Toimitilat

Vuokraamme monipuolista toimitilaa Otaniemestä ja Töölöstä muutaman hengen huoneista satojen työntekijöiden toimistotiloihin. Liity osaksi kasvavaa kampusta!
A Grid G-siipi_Martin Sommerschield_190812_otakaari5_013

Otaniemestä ja Töölöstä löytyy sopivaa toimistotilaa niin aloitteleville startupeille kuin suurille toimijoillekin. Joustavat ja valoisat tilat vastaavat nykyaikaisia käyttötarpeita. Kampuksen toimintaympäristö on erittäin kilpailukykyinen ja innovatiivinen. 

Pääkohteemme ovat startup-keskus A Grid keskellä Otaniemen kampusta, sekä Kauppakorkeakoulun entinen päärakennus Aalto Töölö Helsingissä. Lisäksi tarjoamme monipuolista toimistotilaa ympäri Otaniemeä.

A Grid, Martin Sommerschield

Startup-keskus A Grid

Startup-keskus A Grid on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista kasvuyritysten keskittymistä ja osa Aalto-yliopiston startup-ekosysteemiä, johon kuuluvat myös muun muassa Design Factory ja Startup Sauna. A Grid on koti 150 startupille, kiihdyttämölle, vakiintuneelle yrityksille ja partnerille, ja tarjoaa startup-yrityksille toimistotilaa sekä suoran väylän Aalto-yliopiston ja Otaniemen kampuksen verkostoihin, palveluihin, tutkimusinfrastruktuuriin ja osaamiseen. A Grid on myös elinvoimainen tila yrittäjäosaamiselle, palveluille ja tapahtumille.

A Grid

A Grid on Pohjois-Euroopan suurimpia kasvuyrityskeskuksia keskellä Aalto-yliopiston kampusta.

agrid.fi
A Grid logo
Aalto Töölö_Library office A5_SARC Architects

Aalto-yliopisto Töölö

Kauppakorkeakoulun entisen päärakennuksen uusi nimi on Aalto-yliopisto Töölö. Rakennuksen tyhjennyttyä helmikuussa 2019 siinä aloitettiin peruskorjaus, jonka on määrä valmistua vuoden 2020 loppuun mennessä. Tulevaisuuden Töölö on elinvoimainen Aalto-yliopiston ja elinkeinoelämän kohtaamispaikka sekä liikkeenjohdon valmennus- ja kehittämispalveluiden uusi koti. Aalto Töölöstä löytyvät muun muassa yksi Suomen kauneimmista saleista, ravintola, tiloja erilaisille tapahtumille sekä ainutlaatuista, nykyaikaista toimistotilaa upealla töölöläisellä maisemalla. Päätoimijana Aalto Töölössä on Aalto University Executive Education (Aalto EE).

Aalto Töölö

Runeberginkatu 14-16

Lue lisää
Töölön_päärakennus_kuvaaja_Terhi_Ollikainen_Original

Coworking-tilat

Coworking-tilojen jäsenyyden ytimen muodostavat inspiroivat työskentelytilat parhailla paikoilla Otaniemessä.

Tutustu myös coworking-tiloihimme
Coworking Health_Martin Sommerschield_190723_Otakaari3_002
Yhteydenottolomake
  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL copied!