Tilat

Liiketilat

Otaniemen nopeasti kehittyvälle alueelle etsitään jatkuvasti lisää vetovoimaisia palveluita ja uusia konsepteja. Monipuolista liiketilaa löytyy niin kauppakeskus A Blocista, ostoskeskus A Blancista kuin muualtakin kampukselta.
Aalto University A Bloc Tuomas Uusheimo-180920-aalto-vare-069_Original

Otaniemen asiakaskunta on pääosin nuorta, aktiivista ja innovatiivista. Monikulttuurisella asuin- ja työssäkäyntialueella elämäntyylien kirjo on monipuolinen ja kansainvälinen. Otaniemen palveluita kehitetään yhä kokonaisvaltaisemmin ja suunnitelmissa otetaan huomioon koko alueen palvelukokonaisuus. Kauppakeskus A Blocin ja ostoskeskus A Blancin lisäksi Otaniemessä on runsaasti tilaa erilaisille ravintoloille, palveluille ja uusille konsepteille.

002 A Bloc avajaiset 29.8.2018_Aki Rask

Kauppakeskus A Bloc

Syksyllä 2018 Aalto-yliopiston metroaseman yhteyteen avattu kauppakeskus A Bloc yhdessä Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ja Kauppakorkeakoulun uudisrakennusten kanssa luovat kampuksen keskuksen, Metrokorttelin, joka toimii myös liikenteen solmukohtana. A Blocissa toimii ravintoloita ja kahviloita, erikoisliikkeitä, päivittäistavarakaupat, apteekki ja Alko, sekä vaihtuvien toimijoiden pop-up -tila. Kauppakeskus kehittää yhdessä kauppiaiden ja opiskelijoiden kanssa erilaisia retail-konsepteja ja uudenlaista ajattelua kauppakeskusmaailmassa innovaatioyhteistyöalustansa kautta. A Bloc voitti NCSC Suomen Paras innovaatio 2019 -palkinnon ja onkin oikeutetusti Suomen innovatiivisin kauppakeskus.

A Bloc

Suomen innovatiivisin kauppakeskus sijaitsee Aalto-yliopiston metroaseman yhteydessä.

abloc.fi
A Bloc logo
Ostoskeskus A Blanc ja edusta

Ostoskeskus A Blanc

Otaniemen ostarina aiemmin tunnetun Alvar Aallon suunnitteleman rakennuksen peruskorjaus on valmistunut toukokuussa 2021. Peruskorjauksen myötä rakennus uudistettiin palvelemaan monipuolista liiketoimintaa ja talotekniikka uusittiin. A Blancin liikkeet tarjoavat arkea tukevia lähipalveluita sekä kohtaamispaikkoja ravintoloineen, myymälöineen ja toimistotiloineen. Jatkossa ostoskeskus A Blanc ja kauppakeskus A Bloc toimivat kampuksen vapaa-ajan ja palveluiden keskittymänä ja tukevat toisiaan tarjoamalla monipuolisia palveluita ja tiloja.

A Blanc

Uudistunut ostoskeskus A Blanc Alvarinaukion laidalla on kampuksen toinen palvelukeskittymä. A Blanc tarjoaa arkea tukevia lähipalveluita sekä kohtaamispaikkoja ravintoloineen, myymälöineen ja toimistotiloineen.

ablanc.fi
Otaniemen ostoskeskus vuokrattavat liiketilat
Yhteydenottolomake
  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu