Vegaanius valttina Kestävän kampuksen sankarin 2022 valinnassa

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo kuudennen kerran. Voittaja julkistettiin 13.10. pidettynä ACRE-päivänä.

Otaniemen kampuksen Kipsari-ravintolat (Väre ja Studio) valittiin Kestävän kampuksen sankareiksi 2022. Valinnan merkittävin syy oli se, että Kipsari tarjoaa vain vegaaniruokaa, mikä on ilmaston kannalta kestävä valinta. Lisäksi Kipsari toimii kaikkien kampuksen ravintoloiden edelläkävijänä siinä, että vegaaniruoat voivat olla maukkaita ja suosittuja. Kipsarin toiminta on myös yhteiskunnallisesti kestävää opiskelijaomisteisena ravintolana.

ACRE-päivänä jaettiin lisäksi kolme kestävän kampuksen kunniamainintaa. Kunniamaininnat saivat Space21-konsepti, Sasha Spurná ja Bioblitz-tapahtuma Otaniemen kampuksella.

Kestävän kampuksen sankariksi saatiin tänäkin vuonna useita ehdotuksia, joista Kestävä kampus -tiimi äänesti voittajan ja kunniamaininnan saaneet ehdokkaat. Viime vuonna Kestävän kampuksen sankariksi valittiin Otaniemen lehmuskujat.

Kestävän kampuksen sankarit 2022. Meeri Karvinen, Hanna Paulomäki, Sasha Spurná, Alex Vahero, Jason Selvarajan ja Riikka Mäkikoskela.
  • Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

Etsimme suomenkielistä kampusopasta täydentämään tiimiämme - liity mukaan!

Kampusoppaana luot henkilöstölle, vierailijoillemme ja muulle yhteisöllemme mieleenpainuvia kampuselämyksiä.

Torkkumiskapselit kampukselle - ehdota sijaintipaikkaa!

Kampukselle asennetaan kevään-kesän 2023 aikana torkkumiskapseleita.
_OE_2476-Edit_Original.jpg

Etsimme uutta asiakkuuspäällikköä ja työkaveria vuokraustiimiimme!

Asiakkuuspäällikkönä vastaat asiakassuhteiden kehittämisestä yhdessä vuokraustiimin kanssa
Unto_Rautio_Aalto_DSC4763_Original.jpg

Tule kesätöihin kampukselle!

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät osana asiantuntevaa työyhteisöä, kiinteistöalan organisaatiossa.