Vastaa kampuskyselyyn – vastausaikaa pidennetty 11.3. saakka!

Kohti maailman parasta kampuskokemusta! Jaa mielipiteesi yliopistoympäristöstäsi, mikä toimii, mitä pitäisi kehittää? Voit voittaa älykellon tai muita hyvinvointipalkintoja!

Kartoitamme vuosittaisella kampuskyselyllä, kuinka hyvin nykyinen yliopistoympäristö tukee työtä ja oppimista Aalto-yliopistossa. Aiempien vuosien tulosten perusteella olemme kehittäneet yliopiston sisä- ja ulkotiloja käyttäjälähtöisesti sekä monipuolistaneet palvelutarjontaa kampuksella. Hyödynnämme kyselyn tuloksia jatkuvan kehittämisen työkaluna. Palautteesi on meille tärkeä.

Tilakyselyn tuottajana toimii Leesman (www.leesmanindex.fi). Leesman tarjoaa laajimman riippumattoman kansainvälisen vertailuaineiston työntekijäkokemuksesta sekä työympäristöjen toimivuudesta. On tärkeää, että jokainen vastaa kyselyyn ja antaa rehellisen palautteensa nykyisestä työskentely-ympäristöstä. Vastaaminen on täysin anonyymiä ja kestää noin 15 minuuttia.

Linkki henkilöstön kyselyyn

Opiskelijoille suunnattu kysely löytyy täältä

Anna palautetta myös suoraan kampusalueen karttaan. Mitä toivoisit kehitettävän, mikä toimii? Linkki karttaan löytyy Leesman-kyselyn lopusta.

Kyselyn vastausaikaa on pidennetty 11.3. saakka.

Vastaamalla voit osallistua Suunnon älykellon (arvo 229e) arvontaan. Mikäli henkilöstön kyselyn kokonaisvastausprosentti ylittää 35%, arvomme lisäksi muita hyvinvointipalkintoja. Kannustathan siis myös kollegaasi vastaamaan!

Opiskelijakyselyn osalta koulun, josta saamme eniten vastauksia, kiltojen tai BIZ:n/ARTS:n ainejärjestöjen kesken arvotaan Segway Ninebot ES2 –sähköpotkulauta (arvo 699e). Kannusta siis myös kaveria vastaamaan! Mikäli opiskelijakyselyn vastausprosentti ylittää 10%, arvomme myös muita palkintoja.

Kiitos yhteistyöstä!

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
KKJ Kauppa Otaniemi sisäänkäynti

Uusi aasialainen ruokakauppa, KKJ Kauppa Otaniemi, nyt avattu kauppakeskus A Blocissa

A Blocin ostostarjonta on parantunut KKJ Kauppa Otaniemen avajaisten myötä. Tämä on uusi määränpääsi kaikille aasialaisille tuotteille!
Ilmakuva Tietotie 2 -kiinteistöstä keväällä, näkymässä punatiilisiä rakennuksia.

Senaatti-kiinteistöt ja Aalto-yliopisto allekirjoittivat kiinteistökaupan Otaniemen kampuksella sijaitsevasta kiinteistöstä

Tietotie 2:ssa sijaitseva toimisto- ja laboratoriokiinteistö vahvistaa kampusalueen ytimeen sijoittuvia toimintoja ja palveluita.