Tietoa meistä

ACRE työpaikkana

Olemme kiinteistöjen ja rakentamisen ammattilaisesta koostuva yritys. Luomme Aalto-yhteisölle huippuluokan toimintaedellytykset ja teemme kampuksesta houkuttelevan kohtaamispaikan kaikille uuden luomisesta kiinnostuneille. Meillä rakennetaan parempaa maailmaa.
A Grid

Miksi ACRE?

Tarjoamme henkilöstöllemme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa huippuyliopiston kiinteistöjen parissa.  ACRE-työyhteisössä toimimme aidosti inspiroivassa työympäristössä. Kannustamme uusien ideoiden kokeiluun ja uusiin tapoihin tehdä töitä. Teemme isoja asioita, yhdessä ja ilon kautta.

Toimintakulttuurimme on ketterä ja dynaaminen. Teemme merkityksellistä työtä, ja sen vuoksi teemmekin töitä sitoutuneesti ja intohimoisesti. Vaalimme myös työn iloa ja hyvää tekemisen meininkiä.

Tiimimme ovat vuokraus, kiinteistöjen ylläpito ja käyttäjäpalvelut, rakennuttaminen, liiketoiminnan kehittäminen ja vastuullisuus, työympäristöt sekä talous- ja muut hallintopalvelut. Yhteistyö on meille tärkeää – työskentelemme yhdessä yli tiimirajojen ja autamme toisiamme aina tarvittaessa. 

Työskentelemme viihtyisissä ja moderneissa toimitiloissa keskellä kampuksen sydäntä. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen ja oman ammattitaidon ylläpitämiseen. Meillä on joustavat työaikajärjestelyt ja hybridityömalli tarjoaa joustoa työn tekemiselle sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiselle. Tarjoamme henkilöstöllemme myös kattavat työterveyspalvelut ja muita henkilöstöetuja. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia sekä tiimeissä että koko henkilöstölle. 

ACRE henkilöstö

Pasi Lehto nettisivut.jpg

" Ammattitaitooni luotetaan ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan todella hyvin."

Pasi Lehto, vanhempi turvallisuusasiantuntija

Milla Uusitalo

"ACRE:ssa parasta on hyvä työporukka ja iloinen tekemisen meininki. Lisäksi jokaista kuunnellaan, ja omiin työtehtäviin voi aidosti vaikuttaa."

Milla Uusitalo, digitaalisen viestinnän asiantuntija

Kampus

Arvot

Rohkeasti Uskalletaan ottaa riskejä ja kokeilla uusia asioita ja lähestymistapoja.

Intohimoisesti Meillä on nälkä menestymiseen ja tehdään aina enemmän, kun mitä meiltä odotetaan.

Yhdessä - Kunnioitetaan toisiamme ja erilaisuuttamme.

Ilon kautta Vaalitaan iloista, avointa, luottavaista ja hauskaa tunnelmaa. 

Teemme isoja asioita, yhdessä ja ilon kautta!

Ville jokela

Teemme yhdessä Otaniemestä ainutlaatuista kohtaamispaikkaa ja maailman innostavinta kampusta!

Ville Jokela, toimitusjohtaja

Lue lisää

A BLOC 27-9-2018 photo Mikko Raskinen

Tietoa meistä

Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä. Luomme uusia konsepteja ja yhteiskäyttöisiä tiloja myös yliopiston ulkopuolisille tahoille muodostaen Otaniemestä ainutlaatuisen yhteistyökeskittymän ja maailman innostavimman kampuksen.

Kampusken virtuaalikierros

Virtuaalikierros kampuksella (external link)

Tutustu Aalto-yliopiston kampukseen virtuaalisesti. Liity mukaan tietokoneella, mobiililaitteella tai VR-laseilla.

Tulevaisuuden kampus

Tulevaisuuden kampus

Otaniemen aluetta kehitetään voimakkaasti, ja tulevaisuuden kampuksella työ, asuminen ja palvelut liittyvät ainutlaatuisella tavalla toisiinsa. Kampukselle tulee uusia rakennuksia ja palveluita, enemmän asukkaita ja vihreää.

Tietoa meistä
Yhteydenottolomake
  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu