Lisävinkkejä uusien kulkutunnisteiden käyttöön

Lue tästä täsmävinkkejä uusien kulkutunnisteiden onnistuneeseen käyttöön Otaniemen kampuksella.

Vahvemman salauksen myötä uudet lukijalaitteet saattavat toimia hieman hitaammin verrattuna vanhoihin laitteisiin. Täsmävinkkejä uusien tunnisteiden onnistuneeseen käyttöön:

1. Toimi rauhallisesti. Tunniste ei toimi vain "vilauttamalla" vaan kysymys on konkreettisesti tunnisteen luettamisesta.
  2. Aseta tunniste lähes kiinni lukijaan. Huomoithan, että mikäli lukijassa on numero- tai kirjainnäppäimiä, älä vahingossa paina niitä (tällöin luetus ei onnistu, vaan lukija jää odottamaan muita numeroita). Pidä tunnistetta lukijassa kunnes kuulet piippauksen.
  3. Väri lukijalaitteen ympärillä kertoo, onnistuiko luettaminen ja onko tunnisteella oikeus avata kyseistä ovea.

Käymme jatkuvaa vuorovaikutusta laite- sekä järjestelmätoimittajan kanssa. Ohjelmistoja lukijalaitteiden taustalla päivitetään säännöllisesti ja kiinnitämme merkittävästi huomiota sujuvaan käyttäjäkokemukseen.

Mikäli sinulla on ongelmia uusien tunnisteiden kanssa, olethan yhteydessä [email protected] tai [email protected] Lisäksi jos huomaat, että tunnisteen numerosarja näkyy huonosti (stanssaus tai laserkaiverruksella tehty) tai jos tunniste toimii ailahtelevasti, tunnisteen voi käydä palauttamassa aulapalveluihin ja pyytää uuden tilalle.

Kolme neljäsosaa Raide-Jokerin rakennustöistä valmiina – ratarakentaminen etenee edellä aikataulua

Raide-Jokerin rakentaminen etenee aikataulusta edellä niin, että rakennustöiden puolesta pikaraitiotien liikennöinti on mahdollista aloittaa noin viisi kuukautta suunniteltua aiemmin. Pääosa Espoon osuuden rakennustöistä valmistuu jo vuoden 2021 aikana.

Kuntokeskus Liikku avaa toimipisteen A Blociin

Kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen avataan avara ja valoisa Kuntokeskus Liikku alkuvuodesta 2022.

Yllättävä voittaja Kestävän kampuksen sankariksi 2021

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo viidennen kerran.
Kampus, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin äänestys ratkesi – voittajaksi valittiin puutarhapenkit

Keväällä 2021 Aalto-yliopiston opiskelijoilta kysyttiin, miten he haluaisivat käyttää 12 000 euroa yliopiston budjetista kampuksen kehittämiseen opiskelijoiden hyvinvoinnin näkökulmasta.