Vastaa kampuskyselyyn, vaikuta ja voita mahtavat lounaat!

Kerro, miten hyvin yliopistoympäristö toimii ja tukee erilaisten työtehtävien tekemistä tai opiskelua. Kyselyn lopussa voit jättää palautetta suoraan kampuskartalle, mikä alue on kampuksen helmi, missä taas kehittämisen varaa. Vastaajien kesken arvotaan lounassettejä Fat Lizard -ravintolaan. Kysely on auki 25.10.-10.11.2023.

Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) mittaa jälleen vuosittaisella kyselyllä kampuksen toimivuutta ja viihtyisyyttä, eli kampuskokemusta. 

Käythän kertomassa, miten hyvin yliopistoympäristö toimii ja tukee erilaisten työtehtävien tekemistä ja/tai opiskelua. Kyselyn lopussa voit jättää palautetta suoraan kampuskartalle, mikä alue on kampuksen helmi, missä taas kehittämisen varaa. Kysely on auki 25.10.-10.11.2023.

Vastaamalla voit aidosti vaikuttaa

Aiempina vuosina vastausten perusteella on muun muassa kehitetty kampuksen ulkoalueita, lisätty sähköautojen latauspisteitä ja polkupyörien säilytyspaikkoja, tehty parannuksia sisäilman laatuun, kiinnitetty huomiota työympäristöjen kalustukseen sekä pyritty monipuolistamaan kampuksen palvelutarjontaa. 

Linkki henkilöstön kyselyyn: https://aaltouniversityfinlandcampus2023.leesmanindex.co.uk/phdUYLuJcFYvs3oS

Linkki opiskelijoiden kyselyyn:
https://link.webropolsurveys.com/S/8D14FC85A0B846D0

Jättämällä yhteystietosi kyselyn lopuksi voit osallistua Fat Lizardin lounassettien (arvo noin 35 e) arvontaan, arvomme 20 settiä. Mikäli opiskelijoiden kyselyn kokonaisvastausprosentti ylittää 10% ja henkilöstön kyselyn ylittää 40%, arvomme lisäksi muita hyvinvointipalkintoja. 

Kiitos yhteistyöstä! 

  • Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kampus Julkaistu

Rakennusten aukioloajat vuodenvaihteessa 2023-2024

Otaniemen kampuksen rakennusten sekä Aalto-yliopisto Töölön aukioloajoissa on muutoksia vuodenvaihteessa joulu-tammikuussa.
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Romupyöräkeräys on täällä taas!

Otaniemen kampuksen romupyöräkeräys on täällä taas! Tavoitteena on siistiä alueen pyöräpysäköintipaikat.
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Postin hinnoittelupalvelu päättyy vuoden 2023 loppuun mennessä

Hinnoittelupalvelu kirjeille päättyy vuoden 2023 loppuun mennessä
Kampus Julkaistu

Ulkoalueiden suunnitteluohjeella kohti yhteisöllistä ja kestävää kampusta

Otaniemen kampuksen ulkoalueiden suunnitteluohje on julkaistu. Sen tarkoituksena on antaa suuntaviivat yliopiston toimintoja sekä luonnon ja ihmisten hyvinvointia tukevien ulkoympäristöjen kehittämiseen.