Uusi Aalto University Campus & Real Estate palvelee tila-asioissa

Aalto-yliopistokiinteistöt ja kampuspalvelut yhdistyvät Aalto CRE -yksiköksi.

Aalto-yliopistokiinteistöt Oy ja Aalto-yliopiston kampuspalvelut yhdistyvät syyskuun alusta alkaen toiminnallisesti yhtenäiseksi Aalto University Campus & Real Estate (Aalto CRE) -yksiköksi. Aiemmin yksiköt ovat tehneet paljon yhteistyötä, mutta ovat olleet toiminnallisesti erillään.

Suomen valtion omistaman Senaatti-kiinteistöjen ja Aalto-korkeakoulusäätiön välisen toteutuneen kaupan myötä Aalto-yliopistokiinteistöt Oy on ollut 25.8.2015 alkaen kokonaan Aalto-korkeakoulusäätiön omistama tytäryhtiö.

Uusi Aalto CRE -nimi, logo ja visuaalinen ilme kuvastavat uusiutuvaa ja kansainvälistä yksikköä, jonka tavoitteena on palvella Aalto-yliopistoa ja sen kumppaneita yliopiston kampuksilla. Aalto CRE -palveluyksikkö mahdollistaa aiempaa paremmin yliopiston strategian mukaisen tehokkaan ja joustavan tilojen käytön, jossa korostuu vuorovaikutus ja inspiroiva tutkimus- ja oppimisympäristö.

– Kyseessä ei ole vain visuaalisen ilmeen muutos, vaan haluamme kehittää koko yksikön ajattelu- ja toimintatapaa asiakaslähtöisemmäksi. Tavoitteenamme on luoda kansainvälisesti tunnettu interaktiivinen ja eläväinen kampus, joka tukee yhteistyötä ympäröivien yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Brändiuudistuksen avulla pyritään tuomaan esille myös Aalto-yliopiston kampuksien globaalisti ainutlaatuisia kohtaamispaikkoja ja yhteisöllisiä tiloja, toteaa Aalto-yliopistokiinteistöjen toimitusjohtaja Antti Tuomela.

Lisätietoja:

Antti Tuomela, toimitusjohtaja
Aalto-yliopistokiinteistöt Oy
puh. 040 719 4007

Raide-Jokerin yötöitä Otaniemessä heinäkuun aikana

Otaniementiellä Raide-Jokerin työmaalla tehdään yötöitä heinäkuussa.

Tarkastele Aalto-yliopisto Works K3-työmaata reaaliaikaisesti

Aalto-yliopisto Works K3 -työmaalle on asennettu web-kamera kuvaamaan ajankohtaista tilannetta työmaalta. Työmaa on käynnistynyt kevään 2021 aikana.
Kampus, Mediatiedotteet Julkaistu

Ostoskeskus A Blanc aukeaa Otaniemeen kesällä

Alvar Aallon suunnittelema ”Otaniemen vanha ostari”, nykyinen ostoskeskus A Blanc, uudistui peruskorjauksessa vanhaa kunnioittaen palvelemaan monipuolista liiketoimintaa.

Ensimmäinen Suomessa: Sähköpyörän akkujen paloturvallinen latauskaappi Aalto-yliopiston metroasemalle

Espoon kaupunki ja LatausPolku Oy lanseeraavat sähköpyörien akkujen latauskaappeja kolmessa liikenteen solmukohdassa Espoossa: Otaniemen A Blocissa, Espoonlahden Pikkulaivassa ja Matinkylän Isossa Omenassa. Suomen ensimmäinen paloturvallinen latauskaappi otettiin käyttöön Espoon Otaniemeen huhtikuussa.