Vinkkejä uusien kulkutunnisteiden käyttöön

Uudet kulkutunnisteet otetaan käyttöön kaikissa Otaniemen kampuksen kiinteistöissä. Huomioithan seuraavaa käyttäessäsi uusia kulkutunnisteita.

Uudet tunnisteiden lukijalaitteet käyttävät vahvempaa salausta kuin aiemmin käytössä olleet, joten tunnistetta tulee luettaa lähempänä lukijalaitetta, jopa siinä ihan kiinni. Lisäksi tunniste kannattaa asemoida mahdollisimman keskelle lukijalaitetta. Valon väri lukijalaitteen ympärillä kertoo, onnistuiko luettaminen ja onko tunnisteella oikeus avata kyseistä ovea.

Vahvemman salauksen myötä uudet lukijalaitteet saattavat toimia hieman hitaammin verrattuna vanhoihin laitteisiin. Myös tunnisteen ulkomuoto vaikuttaa tunnisteen luettavuuteen - lukijalaite reagoi korttimalliseen tunnisteeseen kauempaa kuin ns. avaimenperämalliseen tunnisteeseen.

Ohjelmistoja lukijalaitteiden taustalla päivitetään säännöllisesti ja kiinnitämme merkittävästi huomiota sujuvaan käyttäjäkokemukseen. Mikäli sinulla on ongelmia uusien tunnisteiden kanssa, olethan yhteydessä [email protected] tai [email protected] Lisäksi jos huomaat, että tunnisteen numerosarja näkyy huonosti (stanssaus tai laserkaiverruksella tehty) tai jos tunniste toimii ailahtelevasti, tunnisteen voi käydä palauttamassa aulapalveluihin ja pyytää uuden tilalle.

Raide-Jokerin yötöitä Otaniemessä heinäkuun aikana

Otaniementiellä Raide-Jokerin työmaalla tehdään yötöitä heinäkuussa.

Tarkastele Aalto-yliopisto Works K3-työmaata reaaliaikaisesti

Aalto-yliopisto Works K3 -työmaalle on asennettu web-kamera kuvaamaan ajankohtaista tilannetta työmaalta. Työmaa on käynnistynyt kevään 2021 aikana.
Kampus, Mediatiedotteet Julkaistu

Ostoskeskus A Blanc aukeaa Otaniemeen kesällä

Alvar Aallon suunnittelema ”Otaniemen vanha ostari”, nykyinen ostoskeskus A Blanc, uudistui peruskorjauksessa vanhaa kunnioittaen palvelemaan monipuolista liiketoimintaa.

Ensimmäinen Suomessa: Sähköpyörän akkujen paloturvallinen latauskaappi Aalto-yliopiston metroasemalle

Espoon kaupunki ja LatausPolku Oy lanseeraavat sähköpyörien akkujen latauskaappeja kolmessa liikenteen solmukohdassa Espoossa: Otaniemen A Blocissa, Espoonlahden Pikkulaivassa ja Matinkylän Isossa Omenassa. Suomen ensimmäinen paloturvallinen latauskaappi otettiin käyttöön Espoon Otaniemeen huhtikuussa.