Romupyöräkeräys on täällä taas!

Otaniemen kampuksella on jälleen käynnistynyt romupyöräkeräys, jonka tarkoituksena on helpottaa alueen aktiivisten pyöräilijöiden arkea ja edistää parempaa pyöräpysäköintikulttuuria. Tarkista, onko oma pyöräsi saanut Aallon romupyörärannekkeen ja poista ranneke ennen 9.12.2023, mikäli pyöräsi on aktiivisessa käytössä.

Joka vuosi kampuksen pyöräparkkeihin kertyy hylättyjä pyöriä, jotka eivät enää ole käytössä. Hylätyt tai rikkoutuneet pyörät vievät tilaa aktiivisilta pyöräilijöiltä ja vaikeuttavat ulkoalueiden huoltoa. Romupyöräkeräyksen tavoitteena on parantaa Otaniemen pyöräilijöiden päivittäistä elämää sekä ylläpitää ympäristön siisteyttä ja yleistä viihtyvyyttä.

Tänä vuonna Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) järjestää romupyöräkeräyksiä ACREn kiinteistöissä Otaniemen kampusalueella. Pyöräily on Otaniemessä erityisen suosittua, ja suuren käyttäjämäärän seurauksena osa pyöristä jää vaille omistajaa ja lojuu pitkin kampuksen pyöräparkkeja.

Kaikki pyörät varustetaan värikkäillä rannekkeilla lauantai 18.11.2023 alkaen. Pyörän omistajan tehtävänä on poistaa ranneke omasta käytössä olevasta pyörästään. Muistutathan tästä myös työkavereitasi, jotka eivät itse ole paikalla poistamassa ranneketta pyörästään.

Pyörät, joista rannekkeita ei ole poistettu, kerätään pois  9.12.2023. Poista ranneke omasta, käytössä olevasta pyörästäsi mahdollisimman pian. Hyväkuntoiset polkupyörät toimitetaan Kierrätyskeskukseen, ja loput kierrätetään materiaalin mukaan.

Romupyöräkeräys on oiva esimerkki siitä, miten yhteisö voi yhdessä vaikuttaa alueen siisteyteen ja tarjota käytännön ratkaisuja ongelmiin, jotka koskettavat monia kampuksen käyttäjiä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tiedustella keräyksestä lisää, voit ottaa yhteyttä:

Kohdepäällikkö, Mikko Aho, ACRE

Toimitilapäällikkö, Jukka Salmisto, ACRE

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
KKJ Kauppa Otaniemi sisäänkäynti

Uusi aasialainen ruokakauppa, KKJ Kauppa Otaniemi, nyt avattu kauppakeskus A Blocissa

A Blocin ostostarjonta on parantunut KKJ Kauppa Otaniemen avajaisten myötä. Tämä on uusi määränpääsi kaikille aasialaisille tuotteille!
Ilmakuva Tietotie 2 -kiinteistöstä keväällä, näkymässä punatiilisiä rakennuksia.

Senaatti-kiinteistöt ja Aalto-yliopisto allekirjoittivat kiinteistökaupan Otaniemen kampuksella sijaitsevasta kiinteistöstä

Tietotie 2:ssa sijaitseva toimisto- ja laboratoriokiinteistö vahvistaa kampusalueen ytimeen sijoittuvia toimintoja ja palveluita.