Ville Jokela nimitetty Aalto-yliopistokiinteistöjen toimitusjohtajaksi

Jokela vastaa yhtiön päivittäisestä johtamisesta 1.1.2020 alkaen.
Ville Jokela aloittaa toimitusjohtajana 1.1.2020. Kuva: Kalle Kataila / Aalto-yliopisto

Diplomi-insinööri Ville Jokela on nimitetty Aalto-yliopiston tytäryhtiön Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän vastaa yhtiön päivittäisestä johtamisesta,  kiinteistövarallisuuden hoidosta, kiinteistökehityksestä, kampusinvestointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta, kiinteistötransaktioista, kampuksen käyttäjäpalveluista sekä tilojen ulosmyynninstä yliopiston kumppaneille ja sidosryhmille.

Jokela siirtyy Aalto-yliopistoon pääomasijoittaja Pontos Oy:stä, missä hän on vastannut yhtiön kiinteistöportfoliosta kiinteistöinvestoinneista ja -myynneistä, kiinteistö- ja tonttikehityksestä, kaavoituksesta, toimitilojen vuokrauksesta sekä kiinteistövarallisuuden ja ylläpidon hoidosta. Opiskeluaikanaan Jokela toimi useissa silloisen Teknillisen korkeakoulun opiskelijajärjestöjen luottamustehtävissä.

Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2020 ja raportoi Aalto-yliopiston talousjohtajalle ja Aalto-yliopistokiinteistöjen hallituksen puheenjohtajalle Marianna Bomille. Hän on myös Aalto-yliopiston johtoryhmän jäsen.

Lisätietoja:
Noora Stapleton
viestinnän asiantuntija, kampus ja innovaatioekosysteemi

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.
URL copied!

Lisää tästä aiheesta

Nimitykset Julkaistu

Rakentamisesta vastaavalle johtajalle Jarmo Wilanderille on myönnetty rakennusneuvoksen arvo ja arvonimi

Rakentamisesta vastaava johtaja Jarmo Wilander on nimitetty rakennusneuvokseksi.