Uusi saunatila Laude avautuu startup-keskus A Gridiin

Otaniemen uusi yleinen sauna, Laude, avataan Aalto-yliopiston Otaniemen kampukselle. A Grid kasvuyrityskeskukseen avattava 125 m² saunatila on remontoitu kuluneen vuoden aikana ja sauna avataan keväällä 2020.

Saunaa vuokrataan yksityiskäyttöön ja luvassa on myös kaikille avoimia saunavuoroja. Avoimille vuoroille pääsee saunomaan tiistaiaamupäivisin ja torstai-iltaisin. Avointen vuorojen ulkopuolella saunatilat ovat varattavissa yksityiskäyttöön. Mahdollista on varata myös viikoittainen vakiovuoro.

Odotamme innolla saavamme saunan – tai oikeastaan kaksi saunaa – A Gridiin! Sauna on upea osa suomalaista kulttuuria ja se tulee olemaan mahtava lisä A Gridin kulttuuriin ja yhteisöön”, toteaa A Grid Community Manager Leigh Ewin.

Saunan ikkunoista on näkymät Ossinlammelle ja Otaniemen viljelypalstoille. Kahdesta saunasta, pukuhuoneista, sauna-klubista ja loungesta koostuva tila on varustettu videotykillä ja AV-järjestelmillä. “Pienemmän saunan erikoisuutena on kaksipuolinen 65 tuuman TV, jolta pystyy halutessaan katsomaan lätkän MM-kisoja tai vaikka Euroviisujen finaalin sekä saunan, että Lounge-alueen puolelta”, Ravintotalot Oy:n toimitusjohtaja Matti Karvonen kertoo.

Aluetta kehitetään edelleen ja kevään aikana suunnitelmissa on saunan yhteyteen avattava terassialue paljuineen ja vilvoittelualueineen.

Laude on Aalto-yliopistokiinteistöjen kanssa yhteistyössä tehty hanke ja operaattorina saunassa toimii Ravintola Factory, joka vastaa myös startup-keskus A Gridin ravintola- ja kahvilapalveluista.

Viimeaikaisten koronavirusta koskevien tapahtumien seurauksena alkuperäistä avauspäivää, 16. maaliskuuta, on päätetty lykätä parempaan aikaan tulevaisuudessa.

Laude Sauna & Terrace
laude.fi
A Grid, Otakaari 5, 02150 Espoo

Laude avoimet vuorot:
Aamulauteet tiistaisin klo 7.30 - 10.30.
Lenkkilauteet torstaisin klo 16-19.
Avoimen vuoron hinta on 12€/hlö. Opiskelijat 10€/hlö.
Maksuvälineenä käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit, sekä liikuntasetelit. Pyyhkeet kuuluvat hintaan. Saunajuomat on hinnoiteltu erikseen.

Lisätietoja:

Matti Karvonen, toimitusjohtaja, Ravintotalot Oy

Leigh Ewin, Community Manager, A Grid
p. 044 022 4044

Kolme neljäsosaa Raide-Jokerin rakennustöistä valmiina – ratarakentaminen etenee edellä aikataulua

Raide-Jokerin rakentaminen etenee aikataulusta edellä niin, että rakennustöiden puolesta pikaraitiotien liikennöinti on mahdollista aloittaa noin viisi kuukautta suunniteltua aiemmin. Pääosa Espoon osuuden rakennustöistä valmistuu jo vuoden 2021 aikana.

Kuntokeskus Liikku avaa toimipisteen A Blociin

Kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen avataan avara ja valoisa Kuntokeskus Liikku alkuvuodesta 2022.

Yllättävä voittaja Kestävän kampuksen sankariksi 2021

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo viidennen kerran.
Kampus, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin äänestys ratkesi – voittajaksi valittiin puutarhapenkit

Keväällä 2021 Aalto-yliopiston opiskelijoilta kysyttiin, miten he haluaisivat käyttää 12 000 euroa yliopiston budjetista kampuksen kehittämiseen opiskelijoiden hyvinvoinnin näkökulmasta.