Kesätöihin ACREen?

Tule tekemään merkityksellistä työtä kestävän kampuksen kehittämisen pariin.
Unto_Rautio_Aalto_DSC5128_Original.jpg

Etsimme tiimimme kesäksi

Harjoittelijaa

Tehtäväsi

Harjoittelijan tehtävä on monipuolinen ja koostuu kolmesta laajemmasta tehtäväkokonaisuudesta seuraavasti:

  1. Kampuksen kestävä liikkuminen 2030 -projekti: avustaa Aalto-yhteisön tarpeiden kartoittamisesta ja osallistamisessa
  2. Nimetyn/nimettyjen rakennuksen tilojen laatuauditointi (tilojen katselmointi, dokumentointi, mahdollisten puutteiden havaitseminen ja toimenpidesuunnitelman laatiminen sekä toimenpiteiden seuranta)
  3. Potentiaalisten uusien vuokralaisasiakkaiden tunnistaminen ja mahdollinen kontaktointi osana markkinakartoitusta.

Kokonaisuuksien välistä painotusta ja sisältöä voidaan tarkentaa kesän aikana tarpeen ja tehtävän valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Tehtäviä on tarkoitus tehdä rinnakkain. Tehtäviin kuuluu myös erilaiset muut avustavat tehtävät kuten some-kanaviemme ylläpito ja sisällöntuottaminen.

Työtä tehdään pääasiassa liiketoiminnan kehittämisen ja vastuullisuuden sekä vuokraus tiimeissämme, mutta pääset tutustumaan myös laajemmin yrityksemme liiketoimintoihin ja tekemiseen.

Osaamisesi ja mielenkiintosi

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta. Opiskelu Aalto-yliopistossa ja monipuolinen osaaminen katsotaan eduksi. Työskentelytavaltasi olet asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja.  Viihdyt tehtävässä, jossa pääset laajasti verkostoitumaan eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja pidät asiakaspalvelutyöstä. Hallitset englannin sujuvasti työkielenä sekä kirjallisesti että suullisesti. Meille tärkeää on positiivinen asenne, kyky oppia uutta, halu auttaa ja intohimo kehittää toimintaa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kesätyöpaikan osana asiantuntevaa ja kannustavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden osallistua kampuksen kehittämiseen. 50-henkisessä ACRE-yhteisössä pääset tekemään yhteistyötä yli tiimirajojen ja toimimaan inspiroivassa työympäristössä. Saat työtehtävissä onnistumisen tueksi valmentavan ohjauksen ja samalla pääset tuomaan arvokkaan näkemyksesi toiminnan kehittämiseen. Mukavat kollegat sparraavat sinua ja koko tiivis yhteisömme on tukenasi. Toivomme, että voit työskennellä kokopäiväisesti kesä-elokuussa. Voimme myös sopia aloituksesta toukokuun puolella.

Kiinnostuitko?

Jos haluat liittyä tiimiimme, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.3.2022. Liitätähän hakemukseesi myös tiedon opintojesi vaiheesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Business Development and Sustainability Satu Kankaala, [email protected], puh. (0400) 535 919.

  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kampus Julkaistu

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.
Kampus Julkaistu

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.
Kampus Julkaistu

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.