Kulunhallinnan muutokset voimaan joulukuun aikana – muista tarkistaa tunnisteesi ja hakea kulkuoikeudet erikoistiloihin

Huomaa muuttunut päivämäärä! Joulukuussa esimerkiksi opiskelijoiden ja henkilöstön pääsy yliopiston erikoistiloihin muuttuu ja jokaiselle jää voimaan vain yksi kulkutunniste. Muista tarkistaa tunnisteesi ja hakea kulkuoikeuksia idm.aalto.fi -portaalissa.

Kulunhallinnan uudistukset astuvat voimaan joulukuun aikana. Uudistuksessa pääosin kaikki kulunhallinnan käytännöt automatisoidaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa jokainen hallinnoi itse kulkutunnistettaan itsepalveluportaalissa idm.aalto.fi. Uudet toiminnallisuudet näkyvät itsepalveluportaalissa joulukuun aikana, uutisoimme myöhemmin tarkemman ajankohdan.

Jokaisella on jatkossa aktiivisena vain yksi kulkutunniste. Mikäli sinulta löytyy useita tunnisteita, käy ne läpi itsepalveluportaalissa ja tarkista että käytät tunnistetta joka on portaaliin merkitty aktiiviseksi (tai aktivoi portaalissa se tunniste, jota käytät). Palauta ylimääräiset tunnisteet mihin tahansa aulapalvelupisteeseen. Henkilöllä voi olla maksimissaan viisi tunnistetta (HSL tai henkilökunnan tunniste), joista yksi aktiivinen. 

Myös kulkuoikeuden hakeminen erikoistiloihin tapahtuu uuden itsepalveluportaalin (idm.aalto.fi) kautta joulukuun aikana. Mikäli työskentelet erikoistiloissa tai sinun tulee päästä erikoistiloihin, kuten esimerkiksi laboratoriotilat, hae oikeuksia idm.aalto.fi -portaalissa vuoden loppuun mennessä (joulukuu on siirtymäaikaa uuden prosessin käyttöönotossa). Kulkuoikeudet erikoistiloihin tulee hakea nyt uudelleen itsepalveluportaalissa, vaikka sinulla ne aiemmin olisikin jo ollut.

Lue lisää muutoksista

Kulunhallinnan käytännöt muuttuvat, lue ohjeet miten toimia

Lue lisää uudesta kulunhallinnan kokonaisuudesta

Uusi kulunhallinnan kokonaisuus

Itsepalveluportaali idm.aalto.fi

Jaa
URL kopioitu

Read more news

Otakaari 1 kyltti Y-siipi
Kampus, Opinnot Julkaistu

Maarintalon toiminnot siirtyvät Kandidaattikeskukseen

Maarintalo suljetaan toukokuun lopussa.
Otaparkki julkisivu
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Otaparkki tarjoaa helpon pysäköintimahdollisuuden kampusvieraille

Pysäköintitalo Otaparkki sekä muut kampuksen maksulliset pysäköintipaikat tarjoavat pysäköintimahdollisuuden kampukselle saapuville vieraille.
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Hae kesätöihin kampusasioiden pariin!

Etsimme ACREen kesätyöntekijää suunnitteluassistentin tehtäviin.
Bar Otapas
Kampus Julkaistu

Ostoskeskus A Blanciin avautuu uusi viihtyisä baari Otapas

Bar Otapas avautuu perjantaina 1.3. ostoskeskus A Blanciin. Rento uusi kohtaamispaikka on avoinna Iltapäivästä myöhään yöhön.