Kulunhallinta muuttuu Otaniemen kampuksella

Aalto-yliopiston lukitus- ja kulunhallinnan muutoksen myötä myös opiskelijoiden liikkuminen yliopiston rakennuksissa muuttuu.

Kandidaattikeskuksen lukitusasennukset ovat jo käynnistyneet, ja osaan tiloista vaaditaan kulkutunnistetta heti helmikuun lopussa (alustava aikataulu löytyy aalto.fi/accesscontrol –sivuilta).

HSL:n matkakortti, sekä vihreä että sininen, toimii rekisteröimisen jälkeen kampuksella opiskelijoiden kulkutunnisteena. Uusi HSL-kortti (sininen) toimii HSL:n matkalippuna ja kulkutunnisteena kampuksella, vanha vihreä HSL-kortti toimii ainoastaan kulkutunnisteena (eli ei julkisissa kulkuvälineissä).

Mikäli sinulla ei ole HSL-korttia, hae matkakortti HSL:n toimipisteestä. Jatkossa Aalto-yliopiston rakennuksissa liikkumiseen tarvitaan entistä enemmän HSL-korttia, joten käy rekisteröimässä kortti, jollei sinulla ole vielä korttia käytössä.

HSL-kortin rekisteröiminen

https://idcard.aalto.fi  -sivustolla voit itsepalveluna rekisteröidä HSL-kortin. Palveluun kirjaudutaan Aalto-tunnuksella ja salasanalla. Sivulla kysytään puhelinnumero kansainvälisessä muodossa ja HSL-kortin numero. Mikäli sinulla on ongelmia kortin aktivoimisessa, ole yhteydessä IT Servicedeskiin [email protected]

Nouda ja rekisteröi HSL-korttisi mahdollisimman pian!

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.