Vesihuollon saneeraustyömaa A Blancin edustalla

HSY:n vesihuollon saneerausurakka on siirtynyt ostoskeskus A Blancin edustalle.

Helsingin Seudun Ympäristöpalvelujen (HSY) vesihuollon saneerausurakka on siirtynyt Rakentajanaukion suunnalta ostoskeskus A Blancin edustalle. Osa A Blancin pysäköintipaikoista on varattu työmaan käyttöön.

Kaivuutyöt tulevat ostoskeskuksen pihassa kestämään noin elokuun puoliväliin, kaiken kaikkiaan vesihuollon kaivuuta kampuksella tehdään vielä noin elo-syyskuun vaihteeseen asti. Tavoitteena on, että työmaa on valmis ja alueet ennallistettu viimeistään lokakuussa.

Työmaasta tulee aiheutumaan vesikatko A Blancissa kun uudet vesiputket liitetään kiinteistöön. HSY tiedottaa asiasta erikseen.

Työmaan pääurakoitsija on VM Suomalainen Oy.

Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.
Otaparkki julkisivu

Otaparkin pysäköintimaksu alenee – lisäuudistuksia Otaniemen kampuksen pysäköintiin

Helmikuun puolivälissä otetaan käyttöön uusia uudistuksia kampuspysäköinnissä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vedenjakelussa häiriöitä Dipolissa 30.1.

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 15.00, mutta Dipolissa voi työskennellä normaalisti
Bikes

Romupyörille uusi elämä ACREn ja Kierrätyskeskuksen yhteistyöllä

Romupyöräkeräys toteutettiin tänä talvena yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa. Romupyöriä kerättiin Aalto-yliopiston kampukselta useita satoja.