ACRElaiset asettivat yhteensä 102 omaan hyvinvointiin liittyvää tavoitteitta!

ACRE tarjosi viime syksynä henkilöstölleen mahdollisuuden osallistua Firstbeat Hyvinvointianalyysiin. 90% henkilöstöstä kiinnostui mahdollisuudesta oppia lisää omista stressitekijöistä, liikunnasta ja palautumisesta.
A GRID

Osallistujista 94% prosenttia teki vähintään yhden muutoksen elämäntapoihinsa. Kolme suosituinta tavoitetta oli pyrkiä rentoutumaan säännöllisesti, käydä ajoissa nukkumaan ja muistaa syödä ja juoda myös kiireen keskellä.

Hyvinvointianalyysin avulla halusimme konkreettisesti panostaa henkilöstömme hyvinvointiin. Hyvinvointianalyysi tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden tunnistaa omaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät ja löytää juuri itselleen sopivia ratkaisuja tehdä parempia valintoja ja pieniä muutoksia arjessa. Peräti kaikki palautekyselyyn vastanneista (vastausprosentti: 50%) osallistujista kokivat, että hyvinvointianalyysi auttoi edistämään hyvinvointia.

Kolmen vuorokauden mittaus oli helppo suorittaa. Moni osallistujista valitsi mittauspäiviksi kaksi työpäivää ja yhden vapaapäivän. Osallistujat saivat mittausjakson jälkeen henkilökohtaisen raportin ja henkilökohtaiset tulokset käytiin läpi kahdenkeskeisessä palautekeskustelussa valmentajan kanssa. Palautekeskustelussa jokainen sai yksilöllisiä vinkkejä ja konkreettisia toimenpidesuosituksia oman hyvinvoinnin parantamiseksi. Osana hyvinvointianalyysia asetettiin yhteensä 102 tavoitetta (2,8 tavoitetta/henkilö). Tavoitteet jakaantuivat melko tasaisesti uneen, liikuntaan, ravitsemukseen ja stressinhallintaan.

• Julkaistu
  • Päivitetty:
URL copied!

Lisää tästä aiheesta

Kampus, Poikkeustilanteet, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Aalto Space -käyttäjätyytyväisyyskysely opiskelijoille

Miten Aalto Space on toiminut kampuksen poikkeusaikana? Opiskelija, kerro mielipiteesi, ja voit voittaa robotti-imurin!
Kampus, Mediatiedotteet Julkaistu

Otaniemen ostoskeskuksen nimeksi tulee A Blanc

Alvar Aallon suunnitteleman kauniin ”Otaniemen vanhan ostarin” peruskorjauksen odotetaan valmistuvan toukokuussa.

Aalto-yliopisto Works K3 -työmaa käynnistymässä

Aalto-yliopisto Works K3 -hanke on käynnistymässä suunnitelmien mukaisesti helmikuun aikana ”Seaside-osan” peruskorjauksella ja jatkuen myöhemmin vanhan toimistosiiven purkutöillä sekä uudisosan rakentamisella.

Räjäytystöitä Otaniemen kampuksella

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta perjantaihin 29.1. asti.