Sähköautojen lataamisen hintoja tarkistetaan Otaniemen kampuksella ja Aalto Töölössä

Sähköautojen lataamisen hinnat muuttuvat kampuksella 19.12.2022 alkaen. Sähköenergian hinnan nousu vaikuttaa myös lataushintoihin.

Sähkönhinnan jatkuvan nousun vuoksi joudumme tarkistamaan hintoja myös Otaniemen kampuksen ja Aalto Töölön sähköautojen latausasemilla. Hinnankorotus on väliaikainen: hintaa madalletaan kustannustason madaltuessa kun tähän on mahdollisuus. Latauksen hinta pyritään pitämään latauksesta aiheutuneiden energiakustannusten mukaisena, eikä latauksella tavoitella voittoa.

Uusi hinta maanantaista 19.12.2022 alkaen on 0,5€/kWh. Hinnoitteluinfo lataustolpilla päivitetään jo perjantaina 16.12.

Pysäköintirajoitus sähköauton latauspaikoilla on tällä hetkellä 3h. Pysäköithän vain latauksen ajaksi.

Latauspisteitä tullaan kampuksen alueella vastedes lisäämään vuosittain. Osoitteeseen [email protected] voi lähettää kysymyksiä ja kehitysideoita koskien kampuksen tulevaa ja nykyistä latausinfraa.

Lisätietoja latureista ja latauksen käytännön asioista antaa latausoperaattori Plugitin asiakaspalvelu, [email protected]

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
KKJ Kauppa Otaniemi sisäänkäynti

Uusi aasialainen ruokakauppa, KKJ Kauppa Otaniemi, nyt avattu kauppakeskus A Blocissa

A Blocin ostostarjonta on parantunut KKJ Kauppa Otaniemen avajaisten myötä. Tämä on uusi määränpääsi kaikille aasialaisille tuotteille!
Ilmakuva Tietotie 2 -kiinteistöstä keväällä, näkymässä punatiilisiä rakennuksia.

Senaatti-kiinteistöt ja Aalto-yliopisto allekirjoittivat kiinteistökaupan Otaniemen kampuksella sijaitsevasta kiinteistöstä

Tietotie 2:ssa sijaitseva toimisto- ja laboratoriokiinteistö vahvistaa kampusalueen ytimeen sijoittuvia toimintoja ja palveluita.