Dipolin ja Kandidaattikeskuksen ulkoaluetyömaat talvitauolle

Kulkuyhteyksien lisäksi alueiden monikäyttöisyyttä ja esteettömyyttä parannetaan. Jalankulun ja pyöräilyn poikkeusreitit ovat käytössä myös tauon aikana.
Kuva: Aalto-yliopisto / Mikko Raskinen

Dipolin ja Kandidaattikeskuksen Amfiteatterin alueen ulkoaluetyömaat jäivät viikolla 50 talvitauolle. Työt jatkuvat keväällä heti, kun se on säiden puolesta mahdollista. Molempien työmaiden tavoitteena on valmistua kesään 2022 mennessä. Myös talvitauon aikana käytössä on jalankulun ja pyöräilyn poikkeusreitit.

Kandidaattikeskuksen ja Dipolin ulkotyöalueiden kartat.

Ulkoalueiden kehittäminen on tällä hetkellä yksi yliopistokampuksen keskeisistä painopisteistä. Jalankulkuyhteyksien lisäksi parannetaan esimerkiksi monikäyttöisyyttä, esteettömyyttä, viihtyisyyttä ja valaistusta sekä kestävän kehityksen mukaisia suunnitteluratkaisuja. Hankkeiden valmistuttua kampuksen ulkoalueet tukevat myös entistä paremmin tapahtumien, kokeilevan opiskelijatoiminnan ja ympäristötaiteen edellytyksiä.

Pauliina Skyttä, kampusarkkitehti, [email protected]
Aapo Pihkala, projektipäällikkö, kestävä kehitys ja maisema, [email protected]

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

Korkeakouluaukion viheralueen parannustyöt alkavat

Korkeakouluaukion viheralueen työt käynnistyvät kesäkuussa. Paikalle rakentuu monimuotoisen luonnon keidas.

Otaniemen kampuksen kesäaukioloajat 2022

Otaniemen kampuksen rakennusten sekä Aalto-yliopisto Töölön kesäaukioloajat koottuna.

Uusi tapahtumatila Jedi Training School avattu A Gridissä

Startup-hubi A Gridissä osoitteessa Otakaari 5 on avattu uusi tapahtumatila, Jedi Training School.

Tanssikoulu Attitude Helsinki avaa studion A Blociin

Tanssikoulu Attitude Helsingin uusi studio aloittaa toimintansa kauppakeskus A Blocin toisessa kerroksessa 15. elokuuta 2022.