Tule kesätöihin kampukselle!

Haluatko olla mukana kehittämässä toimivaa kampusta? Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät osana asiantuntevaa työyhteisöä, kiinteistöalan organisaatiossa. Saat mahdollisuuden osallistua kampuksen kehittämiseen sekä oppia uutta ja saada arvokasta työkokemusta.
Unto_Rautio_Aalto_DSC4763_Original.jpg

Haluatko päästä kehittämään kestävää kampusta?

Etsimme tiimimme kesäksi
 

Suunnitteluassistenttia / kesätyöntekijää

Tehtäväsi

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa opetustilojen kalustepohjien laatiminen ja julisteiden tekeminen opetustiloihin. Työ edellyttää opetustilojen kalusteiden tarkistamista paikan päällä ennen pohjakuvien päivittämistä. Tehtäviin kuuluu myös mahdolliset kesälomasijaistukset sekä erilaiset avustavat tehtävät. Työtä tehdään pääasiassa työympäristöt tiimissämme, mutta pääset tutustumaan myös laajemmin yrityksemme liiketoimintoihin ja tekemiseen.

Osaamisesi ja mielenkiintosi

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta. Opiskelu Aalto-yliopistossa ja monipuolinen osaaminen katsotaan eduksi. Työskentelytavaltasi olet asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Hallitset suomen ja englannin sujuvasti työkielenä sekä kirjallisesti että suullisesti. Työssä käytetään Autocad, Illustrator, Adobe Photoshop-ohjelmistoja. Arvostamme yllä mainittua kokemusta, mutta meille tärkeämpää on kuitenkin positiivinen asenne, kyky oppia uutta, halu auttaa ja intohimo kehittää toimintaa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kesätyöpaikan osana asiantuntevaa ja kannustavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden osallistua kampuksen kehittämiseen. 50-henkisessä ACRE-yhteisössä pääset tekemään yhteistyötä yli tiimirajojen ja toimimaan inspiroivassa työympäristössä. Saat työtehtävissä onnistumisen tueksi valmentavan ohjauksen ja samalla pääset tuomaan arvokkaan näkemyksesi toiminnan kehittämiseen. Mukavat kollegat sparraavat sinua ja koko tiivis yhteisömme on tukenasi. Toivomme, että voit työskennellä kokopäiväisesti kesä-elokuussa. Voimme myös sopia aloituksesta toukokuun puolella.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä tiimiimme, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuskirjeen ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 26.3.2023. Linkki: Kesätyö 

Liitätähän hakemukseesi myös tiedon opintojesi vaiheesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Workplace Development Sari Dhima, [email protected], puh. +358 50 371 6949.

  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kampus, Yliopisto Julkaistu

Ehdota uutta nimeä Otakaari 2B -rakennukselle

Lähetä oma nimiehdotuksesi viimeistään 14.6.!
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Energiaa säästetty huomattavasti - yhteisön toimet ovat tuottaneet tulosta Aallossa

Aalto-yliopisto on saavuttanut toimitilojensa energiatehokkuustavoitteen.
ACRE logo
Kampus Julkaistu

Aalto-yhteisön eettinen kanava

Linkki eettiseen kanavaan löytyy ACREn kotisivujen etusivun alareunasta.
Kampus Julkaistu

Uusia taukopaikkoja Kandidaattikeskuksen ulkotiloihin

Huhtikuussa asennetut ulkokalusteryhmät täydentyvät myöhemmin lisäkalusteilla.