Vegaanius valttina Kestävän kampuksen sankarin 2022 valinnassa

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo kuudennen kerran. Voittaja julkistettiin 13.10. pidettynä ACRE-päivänä.

Otaniemen kampuksen Kipsari-ravintolat (Väre ja Studio) valittiin Kestävän kampuksen sankareiksi 2022. Valinnan merkittävin syy oli se, että Kipsari tarjoaa vain vegaaniruokaa, mikä on ilmaston kannalta kestävä valinta. Lisäksi Kipsari toimii kaikkien kampuksen ravintoloiden edelläkävijänä siinä, että vegaaniruoat voivat olla maukkaita ja suosittuja. Kipsarin toiminta on myös yhteiskunnallisesti kestävää opiskelijaomisteisena ravintolana.

ACRE-päivänä jaettiin lisäksi kolme kestävän kampuksen kunniamainintaa. Kunniamaininnat saivat Space21-konsepti, Sasha Spurná ja Bioblitz-tapahtuma Otaniemen kampuksella.

Kestävän kampuksen sankariksi saatiin tänäkin vuonna useita ehdotuksia, joista Kestävä kampus -tiimi äänesti voittajan ja kunniamaininnan saaneet ehdokkaat. Viime vuonna Kestävän kampuksen sankariksi valittiin Otaniemen lehmuskujat.

Kestävän kampuksen sankarit 2022. Meeri Karvinen, Hanna Paulomäki, Sasha Spurná, Alex Vahero, Jason Selvarajan ja Riikka Mäkikoskela.
  • Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.

ACRE logo
Nimitykset, Kampus Julkaistu

Pasi Lehdolle Teekkari honoris causa -arvonimi

ACREn vanhempi turvallisuusasiantuntija Pasi Lehto on saanut toiseksi korkeimman teekkarien arvonimen.

Rakennusten aukioloajat vuodenvaihteessa 2022

Otaniemen kampuksen rakennusten sekä Aalto-yliopisto Töölön aukioloajoissa on muutoksia vuodenvaihteessa joulu-tammikuussa.

Varautuminen kiertäviin sähkökatkoihin Otaniemen kampuksella

Mahdollisista katkoista pyritään viestimään etukäteen.

Uusi parturi Damask avautuu A Blocin ensimmäiseen kerrokseen

Kauppakeskus A Blocin uusi parturi Damask tarjoaa täyden palvelun miesten hiusten ja parranhoitoa.