Vinkkejä uusien kulkutunnisteiden käyttöön

Uudet kulkutunnisteet otetaan käyttöön kaikissa Otaniemen kampuksen kiinteistöissä kevään ja kesän aikana. Huomioithan seuraavaa käyttäessäsi uusia kulkutunnisteita.

Uudet tunnisteiden lukijalaitteet käyttävät vahvempaa salausta kuin aiemmin käytössä olleet, joten tunnistetta tulee luettaa lähempänä lukijalaitetta, jopa siinä ihan kiinni. Lisäksi tunniste kannattaa asemoida mahdollisimman keskelle lukijalaitetta. Valon väri lukijalaitteen ympärillä kertoo, onnistuiko luettaminen ja onko tunnisteella oikeus avata kyseistä ovea.

Vahvemman salauksen myötä uudet lukijalaitteet saattavat toimia hieman hitaammin verrattuna vanhoihin laitteisiin. Myös tunnisteen ulkomuoto vaikuttaa tunnisteen luettavuuteen - lukijalaite reagoi korttimalliseen tunnisteeseen kauempaa kuin ns. avaimenperämalliseen tunnisteeseen.

Ohjelmistoja lukijalaitteiden taustalla päivitetään säännöllisesti ja kiinnitämme merkittävästi huomiota sujuvaan käyttäjäkokemukseen. Mikäli sinulla on ongelmia uusien tunnisteiden kanssa, olethan yhteydessä [email protected] tai [email protected] Lisäksi jos huomaat, että tunnisteen numerosarja näkyy huonosti (stanssaus tai laserkaiverruksella tehty) tai jos tunniste toimii ailahtelevasti, tunnisteen voi käydä palauttamassa aulapalveluihin ja pyytää uuden tilalle.

URL copied!

Lisää tästä aiheesta

Räjäytystöitä Otaniemen kampuksella

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta viikon 5 loppuun (5.2.2021 asti).

Metsähovin radio-observatorion peruskorjaus on valmis

Suomen ainoan radio-observatorion uudistaminen on satsaus kansalliseen tähtitieteelliseen tutkimukseen.

Osa Konemiehentiestä suljetaan - liikennejärjestelyt muuttuvat

Tammikuun loppupuolella osa Konemiehentiestä suljetaan sekä Sähkömiehentien toinen ajokaista suljetaan. ST1:n työmaata ollaan parhaillaan purkamassa.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Otaniemen kampuksen poikkeusaukioloajat

Huomioithan rakennusten aukioloajat kampuksella käydessäsi. Otaniemen kampuksen rakennusten poikkeusaukiolot syksyllä 2020 sekä vuodenvaihteessa.