Pasi Lehdolle Teekkari honoris causa -arvonimi

ACREn vanhempi turvallisuusasiantuntija Pasi Lehto on saanut toiseksi korkeimman teekkarien arvonimen.
Pasi Lehto nettisivut.jpg

Pasi Lehdon ura Otaniemessä Dipolin, Teknillisen korkeakoulun ja yliopiston turvallisuus- ja kiinteistöpuolella on alkanut jo 1980-luvulta. Pasi on ollut vuosien varrella monessa mukana, muun muassa auttamassa opiskelijoita niin työ- kuin vapaa-ajallaankin tapahtumajärjestelyissä ja juhlissa. Hyvän teekkarihengen mukaisesti Pasi on jämäkkä ja suoraselkäinen mutta myös erittäin hyvällä huumorilla ja hauskoilla tarinoilla sekä ilmiömäisellä muistilla varustettu Otaniemen ja TKK:n lähihistorian tuntija. Tällä hetkellä Pasi Lehto työskentelee ACREn vanhempana turvallisuusasiantuntijana.

Teekkari honoris causa -arvonimi voidaan myöntää henkilölle, joka on työskennellyt pitkäaikaisesti teekkariyhteisön hyväksi. Lisäksi hänen on tullut osoittaa hyvää teekkarihenkeä, ja hänen on oltava yleisesti tunnettu teekkariyhteisössä. Teekkari h.c. on toiseksi korkein arvonimi heti ikiteekkarin jälkeen. Pyöreän Tornin Kilta (PTK) on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan läheisyydessä toimiva kunnia- ja seniorijärjestö, joka vastaa muun muassa teekkariarvonimien (ikiteekkari, teekkari honoris causa sekä teekkarilakin käyttö huomionosoituksena) myöntämisestä.

Lisätietoja PTK:n kotisivuilta.

• Julkaistu
  • Päivitetty:

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
KKJ Kauppa Otaniemi sisäänkäynti

Uusi aasialainen ruokakauppa, KKJ Kauppa Otaniemi, nyt avattu kauppakeskus A Blocissa

A Blocin ostostarjonta on parantunut KKJ Kauppa Otaniemen avajaisten myötä. Tämä on uusi määränpääsi kaikille aasialaisille tuotteille!
Ilmakuva Tietotie 2 -kiinteistöstä keväällä, näkymässä punatiilisiä rakennuksia.

Senaatti-kiinteistöt ja Aalto-yliopisto allekirjoittivat kiinteistökaupan Otaniemen kampuksella sijaitsevasta kiinteistöstä

Tietotie 2:ssa sijaitseva toimisto- ja laboratoriokiinteistö vahvistaa kampusalueen ytimeen sijoittuvia toimintoja ja palveluita.