ACRElaiset asettivat yhteensä 102 omaan hyvinvointiin liittyvää tavoitteitta!

ACRE tarjosi viime syksynä henkilöstölleen mahdollisuuden osallistua Firstbeat Hyvinvointianalyysiin. 90% henkilöstöstä kiinnostui mahdollisuudesta oppia lisää omista stressitekijöistä, liikunnasta ja palautumisesta.
A GRID

Osallistujista 94% prosenttia teki vähintään yhden muutoksen elämäntapoihinsa. Kolme suosituinta tavoitetta oli pyrkiä rentoutumaan säännöllisesti, käydä ajoissa nukkumaan ja muistaa syödä ja juoda myös kiireen keskellä.

Hyvinvointianalyysin avulla halusimme konkreettisesti panostaa henkilöstömme hyvinvointiin. Hyvinvointianalyysi tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden tunnistaa omaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät ja löytää juuri itselleen sopivia ratkaisuja tehdä parempia valintoja ja pieniä muutoksia arjessa. Peräti kaikki palautekyselyyn vastanneista (vastausprosentti: 50%) osallistujista kokivat, että hyvinvointianalyysi auttoi edistämään hyvinvointia.

Kolmen vuorokauden mittaus oli helppo suorittaa. Moni osallistujista valitsi mittauspäiviksi kaksi työpäivää ja yhden vapaapäivän. Osallistujat saivat mittausjakson jälkeen henkilökohtaisen raportin ja henkilökohtaiset tulokset käytiin läpi kahdenkeskeisessä palautekeskustelussa valmentajan kanssa. Palautekeskustelussa jokainen sai yksilöllisiä vinkkejä ja konkreettisia toimenpidesuosituksia oman hyvinvoinnin parantamiseksi. Osana hyvinvointianalyysia asetettiin yhteensä 102 tavoitetta (2,8 tavoitetta/henkilö). Tavoitteet jakaantuivat melko tasaisesti uneen, liikuntaan, ravitsemukseen ja stressinhallintaan.

• Julkaistu
  • Päivitetty:

Harald Herlin Learning Center
Tutkimus ja taide Julkaistu

Oppimiskeskuksessa pilotoidaan 19.8.2024 alkaen uusia aukioloaikoja

Opiskelijoiden ja henkilöstön mahdollisuudet käyttää tiloja ja kokoelmia laajentuvat.
Aalto Space mockup ravintolatarjonnasta

Ravintolapalvelut Aalto Spaceen - testaa ja voita!

Testaa, löydätkö kampuksen ravintolat Aalto Space -sovelluksesta ja voita kesäisiä palkintoja.
Viima-rakennuksen pääsisäänkäynti

Viima - Puumiehenkuja 5 sai seikkailuun kutsuvan nimen

Rakennuksen pääkäyttäjät pohtivat uutta nimeä yhdessä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Kesä tuo muutoksia Aalto-yliopiston metroasemalle

Aalto-yliopiston metroaseman muutostyöt sulkevat sisäänkäyntejä kesällä 2024.