Otaniemessä tehdään Raide-Jokerin ajojohdintöitä maaliskuussa

Raide-Jokerin radan rakentaminen Otaniemessä on pääosin valmiina ja työt ovat olleet talvitauolla. Maaliskuussa työt aloitetaan jälleen, kun ajojohdinasennukset alkavat välillä Maarintie-Otaniementie.

Tällä viikolla (vko 9) työt aloitetaan lumen auraamisella. Viikon 10 aikana aloitetaan ajojohdinasennukset, joihin kuuluu muun muassa orsien asennusta ja ajolankojen vetämistä. Töitä tehdään päivä- ja yövuorossa riippuen työvaiheesta. Kalusto liikkuu koko matkalla Maarintieltä Otaniementielle, radan läheisyydessä on hyvä noudattaa varovaisuutta, kun suuret koneet liikkuvat kiskoilla. Työt eivät aiheuta eritystä melua.

Ajojohdintyöt Otaniemessä jatkuvat arviolta viikolle 13 saakka.

Raide-Jokeri

Teksti: Raide Jokeri

Bar Otapas

Ostoskeskus A Blanciin avautuu uusi viihtyisä baari Otapas

Bar Otapas avautuu perjantaina 1.3. ostoskeskus A Blanciin. Rento uusi kohtaamispaikka on avoinna Iltapäivästä myöhään yöhön.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.
Otaparkki julkisivu

Otaparkin pysäköintimaksu alenee – lisäuudistuksia Otaniemen kampuksen pysäköintiin

Helmikuun puolivälissä otetaan käyttöön uusia uudistuksia kampuspysäköinnissä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vedenjakelussa häiriöitä Dipolissa 30.1.

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 15.00, mutta Dipolissa voi työskennellä normaalisti