Kesätyöntekijä mukana kehittämässä toimivaa kampusta

Kesäkuun lopussa Otaniemen kampusalue hiljenee, mutta sen sijaan Otaniemi täyttyy kesätyöntekijöistä, jotka pääsevät kerryttämään oman alan työkokemusta.
Myös ACRE näkee tärkeänä tarjota kesätyötä opiskelijalle. Yksi heistä oli maisema-arkkitehtuuria opiskeleva Alex Salminen.
Lehmuskuja

Alex Salminen työskenteli Aalto-yliopistokiinteistöllä kesätyöntekijänä liiketoiminnan kehittämisen ja vastuullisuuden tiimissä. Alexin tehtäviin kuului kampuksen digitaalisten ratkaisujen ja kestävän kampuksen kehittämiseen liittyvät tehtävät. Alexille annettiin tehtäväksi tutkia tapoja kehittää yleisön osallistumista ja sidosryhmien osallistumista kampuksen kehittämiseen ja suunnitteluun.

”ACRE:ssa työskentely on aika rentoa ja töitä on saanut tehdä itsenäisesti. Orientoituminen uuteen työhön onnistui hyvin ACRE:n selkeiden toimintaprosessien ja tehokkaan perehdytyksen avulla. Koko kesän jatkuneen projektiluontaisen työn aikana olen oppinut omaa projektinhallintaa sekä uusien työkalujen ja käytäntöjen hallitsemisen."

Alex Salminen

ACRE tarjoaa opiskelijoille mielenkiintoisia ja haastavia kesätyötehtäviä ammattilaistemme tukemana. Haluamme antaa opiskelijan olla osana asiantuntevaa ja kannustavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden osallistua toiminnan kehittämiseen.

”Sain nähdä mitä ”kulissien takan” tapahtuu, ja mitä kaikkea ACRE oikeasti tekee! Aalto-yliopiston kampuksen parhaat puolet ovat yhtenäinen kampus, luonnonläheisyys sekä hyvät yhteydet. Kehitettävät asiat ovat tilojen saatavuus, opiskelijoille pitäisi olla paremmin tiloja saatavilla. ACRE:ssa työskenteleminen on kaiken kaikkiaan ollut positiivinen kokemus”, toteaa Alex.

Alex oli meille todella iso apu, Suurkiitos Alexille!

• Julkaistu
  • Päivitetty:

Haussa suomenkielinen kampusopas täydentämään tiimiämme

Kampusoppaana luot henkilöstölle, vierailijoillemme ja muulle yhteisöllemme mieleenpainuvia kampuselämyksiä.

Sähkömiehentie 5 – Maarintalon uusi osoite astuu voimaan 30.1.2023

Sähkömiehentie 3 (Maarintalo) osoite muuttuu ja uusi osoite Sähkömiehentie 5 astuu voimaan 31.1.2023

Torkkumiskapseleita ja energiansäästöä - tervetuloa mukaan!

Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtuma kokoaa yhteen kampuksen keskeiset teemat kestävästä kehityksestä ja energiansäästöstä sekä kaikkien kampuksen käyttäjien hyvinvoinnista.

Isoja säästöjä kampuksen energiankulutuksessa

Otaniemen kampusta koskevat energiansäästötoimenpiteet alkoivat 10.10.2022, samalla osallistuen Astetta alemmas -kampanjaan.