Kulunhallinta muuttuu Otaniemen kampuksella

Aalto-yliopiston lukitus- ja kulunhallinnan muutoksen myötä myös opiskelijoiden liikkuminen yliopiston rakennuksissa muuttuu.

Kandidaattikeskuksen lukitusasennukset ovat jo käynnistyneet, ja osaan tiloista vaaditaan kulkutunnistetta heti helmikuun lopussa (alustava aikataulu löytyy aalto.fi/accesscontrol –sivuilta).

HSL:n matkakortti, sekä vihreä että sininen, toimii rekisteröimisen jälkeen kampuksella opiskelijoiden kulkutunnisteena. Uusi HSL-kortti (sininen) toimii HSL:n matkalippuna ja kulkutunnisteena kampuksella, vanha vihreä HSL-kortti toimii ainoastaan kulkutunnisteena (eli ei julkisissa kulkuvälineissä). 

Mikäli sinulla ei ole HSL-korttia, hae matkakortti HSL:n toimipisteestä. Jatkossa Aalto-yliopiston rakennuksissa liikkumiseen tarvitaan entistä enemmän HSL-korttia, joten käy rekisteröimässä kortti, jollei sinulla ole vielä korttia käytössä.  

HSL-kortin rekisteröiminen

https://idcard.aalto.fi  -sivustolla voit itsepalveluna rekisteröidä HSL-kortin. Palveluun kirjaudutaan Aalto-tunnuksella ja salasanalla. Sivulla kysytään puhelinnumero kansainvälisessä muodossa ja HSL-kortin numero. Mikäli sinulla on ongelmia kortin aktivoimisessa, ole yhteydessä IT Servicedeskiin [email protected]

Nouda ja rekisteröi HSL-korttisi mahdollisimman pian! 

Jaa
URL kopioitu

Read more news

Otakaari 1 kyltti Y-siipi
Kampus, Opinnot Julkaistu

Maarintalon toiminnot siirtyvät Kandidaattikeskukseen

Maarintalo suljetaan toukokuun lopussa.
Path in the Laajalahti nature area
Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Hyvinvointireitti Otaniemen kampuksella

Viidestä pisteestä koostuvan hyvinvointireitin teemoina ovat tunteiden havainnointi, luontosuhteen vaaliminen, kehollisuus, rauhoittuminen ja kohtuullisuuden pohdinta
Otaparkki julkisivu
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Otaparkki tarjoaa helpon pysäköintimahdollisuuden kampusvieraille

Pysäköintitalo Otaparkki sekä muut kampuksen maksulliset pysäköintipaikat tarjoavat pysäköintimahdollisuuden kampukselle saapuville vieraille.
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Hae kesätöihin kampusasioiden pariin!

Etsimme ACREen kesätyöntekijää suunnitteluassistentin tehtäviin.