ACRElaiset asettivat yhteensä 102 omaan hyvinvointiin liittyvää tavoitteitta!

ACRE tarjosi viime syksynä henkilöstölleen mahdollisuuden osallistua Firstbeat Hyvinvointianalyysiin.
A GRID

Osallistujista 94% prosenttia teki vähintään yhden muutoksen elämäntapoihinsa. Kolme suosituinta tavoitetta oli pyrkiä rentoutumaan säännöllisesti, käydä ajoissa nukkumaan ja muistaa syödä ja juoda myös kiireen keskellä.

Hyvinvointianalyysin avulla halusimme konkreettisesti panostaa henkilöstömme hyvinvointiin. Hyvinvointianalyysi tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden tunnistaa omaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät ja löytää juuri itselleen sopivia ratkaisuja tehdä parempia valintoja ja pieniä muutoksia arjessa. Peräti kaikki palautekyselyyn vastanneista (vastausprosentti: 50%) osallistujista kokivat, että hyvinvointianalyysi auttoi edistämään hyvinvointia.

Kolmen vuorokauden mittaus oli helppo suorittaa. Moni osallistujista valitsi mittauspäiviksi kaksi työpäivää ja yhden vapaapäivän. Osallistujat saivat mittausjakson jälkeen henkilökohtaisen raportin ja henkilökohtaiset tulokset käytiin läpi kahdenkeskeisessä palautekeskustelussa valmentajan kanssa. Palautekeskustelussa jokainen sai yksilöllisiä vinkkejä ja konkreettisia toimenpidesuosituksia oman hyvinvoinnin parantamiseksi. Osana hyvinvointianalyysia asetettiin yhteensä 102 tavoitetta (2,8 tavoitetta/henkilö). Tavoitteet jakaantuivat melko tasaisesti uneen, liikuntaan, ravitsemukseen ja stressinhallintaan.

• Julkaistu
  • Päivitetty:

Raide-Jokerin yötöitä Otaniemessä heinäkuun aikana

Otaniementiellä Raide-Jokerin työmaalla tehdään yötöitä heinäkuussa.

Tarkastele Aalto-yliopisto Works K3-työmaata reaaliaikaisesti

Aalto-yliopisto Works K3 -työmaalle on asennettu web-kamera kuvaamaan ajankohtaista tilannetta työmaalta. Työmaa on käynnistynyt kevään 2021 aikana.
Kampus, Mediatiedotteet Julkaistu

Ostoskeskus A Blanc aukeaa Otaniemeen kesällä

Alvar Aallon suunnittelema ”Otaniemen vanha ostari”, nykyinen ostoskeskus A Blanc, uudistui peruskorjauksessa vanhaa kunnioittaen palvelemaan monipuolista liiketoimintaa.

Ensimmäinen Suomessa: Sähköpyörän akkujen paloturvallinen latauskaappi Aalto-yliopiston metroasemalle

Espoon kaupunki ja LatausPolku Oy lanseeraavat sähköpyörien akkujen latauskaappeja kolmessa liikenteen solmukohdassa Espoossa: Otaniemen A Blocissa, Espoonlahden Pikkulaivassa ja Matinkylän Isossa Omenassa. Suomen ensimmäinen paloturvallinen latauskaappi otettiin käyttöön Espoon Otaniemeen huhtikuussa.