Kauppakeskus A Blocin edustalla oleva jalankulun ja pyöräilyn reitti suljetaan

Kauppakeskus A Blocin edustalla tehdän pikaraitiotien rakentamiseen liittyviä töitä. Jalankulun ja pyröilyn reitti, joka menee radan yli, suljetaan 31.5. n. klo 7:00-8:00 ja tiistaina 1.6 n. klo 14:30-15:30.

Kauppakeskus A Blocin edustalla oleva jalankulun ja pyöräilyn reitti suljetaan maanantaina 31.5. n. klo 7:00-8:00 ja tiistaina 1.6 n. klo 14:30-15:30. Liikenteenohjaaja ohjaa kevyttä liikennettä sulun ajan.

Raide-Jokerin verkkosivut

Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.
Otaparkki julkisivu

Otaparkin pysäköintimaksu alenee – lisäuudistuksia Otaniemen kampuksen pysäköintiin

Helmikuun puolivälissä otetaan käyttöön uusia uudistuksia kampuspysäköinnissä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vedenjakelussa häiriöitä Dipolissa 30.1.

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 15.00, mutta Dipolissa voi työskennellä normaalisti
Bikes

Romupyörille uusi elämä ACREn ja Kierrätyskeskuksen yhteistyöllä

Romupyöräkeräys toteutettiin tänä talvena yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa. Romupyöriä kerättiin Aalto-yliopiston kampukselta useita satoja.