Kesätöihin ACREen?

Tule tekemään merkityksellistä työtä kestävän kampuksen kehittämisen pariin.
Unto_Rautio_Aalto_DSC5128_Original.jpg

Etsimme tiimimme kesäksi

Harjoittelijaa

Tehtäväsi

Harjoittelijan tehtävä on monipuolinen ja koostuu kolmesta laajemmasta tehtäväkokonaisuudesta seuraavasti:

  1. Kampuksen kestävä liikkuminen 2030 -projekti: avustaa Aalto-yhteisön tarpeiden kartoittamisesta ja osallistamisessa
  2. Nimetyn/nimettyjen rakennuksen tilojen laatuauditointi (tilojen katselmointi, dokumentointi, mahdollisten puutteiden havaitseminen ja toimenpidesuunnitelman laatiminen sekä toimenpiteiden seuranta)
  3. Potentiaalisten uusien vuokralaisasiakkaiden tunnistaminen ja mahdollinen kontaktointi osana markkinakartoitusta.

Kokonaisuuksien välistä painotusta ja sisältöä voidaan tarkentaa kesän aikana tarpeen ja tehtävän valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Tehtäviä on tarkoitus tehdä rinnakkain. Tehtäviin kuuluu myös erilaiset muut avustavat tehtävät kuten some-kanaviemme ylläpito ja sisällöntuottaminen.

Työtä tehdään pääasiassa liiketoiminnan kehittämisen ja vastuullisuuden sekä vuokraus tiimeissämme, mutta pääset tutustumaan myös laajemmin yrityksemme liiketoimintoihin ja tekemiseen.

Osaamisesi ja mielenkiintosi

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta. Opiskelu Aalto-yliopistossa ja monipuolinen osaaminen katsotaan eduksi. Työskentelytavaltasi olet asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja.  Viihdyt tehtävässä, jossa pääset laajasti verkostoitumaan eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja pidät asiakaspalvelutyöstä. Hallitset englannin sujuvasti työkielenä sekä kirjallisesti että suullisesti. Meille tärkeää on positiivinen asenne, kyky oppia uutta, halu auttaa ja intohimo kehittää toimintaa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kesätyöpaikan osana asiantuntevaa ja kannustavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden osallistua kampuksen kehittämiseen. 50-henkisessä ACRE-yhteisössä pääset tekemään yhteistyötä yli tiimirajojen ja toimimaan inspiroivassa työympäristössä. Saat työtehtävissä onnistumisen tueksi valmentavan ohjauksen ja samalla pääset tuomaan arvokkaan näkemyksesi toiminnan kehittämiseen. Mukavat kollegat sparraavat sinua ja koko tiivis yhteisömme on tukenasi. Toivomme, että voit työskennellä kokopäiväisesti kesä-elokuussa. Voimme myös sopia aloituksesta toukokuun puolella.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä tiimiimme, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.3.2022. Liitätähän hakemukseesi myös tiedon opintojesi vaiheesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Business Development and Sustainability Satu Kankaala, [email protected], puh. (0400) 535 919.

  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Otaparkki julkisivu
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Otaparkki tarjoaa helpon pysäköintimahdollisuuden kampusvieraille

Pysäköintitalo Otaparkki sekä muut kampuksen maksulliset pysäköintipaikat tarjoavat pysäköintimahdollisuuden kampukselle saapuville vieraille.
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Hae kesätöihin kampusasioiden pariin!

Etsimme ACREen kesätyöntekijää suunnitteluassistentin tehtäviin.
Bar Otapas
Kampus Julkaistu

Ostoskeskus A Blanciin avautuu uusi viihtyisä baari Otapas

Bar Otapas avautuu perjantaina 1.3. ostoskeskus A Blanciin. Rento uusi kohtaamispaikka on avoinna Iltapäivästä myöhään yöhön.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.