Väre-rakennukselle the Architecture MasterPrize -palkinto

Aalto-yliopiston uusi rakennuskokonaisuus on valittu yhdeksi voittajista kansainvälisessä arkkitehtuurikilpailussa.

Uusi kampuskorttelikokonaisuus, johon kuuluvat Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Väre-rakennus, Kauppakorkeakoulu ja kauppakeskus A Bloc, on valittu ainoana suomalaisena rakennuksena yhdeksi kansainvälisen the Architecture MasterPrize -kilpailun voittajaksi koulurakennusten kategoriassa.

Eri aloja yhdistävän rakennuskokonaisuuden kuvataan tuovan uutta, modernia dynamiikkaa Otaniemen kampukselle ja toimivan osana kampuksen kehityksen kärkeä. Voittajat valittiin yli 1 500 ehdotuksen joukosta; ehdotuksia jätettiin vuonna 2020 enemmän kuin koskaan aiemmin koko kilpailun historiassa.

The Architecture MasterPrize (AMP) -palkinto tuo esille huippudesignia ja arkkitehtuuria eri maista. Kilpailu painottaa luovuutta ja innovointia, ja voittajat valitsee arkkitehdeista sekä arkkitehtuurin suunnannäyttäjistä koostuva tuomaristo. The Architecture MasterPrize on the IDA International Design Awards -palkinnon sisarpalkinto, ja sitä on jaettu vuodesta 2016 lähtien.

Lisätietoja:

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.
URL copied!

Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Keskeytys kaukolämmön jakelussa seuraavissa kiinteistöissä: Betonimiehenkuja 3 ja 5

Keskeytämme Betonimiehenkuja 3 ja 5 kiinteistöiden kaukolämmön jakelun muutöstöiden takia torstaina 25.3. klo 8.00-16.00 välillä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Sähkökatko vaikutti osaan rakennuksista Otaniemen kampuksella

Otaniemen alueella oli sähkökatko, joka vaikutti osaan rakennuksista.

Hitautta Aalto Space -sovelluksessa

Aalto Space -sovelluksessa tehdään päivitys- ja parannustöitä 11.3.-19.3. ja sovelluksessa saatta esiintyä hitautta.

Otaniementiellä räjäytyksiä 3.3.2021 alkaen

Otaniementiellä tehdään räjäytyksiä vaativaa louhintaa Otaniementiellä Otakaaren risteyksen etelä- ja pohjoispuolella keskiviikosta 3.3.2021 alkaen.