Vedenjakelussa häiriöitä Dipolissa 30.1.

Dipolissa (Otakaari 24) on tiistaina 30.1. suunniteltu vesikatko, joka alkaa klo 15.00. Dipolissa voi työskennellä normaalisti.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kuva: Aalto-yliopisto / Veera Krouglov

Vedenjakelu keskeytyy Dipolissa tiistaina 30.1.2024 alkaen klo 15.00. Dipolissa voi työskennellä normaalisti vesikatkon aikana.

Vesisäiliöauto on paikalla klo 15.00 alkaen. Vedenjakeluun on odotettavissa pieniä häiriöitä, mutta hanavettä voi juoda ja vessoja voi käyttää, ellei toisin ilmoiteta.

Katkon päättymisaikaa ei vielä tiedetä.

Vesikatkoista löytyy enemmän tietoa HSY:n sivuilta.

Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.
Otaparkki julkisivu

Otaparkin pysäköintimaksu alenee – lisäuudistuksia Otaniemen kampuksen pysäköintiin

Helmikuun puolivälissä otetaan käyttöön uusia uudistuksia kampuspysäköinnissä.
Bikes

Romupyörille uusi elämä ACREn ja Kierrätyskeskuksen yhteistyöllä

Romupyöräkeräys toteutettiin tänä talvena yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa. Romupyöriä kerättiin Aalto-yliopiston kampukselta useita satoja.

Aalto-yliopiston pysäköintitalo Otaparkki avautuu 1.1.2024

Uusi pysäköintitalo avautuu Maarintalon viereen Sähkömiehentielle tammikuun 2024 alussa.