Otaniementiellä räjäytyksiä 3.3.2021 alkaen

Otaniementiellä tehdään räjäytyksiä vaativaa louhintaa Otaniementiellä Otakaaren risteyksen etelä- ja pohjoispuolella keskiviikosta 3.3.2021 alkaen.

Louhintatyöt kestävät arviolta maaliskuun loppuun asti. Liikenne Otaniementiellä ja Otakaarella pysäytetään räjäytysten ajaksi. Tarkat räjäytystyön kohdat ovat Otaniementien varrella, A Blancin (vanha Otaniemen ostoskeskus) kohdalla sekä Otakaaren risteyksen toisella puolen.

Tällä hetkellä tiedossa olevat räjäytysajankohdat

• tiistai 9.3, tasatunnein klo 11.00-16.00
  • keskiviikko 10.3., tasatunnein klo 08.00-16.00
  • torstai 11.3., tasatunnein klo 08.00-16.00
  • perjantai 12.3., tasatunnein klo 08.00-15.00

Louhinnoista on mahdollista tilata tekstiviesti-ilmoitukset. Raide-Jokeri ilmoittaa räjäytyksistä tekstiviestillä noin tuntia etukäteen. Voit tilata palvelun lähettämällä tekstiviestin RAIDE OTANIEMI numeroon 18200. Tilaaminen on maksutonta.

Pääasiallinen työaika on arkisin kello 7–18. Kello 18–22 välillä, viikonloppuisin ja arkipyhinä saatetaan tehdä töitä, jotka eivät aiheuta erityistä melua.

arkisin klo 8–16
Työmaapäivystys,
Keilaniemi–Otaniemi p. +35840 862 6226

24 h
Raide-Jokerin
häiriöpäivystys p. 050 465 4969

A Bloc

Rakentamisen hankinta-asiantuntijaksi Aalto-yliopistokiinteistöille

Etsimme nyt joukkoomme hankinta-asiantuntijaa, vastuualueena rakentamisen hankinnat mukaan mahdollistamaan Otaniemen kampuksen kehittämistä.

Kuka tai mikä on yliopistokampuksen vuoden 2021 kestävän kehityksen sankari? Ehdota 24.9. mennessä!

Etsimme jo viidettä kertaa kampuksen kestävän kehityksen sankaria. Jätä ehdotuksesi 24.9. mennessä.

Ulkoalueita ja jalankulkureittejä parannetaan Otakaari 1:n ja Dipolin ympäristössä

Jalankulkuyhteyttä metrolta Dipoliin sekä Amfiteatterinaukion aluetta parannetaan syksyn 2021 aikana. Tarkoituksena on luoda viihtyisiä, monikäyttöisiä, turvallisia ja esteettömiä ulkoalueita kunnioittaen alkuperäisiä suunnitteluratkaisuja ja toteutuksia. Työmaat käynnistyvät jo elokuussa.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Otaranta suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä Otaniementien päädystä viikolla 34

Moottoriajoneuvojen läpikulku Otarantaan Otaniementieltä suljetaan viikolla 34.