Vesihuollon saneeraustyömaa A Blancin edustalla

HSY:n vesihuollon saneerausurakka on siirtynyt ostoskeskus A Blancin edustalle.

Helsingin Seudun Ympäristöpalvelujen (HSY) vesihuollon saneerausurakka on siirtynyt Rakentajanaukion suunnalta ostoskeskus A Blancin edustalle. Osa A Blancin pysäköintipaikoista on varattu työmaan käyttöön.

Kaivuutyöt tulevat ostoskeskuksen pihassa kestämään noin elokuun puoliväliin, kaiken kaikkiaan vesihuollon kaivuuta kampuksella tehdään vielä noin elo-syyskuun vaihteeseen asti. Tavoitteena on, että työmaa on valmis ja alueet ennallistettu viimeistään lokakuussa.

Työmaasta tulee aiheutumaan vesikatko A Blancissa kun uudet vesiputket liitetään kiinteistöön. HSY tiedottaa asiasta erikseen.

Työmaan pääurakoitsija on VM Suomalainen Oy.

ACRE logo
Nimitykset, Kampus Julkaistu

Pasi Lehdolle Teekkari honoris causa -arvonimi

ACREn vanhempi turvallisuusasiantuntija Pasi Lehto on saanut toiseksi korkeimman teekkarien arvonimen.

Rakennusten aukioloajat vuodenvaihteessa 2022

Otaniemen kampuksen rakennusten sekä Aalto-yliopisto Töölön aukioloajoissa on muutoksia vuodenvaihteessa joulu-tammikuussa.

Varautuminen kiertäviin sähkökatkoihin Otaniemen kampuksella

Mahdollisista katkoista pyritään viestimään etukäteen.

Uusi parturi Damask avautuu A Blocin ensimmäiseen kerrokseen

Kauppakeskus A Blocin uusi parturi Damask tarjoaa täyden palvelun miesten hiusten ja parranhoitoa.