Property Manager

Property Managerin roolissa pääset vastaamaan ja vaikuttamaan kiinteistöjen ylläpito- ja asiakaspalvelutehtäviin. Jos olet toimeentarttuva, oma-aloitteinen ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja priorisointikykyä voit olla etsimämme henkilö!
Unto_Rautio_Aalto_UNT9306_weblarge.jpg

Onko sinulla intohimoa ja paloa kiinteistöjen ylläpitoon ja asiakaspalveluun osana tulevaisuuden kampuksen kehitystä?

Etsimme nyt ylläpito ja käyttäjäpalvelut -tiimiin uutta

Property Manageria

vakituiseen tehtävään.

Tehtäväsi

Property managerina pääasiallisena tehtävänäsi on vastuukiinteistöjen ylläpito- ja asiakaspalvelutehtävät. Kiinteistöt omistaa Aalto-korkeakoulusäätiö, jonka kiinteistöjä säätiön tytäryhtiö ACRE hallinnoi ja ylläpitää. Työtehtäviin sisältyy mm. PTS-töiden kilpailuttaminen, tilaaminen ja valvonta sekä projektinjohtotyötyhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tässä tehtävässä pääset toimimaan erilaisten ja mielenkiintoisten toimisto- ja opetustilojen sekä tutkimuslaboratorioiden parissa ollen osana huippututkimuksen ja tulevaisuuden osaajien kouluttamisen mahdollistamista. Kulttuurihistoriallisten arvokiinteistöjen ylläpidon ja toimivuuden varmistaminen tarjoaa mielenkiintoisia haasteita ratkaisuineen.

Osaamisesi ja mielenkiintosi

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen yliopisto- tai AMK-tason koulutus ja työkokemusta kiinteistöalasta ja/tai kiinteistöjen ylläpidosta. Lisäksi talotekniikka-, sähkötekniikka-, viherosaaminen tai muu vastaava erityisosaaminen katsotaan eduksi. Työskentelytavaltasi olet asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Meille on tärkeää, että sinulla on positiivinen asenne, hyvät vuorovaikutus- ja koordinointitaidot sekä intohimoa kehittää toimintaa ja työskentelytapoja. Hallitset englannin kielen sujuvasti työkielenä sekä kirjallisesti että suullisesti.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän uniikissa toimintaympäristössä, osana ketterää ja dynaamista kymmenen ammattilaisen ylläpito- ja käyttäjäpalvelut -tiimiämme sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi huippuyliopiston kiinteistöjen parissa. ACRE-työyhteisössä pääset tekemään yhteistyötä yli tiimirajojen ja toimimaan inspiroivassa työympäristössä. Saat lähitiimin lisäksi tueksesi myös muut mukavat kollegat ja tehtävässäsi sinua sparraa koko tiivis yhteisömme. Kannustavan työilmapiirin lisäksi tarjoamme sinulle myös liukuvan työajan, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Moderni ja viihtyisä toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella keskellä Otaniemen kampusta.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä tiimiimme, lähetäthän hakemuskirjeen palkkatoiveineen ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.4.2023 mennessä. Linkki: Property Manager

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Toivomme sinun aloittavan uudessa tehtävässäsi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitilapäällikkö Jukka-Pekka Salmisto, jukka.salmisto (at) aalto.fi, puh. +358 40 527 1497.

Hakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä auttaa HR-päällikkö Laura Pyysalo, laura.pyysalo (at) aalto.fi.

  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kampus Julkaistu

Rakennusten aukioloajat vuodenvaihteessa 2023-2024

Otaniemen kampuksen rakennusten sekä Aalto-yliopisto Töölön aukioloajoissa on muutoksia vuodenvaihteessa joulu-tammikuussa.
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Romupyöräkeräys on täällä taas!

Otaniemen kampuksen romupyöräkeräys on täällä taas! Tavoitteena on siistiä alueen pyöräpysäköintipaikat.
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Postin hinnoittelupalvelu päättyy vuoden 2023 loppuun mennessä

Hinnoittelupalvelu kirjeille päättyy vuoden 2023 loppuun mennessä
Kampus Julkaistu

Ulkoalueiden suunnitteluohjeella kohti yhteisöllistä ja kestävää kampusta

Otaniemen kampuksen ulkoalueiden suunnitteluohje on julkaistu. Sen tarkoituksena on antaa suuntaviivat yliopiston toimintoja sekä luonnon ja ihmisten hyvinvointia tukevien ulkoympäristöjen kehittämiseen.