Tule kuulemaan kestävän kampuksen ajankohtaisista!

Haluaisitko kuulla lisää missä mennään Hiilineutraali kampus 2030 -tavoitteen osalta, entä kampusluonnon biodiversiteetistä? Kaipaatko rauhoittumista ja hiljentymistä ilman tietokonetta, yhteisöllisyyden pariin? Tule mukaan Kestävä kampus -tapahtumaamme 24.3.!
Kuva: Mikko Raskinen / Aalto-yliopisto

Tervetuloa osallistumaan jo perinteiseen Kestävä kampus / Earth Hour –tapahtumaan kampuksella. Aalto-yhteisö osallistuu jälleen kansainväliseen Earth Hour -tapahtumaan (24.3.2022) ja tämä tapahtuma vietetään samalla viikolla kestävän kampuksen teemojen parissa.

Tapahtuma on suunnattu koko Aalto-yhteisölle.

Tilaisuus alkaa A Gridissä aamupalalla klo 8.30. Ohjelmassa klo 9 alkaen (muutokset mahdollisia)

• 9.05 Aalto annual report 2021 and Carbon neutral Aalto 2030 –update & achievements, Tuomo Uusitalo, Satu Kankaala / ACRE
  • 9.25 Keynote 1: Elisa Lähde, Assistant Professor / Aalto University:  "Dialogue with the Nature" & discussion
  • ​10.00 Keynote 2: Mika Jalava, Postdoctoral Researcher / Aalto University: “Sustainability in Food Production" & discussion (20 min)​​
  • 10.25 Shortly about Earth Hour & how this shows up on campus & next steps, Tuomo Uusitalo / ACRE (10 min)​​
  • 10.40 Anna Poutiainen, University Chaplain: “Towards social sustainability with a sense of community and hope" (15 min), silent moment​​

Tilaisuus yleisön mukaan joko suomeksi tai englanniksi.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.3.2022 (ilmoittautumisaikaa pidennetty). Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuuden organisoi Kestävän kampuksen tiimi.

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.