Vinkkejä uusien kulkutunnisteiden käyttöön

Uudet kulkutunnisteet otetaan käyttöön kaikissa Otaniemen kampuksen kiinteistöissä kevään ja kesän aikana. Huomioithan seuraavaa käyttäessäsi uusia kulkutunnisteita.

Uudet tunnisteiden lukijalaitteet käyttävät vahvempaa salausta kuin aiemmin käytössä olleet, joten tunnistetta tulee luettaa lähempänä lukijalaitetta, jopa siinä ihan kiinni. Lisäksi tunniste kannattaa asemoida mahdollisimman keskelle lukijalaitetta. Valon väri lukijalaitteen ympärillä kertoo, onnistuiko luettaminen ja onko tunnisteella oikeus avata kyseistä ovea.

Vahvemman salauksen myötä uudet lukijalaitteet saattavat toimia hieman hitaammin verrattuna vanhoihin laitteisiin. Myös tunnisteen ulkomuoto vaikuttaa tunnisteen luettavuuteen - lukijalaite reagoi korttimalliseen tunnisteeseen kauempaa kuin ns. avaimenperämalliseen tunnisteeseen.

Ohjelmistoja lukijalaitteiden taustalla päivitetään säännöllisesti ja kiinnitämme merkittävästi huomiota sujuvaan käyttäjäkokemukseen. Mikäli sinulla on ongelmia uusien tunnisteiden kanssa, olethan yhteydessä [email protected] tai [email protected] Lisäksi jos huomaat, että tunnisteen numerosarja näkyy huonosti (stanssaus tai laserkaiverruksella tehty) tai jos tunniste toimii ailahtelevasti, tunnisteen voi käydä palauttamassa aulapalveluihin ja pyytää uuden tilalle.

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.