Tilat

Tapahtumatilat

Järjestä ikimuistoinen tapahtuma yliopiston kampuksen sykkeessä! Aalto-yliopisto tarjoaa monipuoliset ja korkeatasoiset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin.
AGrid_opening_08022018_photo_by_Anni_Hanen-22_Original

Vuokraamme tapahtumatiloja Otaniemestä myös erilaisia tilaisuuksia varten. Varattavia tiloja on yli 100 ja niitä löytyy pienistä 10 hengen tiloista aina 600 hengen seminaarisaleihin saakka. Vaikuttavat ja nykyaikaiset tilat taipuvat moneen eri käyttötarkoitukseen hackathoneista konferensseihin ja workshopeista juhlallisiin tilaisuuksiin. Tarjoilut hoituvat kätevästi kokeneiden yhteistyökumppaniemme kautta.

Aalto-yliopiston sidosryhmien ja kumppanien lisäksi toivotamme myös muut toimijat tervetulleiksi järjestämään tapahtumia yliopiston sykkeessä. Mikäli tarvitset lyhytaikaista tilaa kokouksille, koulutuksille, seminaareihin tai juhliin, tilamyyntitiimimme auttaa järjestelyissä.

Vuokraa tila tapahtumallesi Aalto-yliopiston kampukselta

Aalto-yliopisto tarjoaa monipuoliset ja korkeatasoiset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin.

Lue lisää
Aalto_Party2017_photo_by_Pinja_Valja_16
Amfi Kandidaattikeskus

Otaniemi - Tapahtuma- ja kokoustilat (external link)

Otaniemi tarjoaa monipuoliset puitteet tapahtumiin, kokouksiin, seminaareihin ja kongresseihin. Varattavia tiloja on yli 100.

Dipoli julkisivu

Dipoli - Tapahtuma- ja kokoustilat (external link)

Dipoli toimii Aalto-yliopiston päärakennuksena. Se on uudenlainen monikäyttötalo, jossa yliopiston osaaminen, toiminta ja ihmiset näyttäytyvät. Dipoli tarjoaa koko Aalto-yhteisölle ja sidosryhmille kohtaamispaikkoja, työtiloja sekä tapahtuma- ja näyttelytiloja.

A Grid julkisivu

A Grid - Tapahtuma- ja kokoustilat (external link)

A Gridissä järjestät uniikin tapahtuman startup-keskuksen sykkeessä. Tapahtumatila Mordor yhdistettynä pääaulaan muotoutuu monen kokoisiin tapahtumiin, tai voit valita perinteisemmän auditorion tai pienemmän kokoushuoneen tarpeesi mukaan.

Pyydä tarjous
  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu