ACRElaiset asettivat yhteensä 102 omaan hyvinvointiin liittyvää tavoitteitta!

ACRE tarjosi viime syksynä henkilöstölleen mahdollisuuden osallistua Firstbeat Hyvinvointianalyysiin. 90% henkilöstöstä kiinnostui mahdollisuudesta oppia lisää omista stressitekijöistä, liikunnasta ja palautumisesta.
A GRID

Osallistujista 94% prosenttia teki vähintään yhden muutoksen elämäntapoihinsa. Kolme suosituinta tavoitetta oli pyrkiä rentoutumaan säännöllisesti, käydä ajoissa nukkumaan ja muistaa syödä ja juoda myös kiireen keskellä.

Hyvinvointianalyysin avulla halusimme konkreettisesti panostaa henkilöstömme hyvinvointiin. Hyvinvointianalyysi tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden tunnistaa omaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät ja löytää juuri itselleen sopivia ratkaisuja tehdä parempia valintoja ja pieniä muutoksia arjessa. Peräti kaikki palautekyselyyn vastanneista (vastausprosentti: 50%) osallistujista kokivat, että hyvinvointianalyysi auttoi edistämään hyvinvointia.

Kolmen vuorokauden mittaus oli helppo suorittaa. Moni osallistujista valitsi mittauspäiviksi kaksi työpäivää ja yhden vapaapäivän. Osallistujat saivat mittausjakson jälkeen henkilökohtaisen raportin ja henkilökohtaiset tulokset käytiin läpi kahdenkeskeisessä palautekeskustelussa valmentajan kanssa. Palautekeskustelussa jokainen sai yksilöllisiä vinkkejä ja konkreettisia toimenpidesuosituksia oman hyvinvoinnin parantamiseksi. Osana hyvinvointianalyysia asetettiin yhteensä 102 tavoitetta (2,8 tavoitetta/henkilö). Tavoitteet jakaantuivat melko tasaisesti uneen, liikuntaan, ravitsemukseen ja stressinhallintaan.

• Julkaistu
  • Päivitetty:

Kolme neljäsosaa Raide-Jokerin rakennustöistä valmiina – ratarakentaminen etenee edellä aikataulua

Raide-Jokerin rakentaminen etenee aikataulusta edellä niin, että rakennustöiden puolesta pikaraitiotien liikennöinti on mahdollista aloittaa noin viisi kuukautta suunniteltua aiemmin. Pääosa Espoon osuuden rakennustöistä valmistuu jo vuoden 2021 aikana.

Kuntokeskus Liikku avaa toimipisteen A Blociin

Kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen avataan avara ja valoisa Kuntokeskus Liikku alkuvuodesta 2022.

Yllättävä voittaja Kestävän kampuksen sankariksi 2021

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo viidennen kerran.
Kampus, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin äänestys ratkesi – voittajaksi valittiin puutarhapenkit

Keväällä 2021 Aalto-yliopiston opiskelijoilta kysyttiin, miten he haluaisivat käyttää 12 000 euroa yliopiston budjetista kampuksen kehittämiseen opiskelijoiden hyvinvoinnin näkökulmasta.