ACRElaiset asettivat yhteensä 102 omaan hyvinvointiin liittyvää tavoitteitta!

ACRE tarjosi viime syksynä henkilöstölleen mahdollisuuden osallistua Firstbeat Hyvinvointianalyysiin. 90% henkilöstöstä kiinnostui mahdollisuudesta oppia lisää omista stressitekijöistä, liikunnasta ja palautumisesta.
A GRID

Osallistujista 94% prosenttia teki vähintään yhden muutoksen elämäntapoihinsa. Kolme suosituinta tavoitetta oli pyrkiä rentoutumaan säännöllisesti, käydä ajoissa nukkumaan ja muistaa syödä ja juoda myös kiireen keskellä.

Hyvinvointianalyysin avulla halusimme konkreettisesti panostaa henkilöstömme hyvinvointiin. Hyvinvointianalyysi tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden tunnistaa omaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät ja löytää juuri itselleen sopivia ratkaisuja tehdä parempia valintoja ja pieniä muutoksia arjessa. Peräti kaikki palautekyselyyn vastanneista (vastausprosentti: 50%) osallistujista kokivat, että hyvinvointianalyysi auttoi edistämään hyvinvointia.

Kolmen vuorokauden mittaus oli helppo suorittaa. Moni osallistujista valitsi mittauspäiviksi kaksi työpäivää ja yhden vapaapäivän. Osallistujat saivat mittausjakson jälkeen henkilökohtaisen raportin ja henkilökohtaiset tulokset käytiin läpi kahdenkeskeisessä palautekeskustelussa valmentajan kanssa. Palautekeskustelussa jokainen sai yksilöllisiä vinkkejä ja konkreettisia toimenpidesuosituksia oman hyvinvoinnin parantamiseksi. Osana hyvinvointianalyysia asetettiin yhteensä 102 tavoitetta (2,8 tavoitetta/henkilö). Tavoitteet jakaantuivat melko tasaisesti uneen, liikuntaan, ravitsemukseen ja stressinhallintaan.

• Julkaistu
  • Päivitetty:

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.