Kulunhallinta muuttuu Otaniemen kampuksella

Aalto-yliopiston lukitus- ja kulunhallinnan muutoksen myötä myös opiskelijoiden liikkuminen yliopiston rakennuksissa muuttuu.

Kandidaattikeskuksen lukitusasennukset ovat jo käynnistyneet, ja osaan tiloista vaaditaan kulkutunnistetta heti helmikuun lopussa (alustava aikataulu löytyy aalto.fi/accesscontrol –sivuilta).

HSL:n matkakortti, sekä vihreä että sininen, toimii rekisteröimisen jälkeen kampuksella opiskelijoiden kulkutunnisteena. Uusi HSL-kortti (sininen) toimii HSL:n matkalippuna ja kulkutunnisteena kampuksella, vanha vihreä HSL-kortti toimii ainoastaan kulkutunnisteena (eli ei julkisissa kulkuvälineissä).

Mikäli sinulla ei ole HSL-korttia, hae matkakortti HSL:n toimipisteestä. Jatkossa Aalto-yliopiston rakennuksissa liikkumiseen tarvitaan entistä enemmän HSL-korttia, joten käy rekisteröimässä kortti, jollei sinulla ole vielä korttia käytössä.

HSL-kortin rekisteröiminen

https://idcard.aalto.fi  -sivustolla voit itsepalveluna rekisteröidä HSL-kortin. Palveluun kirjaudutaan Aalto-tunnuksella ja salasanalla. Sivulla kysytään puhelinnumero kansainvälisessä muodossa ja HSL-kortin numero. Mikäli sinulla on ongelmia kortin aktivoimisessa, ole yhteydessä IT Servicedeskiin [email protected]

Nouda ja rekisteröi HSL-korttisi mahdollisimman pian!

URL copied!

Lisää tästä aiheesta

Räjäytystöitä Otaniemen kampuksella

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta viikon 5 loppuun (5.2.2021 asti).

Metsähovin radio-observatorion peruskorjaus on valmis

Suomen ainoan radio-observatorion uudistaminen on satsaus kansalliseen tähtitieteelliseen tutkimukseen.

Osa Konemiehentiestä suljetaan - liikennejärjestelyt muuttuvat

Tammikuun loppupuolella osa Konemiehentiestä suljetaan sekä Sähkömiehentien toinen ajokaista suljetaan. ST1:n työmaata ollaan parhaillaan purkamassa.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Otaniemen kampuksen poikkeusaukioloajat

Huomioithan rakennusten aukioloajat kampuksella käydessäsi. Otaniemen kampuksen rakennusten poikkeusaukiolot syksyllä 2020 sekä vuodenvaihteessa.