Otaniemessä tehdään Raide-Jokerin ajojohdintöitä maaliskuussa

Raide-Jokerin radan rakentaminen Otaniemessä on pääosin valmiina ja työt ovat olleet talvitauolla. Maaliskuussa työt aloitetaan jälleen, kun ajojohdinasennukset alkavat välillä Maarintie-Otaniementie.

Tällä viikolla (vko 9) työt aloitetaan lumen auraamisella. Viikon 10 aikana aloitetaan ajojohdinasennukset, joihin kuuluu muun muassa orsien asennusta ja ajolankojen vetämistä. Töitä tehdään päivä- ja yövuorossa riippuen työvaiheesta. Kalusto liikkuu koko matkalla Maarintieltä Otaniementielle, radan läheisyydessä on hyvä noudattaa varovaisuutta, kun suuret koneet liikkuvat kiskoilla. Työt eivät aiheuta eritystä melua.

Ajojohdintyöt Otaniemessä jatkuvat arviolta viikolle 13 saakka.

Raide-Jokeri

Teksti: Raide Jokeri

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.