Pikaruokaravintola Kot. avautui kauppakeskus A Blocissa
Kot.Otaniemi avautui vappuviikolla kauppakeskus A Blocin ensimmäiseen kerrokseen, aivan metroaseman sisäänkäynnin viereen.
Ravintola Kot. kuoriutui ensimmäisen kerran vuonna 2020 koronasulun aikana. Michelinin palkittu keittiömestari Kim Mikkola halusi luoda nykyaikaisen ruokabrändin. Kot. aloitti ensin toimintansa pop up -keittiönä, sitten ruokarekkana ja on lopulta kehittynyt ravintolaketjuksi. Kot. tarjoaa kanasta tehtyjä pikaruoka-annoksia, kuten kanahampurilaisia ja kanan siipiä. Kot yhdistää toiminnassaan taiteen, muodin ja ruoan tuodakseen kohtuuhintaista luksusta kaikille.
Kot.Otaniemi avautui vappuviikolla kauppakeskus A Blocin ensimmäiseen kerrokseen, aivan metroaseman sisäänkäynnin viereen. Ravintola on avoinna joka päivä klo 11-23.
Kot.Otaniemen vappuviikon tarjous:
WAPPU.TEAM
4 x kot.ORIGINAL
4 x kot.FRIES
4 x kot.DRINK
4 x kot.DIPS
40€
(ovh 57,60 €)
WAPPU.TWIN
2 x kot.ORIGINAL
2 x kot.FRIES
2 x kot.DRINK
2 x kot.DIPS
21,50€
(ovh 28,80 €)
Lue lisää:
- Päivitetty:
- Julkaistu This content was originally published on www.aalto.fi.
Read more news
Esteettömät reitit Aalto Space -sovellukseen
Voit valita myös esteettömän reitin kampuksella navigointiin.
Kierrätyskampanja päättyy - työ jatkuu!
Koko yliopiston laajuinen kierrätys- ja lajittelukampanja päättyi syyskuun 2025 loppuun.
Kestävän kampuksen sankari: konkreettisia tekoja toivon tuottamiseksi
Vuoden 2025 Kampuksen kestävän kehityksen sankariksi valittiin Planetary Practices Workshops -työpajasarja.