Otaniemessä tehdään Raide-Jokerin ajojohdintöitä maaliskuussa

Raide-Jokerin radan rakentaminen Otaniemessä on pääosin valmiina ja työt ovat olleet talvitauolla. Maaliskuussa työt aloitetaan jälleen, kun ajojohdinasennukset alkavat välillä Maarintie-Otaniementie.

Tällä viikolla (vko 9) työt aloitetaan lumen auraamisella. Viikon 10 aikana aloitetaan ajojohdinasennukset, joihin kuuluu muun muassa orsien asennusta ja ajolankojen vetämistä. Töitä tehdään päivä- ja yövuorossa riippuen työvaiheesta. Kalusto liikkuu koko matkalla Maarintieltä Otaniementielle, radan läheisyydessä on hyvä noudattaa varovaisuutta, kun suuret koneet liikkuvat kiskoilla. Työt eivät aiheuta eritystä melua.

Ajojohdintyöt Otaniemessä jatkuvat arviolta viikolle 13 saakka.

Raide-Jokeri

Teksti: Raide Jokeri

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.