Tule kuulemaan kestävän kampuksen ajankohtaisista!

Haluaisitko kuulla lisää missä mennään Hiilineutraali kampus 2030 -tavoitteen osalta, entä kampusluonnon biodiversiteetistä? Kaipaatko rauhoittumista ja hiljentymistä ilman tietokonetta, yhteisöllisyyden pariin? Tule mukaan Kestävä kampus -tapahtumaamme 24.3.!
Kuva: Mikko Raskinen / Aalto-yliopisto

Tervetuloa osallistumaan jo perinteiseen Kestävä kampus / Earth Hour –tapahtumaan kampuksella. Aalto-yhteisö osallistuu jälleen kansainväliseen Earth Hour -tapahtumaan (24.3.2022) ja tämä tapahtuma vietetään samalla viikolla kestävän kampuksen teemojen parissa.

Tapahtuma on suunnattu koko Aalto-yhteisölle.

Tilaisuus alkaa A Gridissä aamupalalla klo 8.30. Ohjelmassa klo 9 alkaen (muutokset mahdollisia)

• 9.05 Aalto annual report 2021 and Carbon neutral Aalto 2030 –update & achievements, Tuomo Uusitalo, Satu Kankaala / ACRE
  • 9.25 Keynote 1: Elisa Lähde, Assistant Professor / Aalto University:  "Dialogue with the Nature" & discussion
  • ​10.00 Keynote 2: Mika Jalava, Postdoctoral Researcher / Aalto University: “Sustainability in Food Production" & discussion (20 min)​​
  • 10.25 Shortly about Earth Hour & how this shows up on campus & next steps, Tuomo Uusitalo / ACRE (10 min)​​
  • 10.40 Anna Poutiainen, University Chaplain: “Towards social sustainability with a sense of community and hope" (15 min), silent moment​​

Tilaisuus yleisön mukaan joko suomeksi tai englanniksi.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.3.2022 (ilmoittautumisaikaa pidennetty). Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuuden organisoi Kestävän kampuksen tiimi.

Haussa suomenkielinen kampusopas täydentämään tiimiämme

Kampusoppaana luot henkilöstölle, vierailijoillemme ja muulle yhteisöllemme mieleenpainuvia kampuselämyksiä.

Sähkömiehentie 5 – Maarintalon uusi osoite astuu voimaan 30.1.2023

Sähkömiehentie 3 (Maarintalo) osoite muuttuu ja uusi osoite Sähkömiehentie 5 astuu voimaan 31.1.2023

Torkkumiskapseleita ja energiansäästöä - tervetuloa mukaan!

Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtuma kokoaa yhteen kampuksen keskeiset teemat kestävästä kehityksestä ja energiansäästöstä sekä kaikkien kampuksen käyttäjien hyvinvoinnista.

Isoja säästöjä kampuksen energiankulutuksessa

Otaniemen kampusta koskevat energiansäästötoimenpiteet alkoivat 10.10.2022, samalla osallistuen Astetta alemmas -kampanjaan.