Tule kuulemaan kestävän kampuksen ajankohtaisista!

Haluaisitko kuulla lisää missä mennään Hiilineutraali kampus 2030 -tavoitteen osalta, entä kampusluonnon biodiversiteetistä? Kaipaatko rauhoittumista ja hiljentymistä ilman tietokonetta, yhteisöllisyyden pariin? Tule mukaan Kestävä kampus -tapahtumaamme 24.3.!
Kuva: Mikko Raskinen / Aalto-yliopisto

Tervetuloa osallistumaan jo perinteiseen Kestävä kampus / Earth Hour –tapahtumaan kampuksella. Aalto-yhteisö osallistuu jälleen kansainväliseen Earth Hour -tapahtumaan (24.3.2022) ja tämä tapahtuma vietetään samalla viikolla kestävän kampuksen teemojen parissa.

Tapahtuma on suunnattu koko Aalto-yhteisölle.

Tilaisuus alkaa A Gridissä aamupalalla klo 8.30. Ohjelmassa klo 9 alkaen (muutokset mahdollisia)

• 9.05 Aalto annual report 2021 and Carbon neutral Aalto 2030 –update & achievements, Tuomo Uusitalo, Satu Kankaala / ACRE
  • 9.25 Keynote 1: Elisa Lähde, Assistant Professor / Aalto University:  "Dialogue with the Nature" & discussion
  • ​10.00 Keynote 2: Mika Jalava, Postdoctoral Researcher / Aalto University: “Sustainability in Food Production" & discussion (20 min)​​
  • 10.25 Shortly about Earth Hour & how this shows up on campus & next steps, Tuomo Uusitalo / ACRE (10 min)​​
  • 10.40 Anna Poutiainen, University Chaplain: “Towards social sustainability with a sense of community and hope" (15 min), silent moment​​

Tilaisuus yleisön mukaan joko suomeksi tai englanniksi.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.3.2022 (ilmoittautumisaikaa pidennetty). Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuuden organisoi Kestävän kampuksen tiimi.

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.