Tilat

Toimitilat

Vuokraamme monipuolista toimitilaa Otaniemestä ja Töölöstä muutaman hengen huoneista satojen työntekijöiden toimistotiloihin. Liity osaksi kasvavaa kampusta!
A Grid G-siipi_Martin Sommerschield_190812_otakaari5_013

Otaniemestä ja Töölöstä löytyy sopivaa toimistotilaa niin aloitteleville startupeille kuin suurille toimijoillekin. Joustavat ja valoisat tilat vastaavat nykyaikaisia käyttötarpeita. Kampuksen toimintaympäristö on erittäin kilpailukykyinen ja innovatiivinen. 

Pääkohteemme ovat startup-keskus A Grid keskellä Otaniemen kampusta, sekä Kauppakorkeakoulun entinen päärakennus Aalto-yliopisto Töölö Helsingissä. Lisäksi tarjoamme monipuolista toimistotilaa ympäri Otaniemeä.

A Grid, Martin Sommerschield

Startup-keskus A Grid

Startup-keskus A Grid on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista kasvuyritysten keskittymistä ja osa Aalto-yliopiston startup-ekosysteemiä, johon kuuluvat myös muun muassa Design Factory ja Startup Sauna. A Grid on koti 150 startupille, kiihdyttämölle, vakiintuneelle yrityksille ja partnerille, ja tarjoaa startup-yrityksille toimistotilaa sekä suoran väylän Aalto-yliopiston ja Otaniemen kampuksen verkostoihin, palveluihin, tutkimusinfrastruktuuriin ja osaamiseen. A Grid on myös elinvoimainen tila yrittäjäosaamiselle, palveluille ja tapahtumille.

A Grid

A Grid on Pohjois-Euroopan suurimpia kasvuyrityskeskuksia keskellä Aalto-yliopiston kampusta.

agrid.fi
A Grid logo
Aalto Töölö A5-6 toimistotila_Tuomas Uusheimo

Aalto-yliopisto Töölö

Hiljattain peruskorjatun Kauppakorkeakoulun entisen päärakennuksen uusi nimi on Aalto-yliopisto Töölö. Tulevaisuuden Töölö on elinvoimainen Aalto-yliopiston ja elinkeinoelämän kohtaamispaikka sekä liikkeenjohdon valmennus- ja kehittämispalveluiden uusi koti. Aalto Töölöstä löytyvät muun muassa yksi Suomen kauneimmista saleista, kaikille avoin ruokaravintola Ravintola Töölö, tiloja erilaisille tapahtumille sekä ainutlaatuista, nykyaikaista toimistotilaa upealla töölöläisellä maisemalla. Päätoimijana Aalto Töölössä on Aalto University Executive Education (Aalto EE).

Aalto Töölö

Runeberginkatu 14-16

Lue lisää
Töölön_päärakennus_kuvaaja_Terhi_Ollikainen_Original

Aalto-yliopiston kampusjäsenyys

Kampusjäsenyys on pääsylippusi Aalto-yliopiston kampukselle. Se käsittää kampuksella sijaitsevat inspiroivat coworking-tilat, jotka tarjoavat alustan luoda, jakaa ajatuksia, kasvaa ja kehittyä.

Tutustu myös coworking-tiloihimme
Living+ coworking space
Yhteydenottolomake
  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu