Otaniementiellä räjäytyksiä 3.3.2021 alkaen

Otaniementiellä tehdään louhintaa Otakaaren risteyksen etelä- ja pohjoispuolella keskiviikosta 3.3.2021 alkaen. Räjäytyksiä tehdään useita kertoja päivässä ja liikenne pysäytetään räjäytysten ajaksi.

Louhintatyöt kestävät arviolta maaliskuun loppuun asti. Liikenne Otaniementiellä ja Otakaarella pysäytetään räjäytysten ajaksi. Tarkat räjäytystyön kohdat ovat Otaniementien varrella, A Blancin (vanha Otaniemen ostoskeskus) kohdalla sekä Otakaaren risteyksen toisella puolen.

Tällä hetkellä tiedossa olevat räjäytysajankohdat

• tiistai 9.3, tasatunnein klo 11.00-16.00
  • keskiviikko 10.3., tasatunnein klo 08.00-16.00
  • torstai 11.3., tasatunnein klo 08.00-16.00
  • perjantai 12.3., tasatunnein klo 08.00-15.00

Louhinnoista on mahdollista tilata tekstiviesti-ilmoitukset. Raide-Jokeri ilmoittaa räjäytyksistä tekstiviestillä noin tuntia etukäteen. Voit tilata palvelun lähettämällä tekstiviestin RAIDE OTANIEMI numeroon 18200. Tilaaminen on maksutonta.

Pääasiallinen työaika on arkisin kello 7–18. Kello 18–22 välillä, viikonloppuisin ja arkipyhinä saatetaan tehdä töitä, jotka eivät aiheuta erityistä melua.

arkisin klo 8–16
Työmaapäivystys,
Keilaniemi–Otaniemi p. +35840 862 6226

24 h
Raide-Jokerin
häiriöpäivystys p. 050 465 4969

Kampus, Mediatiedotteet Julkaistu

Ostoskeskus A Blanc aukeaa Otaniemeen kesällä

Alvar Aallon suunnittelema ”Otaniemen vanha ostari”, nykyinen ostoskeskus A Blanc, uudistui peruskorjauksessa vanhaa kunnioittaen palvelemaan monipuolista liiketoimintaa.

Ensimmäinen Suomessa: Sähköpyörän akkujen paloturvallinen latauskaappi Aalto-yliopiston metroasemalle

Espoon kaupunki ja LatausPolku Oy lanseeraavat sähköpyörien akkujen latauskaappeja kolmessa liikenteen solmukohdassa Espoossa: Otaniemen A Blocissa, Espoonlahden Pikkulaivassa ja Matinkylän Isossa Omenassa. Suomen ensimmäinen paloturvallinen latauskaappi otettiin käyttöön Espoon Otaniemeen huhtikuussa.
Kampus, Mediatiedotteet Julkaistu

Opiskelijakeskus rakennetaan Aalto-yliopiston opiskelijoiden yhteiseksi kohtaamispaikaksi

Kampuksen ytimeen tuleva rakennus on opiskelijajärjestöjen ja yliopiston yhteinen ponnistus.

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä on uudistuneen A Blancin uusi tulokas

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä on täysin uusi ravintolakonsepti, joka avaa ovensa uudistuvassa ostoskeskus A Blancissa.