nationally and internationally – would you like to be part of leading-edge development?
A Bloc kauppakäytävä

Assistant controller

Haemme nyt tiimiimme uutta Assistant controlleria vakituiseen työsuhteeseen.
kampus

Talousassistentti

Haemme nyt tiimiimme uutta talousassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen.
A Grid

Kulunhallinnan käytännöt muuttuvat – lue ohjeet miten toimia

Kampus, Yliopisto

Aalto-yliopisto Töölö -rakennuksen peruskorjaus palautti 1950-luvun hengen

Kampus, Mediatiedotteet

Väre-rakennukselle the Architecture MasterPrize -palkinto

Lisävinkkejä uusien kulkutunnisteiden käyttöön

Lue tästä täsmävinkkejä uusien kulkutunnisteiden onnistuneeseen käyttöön Otaniemen kampuksella.
  • Julkaistu
  • Päivitetty: