Aalto-yliopisto Töölön ravintolapalveluista vastaa Kanresta

Ravintola Töölön nimen alla toimiva ravintolan, juhlasalin ja auditorion kokonaisuus on jatkossa Kanresta Oy:n operoima.
Juhlasali. Kuva: Aki-Pekka Sinikoski / Aalto-yliopisto

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun toiminnot siirtyivät Töölöstä Otaniemeen helmikuussa 2019, ja samalla korkeakoulun entinen päärakennus sai nimekseen Aalto-yliopisto Töölö. Tulevaisuuden Töölö on elinvoimainen Aalto-yliopiston ja elinkeinoelämän kohtaamispaikka. Päätoimijana Aalto Töölössä on Aalto University Executive Education, joka tarjoaa korkealuokkaisia liikkeenjohdon valmennus- ja kehittämispalveluita globaalisti sekä yksilöille että organisaatioille. 

Rakennuksen peruskorjaus ja uudistustyöt aloitettiin toukokuussa 2019 ja niiden arvioidaan valmistuvan vuoden 2020 loppuun mennessä. Korjaus- ja uudistamissuunnitelma perustuu Museoviraston kanssa käytyihin neuvotteluihin ja tilakohtaisiin tarkasteluihin, sillä rakennus kuuluu kansainväliseen modernin arkkitehtuurin suojeluun ja dokumentointiin erikoistuvan Docomomo-järjestön rekisteriin. 

Ravintola Töölö aukeaa kaikkien kaupunkilaisten käyttöön 

Aalto Töölöstä löytyvät muun muassa yksi Suomen kauneimmista saleista, tiloja erilaisille tapahtumille ja ainutlaatuista työtilaa upealla töölöläisellä maisemalla.  

Aalto Töölön ravintolan, juhlasalin ja auditorion kokonaisuus on Kanrestan operoima. Juhlasali aukeaa gaaloja, juhlia, konsertteja ja illallisia varten ja auditorio seminaarikäyttöön. Ruokaravintola aukeaa tammikuussa 2021 kaikille avoimena Ravintola Töölönä, joka vastaa samalla juhlasalin ja auditorion tarjoiluista.   

Ravintola Töölön ruokaravintolan filosofia pohjautuu kotimaisuuteen, laatuun, luomuun ja lähiruokaan. Sen erikoisuutena on puutarhaterassi, jonka oma menu löytyy etupihan lippakioskista. Ravintolan sisutussuunnittelusta vastaa suunnittelutoimisto Made by Choice ja koko rakennuksen peruskorjauksen suunnittelusta vastaa arkkitehtitoimisto Sarc.

Yhteiskunnallisena yrityksenä Kanresta jakaa osinkonsa vuosittain omistajansa Suomen Kansanterveysyhdistyksen kautta maamme keskeisten sairauksien nujertamiseen ja hyvinvoinnin vahvistamiseen. Tuotoilla edistetään lasten sairauksien tutkimustyötä, mielenterveystyötä, sydäntautien ennaltaehkäisyä ja hoitoa sekä vanhusten terveyttä ja hyvinvointia. Kanrestan kaikki ravintolat noudattavat Portaat luomuun -ohjelmaa ja hyödyntävät vahvasti lähitilojen antimia hankinnoissaan.      

Lisätietoja Aalto Töölön ravintolapalveluista

Ravintola Töölö
Kanresta

Jaa
URL kopioitu

Read more news

Otaparkki julkisivu
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Otaparkki tarjoaa helpon pysäköintimahdollisuuden kampusvieraille

Pysäköintitalo Otaparkki sekä muut kampuksen maksulliset pysäköintipaikat tarjoavat pysäköintimahdollisuuden kampukselle saapuville vieraille.
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Hae kesätöihin kampusasioiden pariin!

Etsimme ACREen kesätyöntekijää suunnitteluassistentin tehtäviin.
Bar Otapas
Kampus Julkaistu

Ostoskeskus A Blanciin avautuu uusi viihtyisä baari Otapas

Bar Otapas avautuu perjantaina 1.3. ostoskeskus A Blanciin. Rento uusi kohtaamispaikka on avoinna Iltapäivästä myöhään yöhön.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.