Vinkkejä uusien kulkutunnisteiden käyttöön

Uudet kulkutunnisteet otetaan käyttöön kaikissa Otaniemen kampuksen kiinteistöissä kevään ja kesän aikana. Huomioithan seuraavaa käyttäessäsi uusia kulkutunnisteita.

Uudet tunnisteiden lukijalaitteet käyttävät vahvempaa salausta kuin aiemmin käytössä olleet, joten tunnistetta tulee luettaa lähempänä lukijalaitetta, jopa siinä ihan kiinni. Lisäksi tunniste kannattaa asemoida mahdollisimman keskelle lukijalaitetta. Valon väri lukijalaitteen ympärillä kertoo, onnistuiko luettaminen ja onko tunnisteella oikeus avata kyseistä ovea.

Vahvemman salauksen myötä uudet lukijalaitteet saattavat toimia hieman hitaammin verrattuna vanhoihin laitteisiin. Myös tunnisteen ulkomuoto vaikuttaa tunnisteen luettavuuteen - lukijalaite reagoi korttimalliseen tunnisteeseen kauempaa kuin ns. avaimenperämalliseen tunnisteeseen.

Ohjelmistoja lukijalaitteiden taustalla päivitetään säännöllisesti ja kiinnitämme merkittävästi huomiota sujuvaan käyttäjäkokemukseen. Mikäli sinulla on ongelmia uusien tunnisteiden kanssa, olethan yhteydessä [email protected] tai [email protected].fi. Lisäksi jos huomaat, että tunnisteen numerosarja näkyy huonosti (stanssaus tai laserkaiverruksella tehty) tai jos tunniste toimii ailahtelevasti, tunnisteen voi käydä palauttamassa aulapalveluihin ja pyytää uuden tilalle.

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.