Ville Jokela nimitetty Aalto-yliopistokiinteistöjen toimitusjohtajaksi

Jokela vastaa yhtiön päivittäisestä johtamisesta 1.1.2020 alkaen.
Ville Jokela aloittaa toimitusjohtajana 1.1.2020. Kuva: Kalle Kataila / Aalto-yliopisto

Diplomi-insinööri Ville Jokela on nimitetty Aalto-yliopiston tytäryhtiön Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän vastaa yhtiön päivittäisestä johtamisesta,  kiinteistövarallisuuden hoidosta, kiinteistökehityksestä, kampusinvestointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta, kiinteistötransaktioista, kampuksen käyttäjäpalveluista sekä tilojen ulosmyynninstä yliopiston kumppaneille ja sidosryhmille.

Jokela siirtyy Aalto-yliopistoon pääomasijoittaja Pontos Oy:stä, missä hän on vastannut yhtiön kiinteistöportfoliosta kiinteistöinvestoinneista ja -myynneistä, kiinteistö- ja tonttikehityksestä, kaavoituksesta, toimitilojen vuokrauksesta sekä kiinteistövarallisuuden ja ylläpidon hoidosta. Opiskeluaikanaan Jokela toimi useissa silloisen Teknillisen korkeakoulun opiskelijajärjestöjen luottamustehtävissä.

Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2020 ja raportoi Aalto-yliopiston talousjohtajalle ja Aalto-yliopistokiinteistöjen hallituksen puheenjohtajalle Marianna Bomille. Hän on myös Aalto-yliopiston johtoryhmän jäsen.

Lisätietoja:
Noora Stapleton
viestinnän asiantuntija, kampus ja innovaatioekosysteemi

Harald Herlin Learning Center
Tutkimus ja taide Julkaistu

Oppimiskeskuksessa pilotoidaan 19.8.2024 alkaen uusia aukioloaikoja

Opiskelijoiden ja henkilöstön mahdollisuudet käyttää tiloja ja kokoelmia laajentuvat.
Aalto Space mockup ravintolatarjonnasta

Ravintolapalvelut Aalto Spaceen - testaa ja voita!

Testaa, löydätkö kampuksen ravintolat Aalto Space -sovelluksesta ja voita kesäisiä palkintoja.
Viima-rakennuksen pääsisäänkäynti

Viima - Puumiehenkuja 5 sai seikkailuun kutsuvan nimen

Rakennuksen pääkäyttäjät pohtivat uutta nimeä yhdessä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Kesä tuo muutoksia Aalto-yliopiston metroasemalle

Aalto-yliopiston metroaseman muutostyöt sulkevat sisäänkäyntejä kesällä 2024.