Tärinälle herkkien kohteiden tutkimukset Raide-Jokerin reitillä

Raide-Jokerin reitillä toteutetaan tärinälle herkkien kohteiden mittaukset Otaniemessä Aalto-yliopiston alueella keskiviikkona 3.5.2023. Mittaukset järjestetään koeliikenteen aikana ja kahdella vaunulla.
Kuva: Mikko Raskinen

Tärinämittaukset toteutetaan Otaniemessä Aalto-yliopiston alueella keskiviikkona 3.5. Tärinälle herkissä kohteissa ajetaan lastatuilla vaunuilla normaalia liikennöintinopeutta ja mittaukset tehdään valikoiduissa paikoissa.

Raide-Jokerissa on suunnittelun ja rakentamisen aikana varauduttu mahdollisimman hyvin työn aikaiseen kiinteistöjen häiriöttömään toimintaan ja rakenteiden rikkoutumisen välttämiseen. Tärinämittausten tarkoituksena on varmistaa suunniteltujen ratkaisuiden toimivuus sekä häiriöttömän liikennöinnin edellytykset pikaraitiovaunun liikennöinnin alkaessa.

Lisätietoja:

Anne Kangasaho, [email protected]
Pekka Taina, [email protected]

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
KKJ Kauppa Otaniemi sisäänkäynti

Uusi aasialainen ruokakauppa, KKJ Kauppa Otaniemi, nyt avattu kauppakeskus A Blocissa

A Blocin ostostarjonta on parantunut KKJ Kauppa Otaniemen avajaisten myötä. Tämä on uusi määränpääsi kaikille aasialaisille tuotteille!
Ilmakuva Tietotie 2 -kiinteistöstä keväällä, näkymässä punatiilisiä rakennuksia.

Senaatti-kiinteistöt ja Aalto-yliopisto allekirjoittivat kiinteistökaupan Otaniemen kampuksella sijaitsevasta kiinteistöstä

Tietotie 2:ssa sijaitseva toimisto- ja laboratoriokiinteistö vahvistaa kampusalueen ytimeen sijoittuvia toimintoja ja palveluita.