Kauppakeskus A Blocin edustalla oleva jalankulun ja pyöräilyn reitti suljetaan

Kauppakeskus A Blocin edustalla tehdän pikaraitiotien rakentamiseen liittyviä töitä. Jalankulun ja pyröilyn reitti, joka menee radan yli, suljetaan 31.5. n. klo 7:00-8:00 ja tiistaina 1.6 n. klo 14:30-15:30.

Kauppakeskus A Blocin edustalla oleva jalankulun ja pyöräilyn reitti suljetaan maanantaina 31.5. n. klo 7:00-8:00 ja tiistaina 1.6 n. klo 14:30-15:30. Liikenteenohjaaja ohjaa kevyttä liikennettä sulun ajan.

Raide-Jokerin verkkosivut

Yli 80 prosenttia kampuksen energiansäästötavoitteesta saavutettu

Myös kesän aikana kampuksella on saavutettu suuria säästöjä energiankulutuksessa.

Ehdota, miten käyttäisit 13 000 euroa Aalto-yliopiston opiskelijoiden hyvinvointiin!

Jätä ehdotuksesi 29.9.2023 mennessä osallistavan budjetoinnin hankkeeksi parantamaan opiskelijoiden hyvinvointia kampuksella. Ideoista äänestetään voittaja vielä vuoden 2023 aikana.
Otaniemi campus area

Tyytyväisyys toimitiloihin on noussut Aalto-yliopiston kampuksella

Asiakastyytyväisyys on noussut pandemian jälkeen Aalto-yliopistokiinteistöjen (ACRE) toimitila-asiakkailla. Erityisesti kehuja saavat kulunvalvonta, aulapalvelut sekä kokoustilat.

ACRE lahjoitti Lego-palikoita päiväkoteihin

Aalto-yliopisto ja Aalto-yliopistokiinteistöt Oy (ACRE) lahjoittivat yliopiston vanhoja Lego-palikoita Touhula-päiväkodeille.