Property Manager

Property Managerin roolissa pääset vastaamaan ja vaikuttamaan kiinteistöjen ylläpito- ja asiakaspalvelutehtäviin. Jos olet toimeentarttuva, oma-aloitteinen ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja priorisointikykyä voit olla etsimämme henkilö!
Unto_Rautio_Aalto_UNT9306_weblarge.jpg

Onko sinulla intohimoa ja paloa kiinteistöjen ylläpitoon ja asiakaspalveluun osana tulevaisuuden kampuksen kehitystä?

Etsimme nyt ylläpito ja käyttäjäpalvelut -tiimiin uutta

Property Manageria

vakituiseen tehtävään.

Tehtäväsi

Property managerina pääasiallisena tehtävänäsi on vastuukiinteistöjen ylläpito- ja asiakaspalvelutehtävät. Kiinteistöt omistaa Aalto-korkeakoulusäätiö, jonka kiinteistöjä säätiön tytäryhtiö ACRE hallinnoi ja ylläpitää. Työtehtäviin sisältyy mm. PTS-töiden kilpailuttaminen, tilaaminen ja valvonta sekä projektinjohtotyötyhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tässä tehtävässä pääset toimimaan erilaisten ja mielenkiintoisten toimisto- ja opetustilojen sekä tutkimuslaboratorioiden parissa ollen osana huippututkimuksen ja tulevaisuuden osaajien kouluttamisen mahdollistamista. Kulttuurihistoriallisten arvokiinteistöjen ylläpidon ja toimivuuden varmistaminen tarjoaa mielenkiintoisia haasteita ratkaisuineen.

Osaamisesi ja mielenkiintosi

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen yliopisto- tai AMK-tason koulutus ja työkokemusta kiinteistöalasta ja/tai kiinteistöjen ylläpidosta. Lisäksi talotekniikka-, sähkötekniikka-, viherosaaminen tai muu vastaava erityisosaaminen katsotaan eduksi. Työskentelytavaltasi olet asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Meille on tärkeää, että sinulla on positiivinen asenne, hyvät vuorovaikutus- ja koordinointitaidot sekä intohimoa kehittää toimintaa ja työskentelytapoja. Hallitset englannin kielen sujuvasti työkielenä sekä kirjallisesti että suullisesti.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän uniikissa toimintaympäristössä, osana ketterää ja dynaamista kymmenen ammattilaisen ylläpito- ja käyttäjäpalvelut -tiimiämme sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi huippuyliopiston kiinteistöjen parissa. ACRE-työyhteisössä pääset tekemään yhteistyötä yli tiimirajojen ja toimimaan inspiroivassa työympäristössä. Saat lähitiimin lisäksi tueksesi myös muut mukavat kollegat ja tehtävässäsi sinua sparraa koko tiivis yhteisömme. Kannustavan työilmapiirin lisäksi tarjoamme sinulle myös liukuvan työajan, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Moderni ja viihtyisä toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella keskellä Otaniemen kampusta.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä tiimiimme, lähetäthän hakemuskirjeen palkkatoiveineen ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.4.2023 mennessä. Linkki: Property Manager

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Toivomme sinun aloittavan uudessa tehtävässäsi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitilapäällikkö Jukka-Pekka Salmisto, jukka.salmisto (at) aalto.fi, puh. +358 40 527 1497.

Hakuprosessiin liittyvissä kysymyksissä auttaa HR-päällikkö Laura Pyysalo, laura.pyysalo (at) aalto.fi.

  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen
Kampus Julkaistu

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
KKJ Kauppa Otaniemi sisäänkäynti
Kampus Julkaistu

Uusi aasialainen ruokakauppa, KKJ Kauppa Otaniemi, nyt avattu kauppakeskus A Blocissa

A Blocin ostostarjonta on parantunut KKJ Kauppa Otaniemen avajaisten myötä. Tämä on uusi määränpääsi kaikille aasialaisille tuotteille!
Ilmakuva Tietotie 2 -kiinteistöstä keväällä, näkymässä punatiilisiä rakennuksia.
Kampus Julkaistu

Senaatti-kiinteistöt ja Aalto-yliopisto allekirjoittivat kiinteistökaupan Otaniemen kampuksella sijaitsevasta kiinteistöstä

Tietotie 2:ssa sijaitseva toimisto- ja laboratoriokiinteistö vahvistaa kampusalueen ytimeen sijoittuvia toimintoja ja palveluita.