Liiketilat

Otaniemen nopeasti kehittyvälle alueelle etsitään jatkuvasti lisää vetovoimaisia palveluita ja uusia konsepteja. Monipuolista liiketilaa löytyy niin kauppakeskus A Blocista, Otaniemen ostoskeskuksesta kuin muualtakin kampukselta.
Aalto University A Bloc Tuomas Uusheimo-180920-aalto-vare-069_Original

Otaniemen asiakaskunta on pääosin nuorta, aktiivista ja innovatiivista. Monikulttuurisella asuin- ja työssäkäyntialueella elämäntyylien kirjo on monipuolinen ja kansainvälinen. Otaniemen palveluita kehitetään yhä kokonaisvaltaisemmin ja suunnitelmissa otetaan huomioon koko alueen palvelukokonaisuus. Kauppakeskus A Blocin ja peruskorjauksessa olevan ostoskeskuksen lisäksi Otaniemessä on runsaasti tilaa erilaisille ravintoloille, palveluille ja uusille konsepteille.

002 A Bloc avajaiset 29.8.2018_Aki Rask

Kauppakeskus A Bloc

Syksyllä 2018 Aalto-yliopiston metroaseman yhteyteen avattu kauppakeskus A Bloc yhdessä Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ja Kauppakorkeakoulun uudisrakennusten kanssa luovat kampuksen keskuksen, joka toimii myös liikenteen solmukohtana. A Blocissa toimii ravintoloita ja kahviloita, erikoisliikkeitä, liikuntakeskus, päivittäistavarakaupat, apteekki ja Alko, sekä vaihtuvien toimijoiden pop-up -tila. Kauppakeskus kehittää yhdessä kauppiaiden ja opiskelijoiden kanssa erilaisia retail-konsepteja ja uudenlaista ajattelua kauppakeskusmaailmassa innovaatioyhteistyöalustansa kautta. A Bloc voitti NCSC Suomen Paras innovaatio 2019 -palkinnon ja onkin oikeutetusti Suomen innovatiivisin kauppakeskus.

A Bloc

Suomen innovatiivisin kauppakeskus sijaitsee Aalto-yliopiston metroaseman yhteydessä.

abloc.fi
A Bloc logo
Ostari_Otaniemi_Campus_summer_random_16-5-2018_photo_Mikko_Raskinen_059_Original

Otaniemen ostoskeskus

Ostarina tunnetun Alvar Aallon suunnitteleman rakennuksen peruskorjaus alkoi maaliskuussa 2020 ja sen on tarkoitus valmistua toukokuussa 2021. Peruskorjauksen myötä rakennus uudistetaan palvelemaan monipuolista liiketoimintaa ja talotekniikka uusitaan. Ostoskeskuksen vuokralaiskokonaisuutta muodostetaan parhaillaan, ja keskus tulee tarjoamaan arkea tukevia lähipalveluita sekä kohtaamispaikkoja ravintoloineen, myymälöineen ja toimistotiloineen. Jatkossa ostari ja kauppakeskus A Bloc toimivat kampuksen vapaa-ajan ja palveluiden keskittymänä ja tukevat toisiaan tarjoamalla monipuolisia palveluita ja tiloja.

Otaniemen ostoskeskus

Otakaari 27

Lue lisää
Otaniemen ostoskeskus_Helifoto

Ostoskeskus A Blanc

Otaniemen ostoskeskus saa peruskorjauksen myötä nimen A Blanc ja aukeaa kesällä 2021.

Lue lisää
Otaniemen ostoskeskus vuokrattavat liiketilat
Yhteydenottolomake
  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!