Uusi Aalto University Campus & Real Estate palvelee tila-asioissa

Aalto-yliopistokiinteistöt ja kampuspalvelut yhdistyvät Aalto CRE -yksiköksi.

Aalto-yliopistokiinteistöt Oy ja Aalto-yliopiston kampuspalvelut yhdistyvät syyskuun alusta alkaen toiminnallisesti yhtenäiseksi Aalto University Campus & Real Estate (Aalto CRE) -yksiköksi. Aiemmin yksiköt ovat tehneet paljon yhteistyötä, mutta ovat olleet toiminnallisesti erillään.

Suomen valtion omistaman Senaatti-kiinteistöjen ja Aalto-korkeakoulusäätiön välisen toteutuneen kaupan myötä Aalto-yliopistokiinteistöt Oy on ollut 25.8.2015 alkaen kokonaan Aalto-korkeakoulusäätiön omistama tytäryhtiö.

Uusi Aalto CRE -nimi, logo ja visuaalinen ilme kuvastavat uusiutuvaa ja kansainvälistä yksikköä, jonka tavoitteena on palvella Aalto-yliopistoa ja sen kumppaneita yliopiston kampuksilla. Aalto CRE -palveluyksikkö mahdollistaa aiempaa paremmin yliopiston strategian mukaisen tehokkaan ja joustavan tilojen käytön, jossa korostuu vuorovaikutus ja inspiroiva tutkimus- ja oppimisympäristö.

– Kyseessä ei ole vain visuaalisen ilmeen muutos, vaan haluamme kehittää koko yksikön ajattelu- ja toimintatapaa asiakaslähtöisemmäksi. Tavoitteenamme on luoda kansainvälisesti tunnettu interaktiivinen ja eläväinen kampus, joka tukee yhteistyötä ympäröivien yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Brändiuudistuksen avulla pyritään tuomaan esille myös Aalto-yliopiston kampuksien globaalisti ainutlaatuisia kohtaamispaikkoja ja yhteisöllisiä tiloja, toteaa Aalto-yliopistokiinteistöjen toimitusjohtaja Antti Tuomela.

Lisätietoja:

Antti Tuomela, toimitusjohtaja
Aalto-yliopistokiinteistöt Oy
puh. 040 719 4007

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.