AFRYn uusi toimisto Otaniemen A Blancissa kutsuu yhteistyöhön

AFRYn tavoitteena on tiivistää yhteistyötä Aalto-yhteisön kanssa sekä tarjota harjoittelijoina työskenteleville opiskelijoille työtilat näppärästi kampuksen ytimestä.

Pöyryn ja ruotsalaisen ÅF:n (Ångpanneföreningen) yhdistymisestä syntynyt AFRY on avannut oman toimisto- ja tapahtumatilan uudistuneen A Blanc -ostoskeskuksen tiloihin.

AFRY haluaa tavata opiskelijoita kasvotusten ja järjestää tapahtumia opiskelijajärjestöjen kanssa. Samalla tila toimii työskentelytilana Aallossa opiskeleville AFRYn harjoittelijoille. Näin opiskelun ja työnteon yhdistäminen onnistuu mutkattomasti, eikä siirtymisiin tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa.

AFRYllä työskentelee satoja Aalto-yliopistosta ja sen perustaneista yliopistoista valmistuneita asiantuntijoita monipuolisissa tehtävissä teollisuus-, infra- ja energia-aloilla. Tulevaisuuden osaajille on kysyntää, ja siksi AFRY haluaa olla näkyvästi läsnä yliopiston arjessa.

”AFRYn rantautuminen Otaniemeen kertoo yliopiston ja yritysten kasvavasta yhteistyöstä opiskelijoiden ja valmistuneiden urakehityksen tukemisessa. Juuri tämän kaltaisia innovatiivisia avauksia kampuksen kehittäminen kaipaa. Tervetuloa Otaniemeen, AFRY!”,  toivottaa Aallon yrityssuhteista vastaava johtaja Teppo Heiskanen

"Aalto-yliopisto ja sen opiskelijat ovat meille erittäin tärkeitä. Toimintamme perustuu ihmisten asiantuntemukseen, ja siksi parhaiden osaajien löytäminen on meille kaikki kaikessa. Haluamme myös tehdä Aallossa opiskelevien harjoittelijoidemme elämän mahdollisimman sujuvaksi. Tästedes luennolta työpaikalle voi siirtyä muutamassa minuutissa”, kertoo AFRYn Suomen maajohtaja Kalle Rasinmäki.

AFRYn toimisto ja toimistokoordinaattori Lassi Laumola. Kuva: AFRY

Työelämätaitoja kannattaa hankkia opiskelun ohessa

AFRYn Otaniemen tilojen toiminnasta vastaa toimistokoordinaattori Lassi Laumola, joka on opiskellut Aallossa kemiantekniikkaa ja valmistunut diplomi-insinööriksi vuosi sitten. Opiskelun aikana Lassi toimi AFRYllä harjoittelijana ja osallistui ensimmäiseen Future Stars -urapolkuohjelmaan. Kun diplomityö oli valmistunut, hän aloitti prosessisuunnittelijana Chemicals & Biorefining -tiimissä, jonka lisäksi hän jatkaa nyt toimistokoordinaattorina Otaniemessä.

"Otaniemi on minulle hyvin tärkeä paikka, johon liittyy monia oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. On ilo päästä kehittämään AFRYn toimintaa entistä enemmän opiskelijoiden suuntaan ja tarjoamaan heille samanlaisia hetkiä, joita itse olen saanut kokea."

"On tärkeää, että nuoret pääsevät oppimaan mahdollisimman paljon työelämätaitoja opiskelun  ohella. Uudella toimistolla on tarkoitus järjestää esimerkiksi ekskursioita eri alojen opiskelijoille. AFRY järjestää myös biotuotetehtaisiin liittyvän projektikurssin Aalto-yliopistossa. Toivottavasti kurssiyhteistyö laajenee jatkossakin, koska AFRYläisillä on opiskelijoille paljon annettavaa", kiteyttää Lassi Laumola.

Lassi Laumola
Prosessisuunnitteljia / Toimistokoordinaattori
AFRY

Haussa suomenkielinen kampusopas täydentämään tiimiämme

Kampusoppaana luot henkilöstölle, vierailijoillemme ja muulle yhteisöllemme mieleenpainuvia kampuselämyksiä.

Sähkömiehentie 5 – Maarintalon uusi osoite astuu voimaan 30.1.2023

Sähkömiehentie 3 (Maarintalo) osoite muuttuu ja uusi osoite Sähkömiehentie 5 astuu voimaan 31.1.2023

Torkkumiskapseleita ja energiansäästöä - tervetuloa mukaan!

Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtuma kokoaa yhteen kampuksen keskeiset teemat kestävästä kehityksestä ja energiansäästöstä sekä kaikkien kampuksen käyttäjien hyvinvoinnista.

Isoja säästöjä kampuksen energiankulutuksessa

Otaniemen kampusta koskevat energiansäästötoimenpiteet alkoivat 10.10.2022, samalla osallistuen Astetta alemmas -kampanjaan.