Uusi saunatila Laude avautuu startup-keskus A Gridiin

Otaniemen uusi yleinen sauna, Laude, avataan Aalto-yliopiston Otaniemen kampukselle. A Grid kasvuyrityskeskukseen avattava 125 m² saunatila on remontoitu kuluneen vuoden aikana ja sauna avataan keväällä 2020.

Saunaa vuokrataan yksityiskäyttöön ja luvassa on myös kaikille avoimia saunavuoroja. Avoimille vuoroille pääsee saunomaan tiistaiaamupäivisin ja torstai-iltaisin. Avointen vuorojen ulkopuolella saunatilat ovat varattavissa yksityiskäyttöön. Mahdollista on varata myös viikoittainen vakiovuoro.

Odotamme innolla saavamme saunan – tai oikeastaan kaksi saunaa – A Gridiin! Sauna on upea osa suomalaista kulttuuria ja se tulee olemaan mahtava lisä A Gridin kulttuuriin ja yhteisöön”, toteaa A Grid Community Manager Leigh Ewin.

Saunan ikkunoista on näkymät Ossinlammelle ja Otaniemen viljelypalstoille. Kahdesta saunasta, pukuhuoneista, sauna-klubista ja loungesta koostuva tila on varustettu videotykillä ja AV-järjestelmillä. “Pienemmän saunan erikoisuutena on kaksipuolinen 65 tuuman TV, jolta pystyy halutessaan katsomaan lätkän MM-kisoja tai vaikka Euroviisujen finaalin sekä saunan, että Lounge-alueen puolelta”, Ravintotalot Oy:n toimitusjohtaja Matti Karvonen kertoo.

Aluetta kehitetään edelleen ja kevään aikana suunnitelmissa on saunan yhteyteen avattava terassialue paljuineen ja vilvoittelualueineen.

Laude on Aalto-yliopistokiinteistöjen kanssa yhteistyössä tehty hanke ja operaattorina saunassa toimii Ravintola Factory, joka vastaa myös startup-keskus A Gridin ravintola- ja kahvilapalveluista.

Viimeaikaisten koronavirusta koskevien tapahtumien seurauksena alkuperäistä avauspäivää, 16. maaliskuuta, on päätetty lykätä parempaan aikaan tulevaisuudessa.

Laude Sauna & Terrace
laude.fi
A Grid, Otakaari 5, 02150 Espoo

Laude avoimet vuorot:
Aamulauteet tiistaisin klo 7.30 - 10.30.
Lenkkilauteet torstaisin klo 16-19.
Avoimen vuoron hinta on 12€/hlö. Opiskelijat 10€/hlö.
Maksuvälineenä käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit, sekä liikuntasetelit. Pyyhkeet kuuluvat hintaan. Saunajuomat on hinnoiteltu erikseen.

Lisätietoja:

Matti Karvonen, toimitusjohtaja, Ravintotalot Oy

Leigh Ewin, Community Manager, A Grid
p. 044 022 4044

• Julkaistu
  • Päivitetty:
  • This content was originally published on www.aalto.fi.
URL copied!

Lisää tästä aiheesta

Räjäytystöitä Otaniemen kampuksella

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta viikon 5 loppuun (5.2.2021 asti).

Metsähovin radio-observatorion peruskorjaus on valmis

Suomen ainoan radio-observatorion uudistaminen on satsaus kansalliseen tähtitieteelliseen tutkimukseen.

Osa Konemiehentiestä suljetaan - liikennejärjestelyt muuttuvat

Tammikuun loppupuolella osa Konemiehentiestä suljetaan sekä Sähkömiehentien toinen ajokaista suljetaan. ST1:n työmaata ollaan parhaillaan purkamassa.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Otaniemen kampuksen poikkeusaukioloajat

Huomioithan rakennusten aukioloajat kampuksella käydessäsi. Otaniemen kampuksen rakennusten poikkeusaukiolot syksyllä 2020 sekä vuodenvaihteessa.