Torkkumiskapselit avattu käyttöön

Opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin myötä kampukselle saapuneet torkkumiskapselit on nyt avattu käyttöön. Luethan käyttöohjeet ennen torkkumiskapselin varaamista!
Kuva: Milla Uusitalo / ACRE

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksen ensimmäiset torkkumiskapselit on otettu käyttöön. Kapselit sijaitsevat Kandidaattikeskuksen (Otakaari 1) U-siivessä, 1. kerroksessa lähellä U3 -salia sekä Harald Herlin -oppimiskeskuksessa (Otaniementie 9) pohjakerroksessa Makerspace -tilassa. Kapselien tarkat sijainnit löytyvät myös Aalto Space -sovelluksen kartasta.

Torkkumiskapselit on tarkoitettu lyhyisiin torkkuihin ja lepäämiseen esimerkiksi luentojen välillä, ja niitä voi käyttää talon aukioloaikojen puitteissa. Talon sulkeutuessa myös torkkumiskapselit suljetaan. Tarkoituksena on, että mahdollisimman moni aaltolainen voi käyttää torkkumiskapseleita - varaathan sen maksimissaan tunniksi kerrallaan.

Kapselit toteutettiin opiskelijoilta saadusta ideasta osallistavan budjetoinnin projektissa ja myös niiden sijoitteluun kysyttiin toiveita opiskelijakyselyssä. Pilotointihengessä ja mahdollisesti tulevan palautteen perusteella torkkumiskapseleiden sijaintia, käyttöä ja käyttöohjeita tullaan tarkentamaan.

Kapselin patjan alla on säilytystilaa.

Ohjeet torkkumiskapselin käyttöön:

1. Varaa torkkumiskapseli Aalto Space-sovelluksella. Voit varata kapselin yhdeksi tunniksi kerrallaan. Kapseli on käytettävissä talon aukioloaikojen puitteissa.
  2. Pidä torkkumiskapseli siistinä ja jätä se siistiin kuntoon lähtiessäsi. Kapselin patjan alla on säilytyslokero, johon voit jättää vaikkapa repun torkkujen ajaksi. Lisäksi kapselissa on usb-liitäntä esimerkiksi puhelimen lataamiseen.
  3. Mikäli havaitset, että kapseli on rikki tai siinä on muita puutteita, ota viipymättä yhteys rakennuksen aulapalveluun.
  4. Voit jättää palautetta kapselin käytöstä myös Aalto Space -sovelluksen tai ACREn kotisivujen kautta.

Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.
Otaparkki julkisivu

Otaparkin pysäköintimaksu alenee – lisäuudistuksia Otaniemen kampuksen pysäköintiin

Helmikuun puolivälissä otetaan käyttöön uusia uudistuksia kampuspysäköinnissä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vedenjakelussa häiriöitä Dipolissa 30.1.

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 15.00, mutta Dipolissa voi työskennellä normaalisti
Bikes

Romupyörille uusi elämä ACREn ja Kierrätyskeskuksen yhteistyöllä

Romupyöräkeräys toteutettiin tänä talvena yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa. Romupyöriä kerättiin Aalto-yliopiston kampukselta useita satoja.