Hae kesätöihin kampusasioiden pariin!

Haluatko olla mukana kehittämässä toimivaa kampusta? Haemme nyt suunnitteluassistenttia kesätöihin Otaniemen kampukselle. Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät osana asiantuntevaa työyhteisöä, kiinteistöalan organisaatiossa. Saat mahdollisuuden osallistua kampuksen kehittämiseen sekä oppia uutta ja saada arvokasta työkokemusta.
Kuva: Unto Rautio / Aalto-yliopisto

Etsimme ACREen

Kesätyöntekijää suunnitteluassistentin tehtäviin

Tehtäväsi 

Laadit työssäsi pääasiassa kokoustilojen kalustepohjia ja tilaohjeita sekä avustat tilatietojen päivityksessä. Työ sisältää kokoustilojen ominaisuustietojen tarkistamista ja edellyttää tilojen kalusteiden ja varusteiden tarkistamista paikan päällä. Tehtäviisi voi kuulua myös muita avustavia tehtäviä. Työtä tehdään pääasiassa Työympäristöt -tiimissämme, mutta pääset tutustumaan myös laajemmin yrityksemme liiketoimintoihin ja tekemiseen.  

Osaamisesi ja mielenkiintosi 

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta. Opiskelu Aalto-yliopistossa ja monipuolinen osaaminen katsotaan eduksi. Työskentelytavaltasi olet asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Hallitset suomen ja englannin sujuvasti työkielenä sekä kirjallisesti että suullisesti. Työssä käytetään seuraavia ohjelmistoja: Autocad, Adobe Illustrator ja Adobe Photoshop. Arvostamme piirustus- ja kuvankäsittelyohjelmien sujuvaa hallintaa, mutta meille tärkeämpää on kuitenkin positiivinen asenne, kyky oppia uutta, halu auttaa ja intohimo kehittää toimintaa.  

Tarjoamme sinulle  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen kesätyöpaikan osana asiantuntevaa ja kannustavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden osallistua kampuksen kehittämiseen. Noin 50 henkilöä työllistävässä ACRE-yhteisössä pääset tekemään yhteistyötä yli tiimirajojen ja toimimaan inspiroivassa työympäristössä. Saat työtehtävissä onnistumisen tueksi valmentavan ohjauksen ja samalla pääset tuomaan arvokkaan näkemyksesi toiminnan kehittämiseen. Mukavat kollegat sparraavat sinua ja koko tiivis yhteisömme on tukenasi.

Toivomme, että voit työskennellä kokopäiväisesti kesä-elokuussa. Voimme myös sopia aloituksesta toukokuun puolella.  

Kiinnostuitko? 

Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuskirjeen ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 28.3.2024. Jos olet jo töissä Aalto-yliopistossa, jätä hakemuksesi Workdayn kautta kohdasta Internal Jobs.

Liitäthän hakemukseesi myös tiedon opintojesi vaiheesta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esihenkilö Head of Workplace Development Sari Dhima 0503716949 tai [email protected].

Haluatko tietää enemmän meistä ja toimintaympäristöstämme? 
 

Käy kurkkaamassa, mitä kaikkea meillä tehdään: 
 
https://acre.aalto.fi/fi 
facebook.com/aaltocre 
instagram.com/aaltocre/ 
https://www.youtube.com/watch?v=Rc7lhmaFYc0  

  • Julkaistu
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Path in the Laajalahti nature area
Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Hyvinvointireitti Otaniemen kampuksella

Viidestä pisteestä koostuvan hyvinvointireitin teemoina ovat tunteiden havainnointi, luontosuhteen vaaliminen, kehollisuus, rauhoittuminen ja kohtuullisuuden pohdinta
Otaparkki julkisivu
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Otaparkki tarjoaa helpon pysäköintimahdollisuuden kampusvieraille

Pysäköintitalo Otaparkki sekä muut kampuksen maksulliset pysäköintipaikat tarjoavat pysäköintimahdollisuuden kampukselle saapuville vieraille.
Bar Otapas
Kampus Julkaistu

Ostoskeskus A Blanciin avautuu uusi viihtyisä baari Otapas

Bar Otapas avautuu perjantaina 1.3. ostoskeskus A Blanciin. Rento uusi kohtaamispaikka on avoinna Iltapäivästä myöhään yöhön.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.