Torkkumiskapselit kampukselle - ehdota sijaintipaikkaa!

Kampukselle asennetaan kevään-kesän 2023 aikana torkkumiskapseleita opiskelijoiden toiveesta. Ehdota meille, mihin päin kampusta kapselit tulisi sijoittaa.
Kuva: GoSleep

Lukukauden 2022 alkaessa opiskelijat saivat jälleen ehdottaa ideoita kampuksen viihtyvyyden parantamiseksi opiskelijanäkökulmasta. Ideointi perustui vuosittaiseen "yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projektiin, jonka tavoitteena on kehittää kampusta osallistamalla opiskelijat päätöksentekoon. Projektin toteuttamiseen varattiin 13 000 euroa yliopiston budjetista, ja voittajaideaksi opiskelijat äänestivät torkkumiskapselit kampukselle.

Mihin torkkumiskapselit sijoitetaan? Ehdota!

Nyt on aika ehdottaa sopivaa sijaintia, mihin toivoisit kampukselle tulevat GoSleep Powernap Pods -torkkumiskapselit asennettavan. Kapseleita on kaksi, ja ne voidaan asentaa vierekkäin tai eri puolille kampusta. Samanlaiset GoSleep -kapselit olivat jo aiemmin kampuksella kokeilussa Junction -tapahtumassa Dipolissa.

Huollettavuuden sekä toimivuuden kannalta torkkumiskapseleiden tulisi olla sisätiloissa, ja kaikkien kampuksella opiskelevien saavutettavissa. Huomioitavaa on myös kapseleiden ympäristön turvallisuus ja rauhallisuus.

Jätäthän ehdotuksesi kapseleiden sijainnista kampuskartalle 31.3.2023 mennssä.Opiskelijat toivovat kampukselle lisää mahdollisuuksia lepäämiseen kesken päivän. Päiväunet luentojen välillä tai lounaan jälkeen auttavat aivoja virkistäytymään ja parantavat muistia.  Ehdotusta torkkumiskapseleista perusteltiin myös siten, että enemmän unta voi parantaa opiskelijan oppimistuloksia, onnellisuutta ja energisyyttä.

Kapselit tullaan asentamaan kampukselle kevään-kesän 2023 aikana. 

Lisätietoja antaa: ACRE/Aapo Pihkala, [email protected] 

Lue lisää GoSleep Powernap Pods -kapseleista

Jaa
URL kopioitu

Read more news

Otaparkki julkisivu
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Otaparkki tarjoaa helpon pysäköintimahdollisuuden kampusvieraille

Pysäköintitalo Otaparkki sekä muut kampuksen maksulliset pysäköintipaikat tarjoavat pysäköintimahdollisuuden kampukselle saapuville vieraille.
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Hae kesätöihin kampusasioiden pariin!

Etsimme ACREen kesätyöntekijää suunnitteluassistentin tehtäviin.
Bar Otapas
Kampus Julkaistu

Ostoskeskus A Blanciin avautuu uusi viihtyisä baari Otapas

Bar Otapas avautuu perjantaina 1.3. ostoskeskus A Blanciin. Rento uusi kohtaamispaikka on avoinna Iltapäivästä myöhään yöhön.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Vesikatko Dipolissa 22.2. klo 8-15

Suunniteltu vesikatko alkaa klo 8.00 ja sen arvioitu päättymisaika on klo 15.00.