Pasi Lehdolle Teekkari honoris causa -arvonimi

ACREn vanhempi turvallisuusasiantuntija Pasi Lehto on saanut toiseksi korkeimman teekkarien arvonimen.
Pasi Lehto nettisivut.jpg

Pasi Lehdon ura Otaniemessä Dipolin, Teknillisen korkeakoulun ja yliopiston turvallisuus- ja kiinteistöpuolella on alkanut jo 1980-luvulta. Pasi on ollut vuosien varrella monessa mukana, muun muassa auttamassa opiskelijoita niin työ- kuin vapaa-ajallaankin tapahtumajärjestelyissä ja juhlissa. Hyvän teekkarihengen mukaisesti Pasi on jämäkkä ja suoraselkäinen mutta myös erittäin hyvällä huumorilla ja hauskoilla tarinoilla sekä ilmiömäisellä muistilla varustettu Otaniemen ja TKK:n lähihistorian tuntija. Tällä hetkellä Pasi Lehto työskentelee ACREn vanhempana turvallisuusasiantuntijana.

Teekkari honoris causa -arvonimi voidaan myöntää henkilölle, joka on työskennellyt pitkäaikaisesti teekkariyhteisön hyväksi. Lisäksi hänen on tullut osoittaa hyvää teekkarihenkeä, ja hänen on oltava yleisesti tunnettu teekkariyhteisössä. Teekkari h.c. on toiseksi korkein arvonimi heti ikiteekkarin jälkeen. Pyöreän Tornin Kilta (PTK) on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan läheisyydessä toimiva kunnia- ja seniorijärjestö, joka vastaa muun muassa teekkariarvonimien (ikiteekkari, teekkari honoris causa sekä teekkarilakin käyttö huomionosoituksena) myöntämisestä. 

Lisätietoja PTK:n kotisivuilta.

  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kampus, Yliopisto Julkaistu

Romupyöräkeräys on täällä taas!

Otaniemen kampuksen romupyöräkeräys on täällä taas! Tavoitteena on siistiä alueen pyöräpysäköintipaikat.
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Postin hinnoittelupalvelu päättyy vuoden 2023 loppuun mennessä

Hinnoittelupalvelu kirjeille päättyy vuoden 2023 loppuun mennessä
Kampus Julkaistu

Ulkoalueiden suunnitteluohjeella kohti yhteisöllistä ja kestävää kampusta

Otaniemen kampuksen ulkoalueiden suunnitteluohje on julkaistu. Sen tarkoituksena on antaa suuntaviivat yliopiston toimintoja sekä luonnon ja ihmisten hyvinvointia tukevien ulkoympäristöjen kehittämiseen.
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Nyt saa äänestää! Miten käytämme 13 000 euroa opiskelijoiden hyvinvointiin?

Alkusyksystä 2023 opiskelijat saivat ideoida, miten yliopiston tulisi käyttää 13 000 euroa opiskelijoiden hyvinvoinnin parantamiseen kampuksella. Nyt on aika äänestää parasta ideaa toteutettavaksi kevään 2024 aikana.