Terveystalo Otaniemi tulee toimimaan uudistuneessa A Blancissa

Tulet löytämään Terveystalon kokeneet ja osaavat terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijat uusista tiloista ostoskeskus A Blancin toisessa kerroksessa.
Kuva: Terveystalo

Terveystalo toimii otaniemeläisten ja seudulla sijaitsevien yritysten työntekijöiden terveyden ja hyvinvoinnin tukena. Terveystalo Otaniemessä pääset niin työterveyslääkärin, yleislääkärin, psykiatrin, työterveyshoitajan, fysioterapeutin, psykologin kuin psykoterapeutinkin vastaanotolle. Saatavilla on myös ravitsemusterapiaa ja laboratoriopalveluita. Toimipiste tulee tekemään tiivistä yhteistyötä lähialueiden muiden Terveystalon yksiköiden kanssa, ja myös Terveystalon kattavat etäpalvelut ovat asiakkaiden hyödynnettävissä.

"A Blancissa sijaitseva Terveystalo Otaniemi tulee olemaan päätoimipisteemme Otaniemessä. Samoissa uusissa tiloissa tulevat toimimaan myös Metallimiehenkujalla nyt sijaitseva Aalto-yliopiston työterveys ja Sähkömiehentieltä muuttava Otaniemi Työterveys", Terveystalo Otaniemen ja Tapiolan toimipaikanpäällikkö Kati Sundholm kertoo.

Terveystalon Flunssaklinikka ja laboratorio sekä Drive in -koronanäytteenotto sen sijaan löytyvät jatkossakin Sähkömiehentieltä.

Aiemmin Otaniemen ostarina tunnettu ostoskeskus A Blanc on parhaillaan peruskorjattavana. Modernisointityön on tarkoitus valmistua toukokuussa 2021 ja ostoskeskus avautuu kesällä 2021.

Lisätietoja:

Terveystalo

Ostoskeskus A Blanc

Millaista on kestävä liikkuminen Aalto-yliopiston kampuksella 2050? Jaa ajatuksesi suunnittelun tueksi!

Aalto-yliopistossa ollaan laatimassa toimintasuunnitelmaa kestävän liikkumisen kehittämiseksi. Koko yhteisön ajatukset ja toiveet kestävästä liikkumisesta otetaan huomioon suunnitelman laatimisessa.
Kampus, Mediatiedotteet, Yliopisto Julkaistu

Ostoskeskus A Blanc viettää avajaisiaan Otaniemen kampuksella

Alvar Aallon suunnittelema, Otaniemen ostarina aiemmin tunnettu rakennus sai peruskorjauksen myötä uuden nimen ja on avautunut keskellä Aalto-yliopiston kampusta.

Lautapelibaari Taproom d20 aukeaa A Blancissa

Lautapelejä ja virvokkeita tarjoava Taproom d20 avaa ovensa ostoskeskus A Blancin ensimmäisessä kerroksessa syys-lokakuun vaihteessa.
Lehmuskuja

Kesätyöntekijä mukana kehittämässä toimivaa kampusta

Kesäkuun lopussa Otaniemen kampusalue hiljenee, mutta sen sijaan Otaniemi täyttyy kesätyöntekijöistä, jotka pääsevät kerryttämään oman alan työkokemusta. Myös ACRE näkee tärkeänä tarjota opiskelijalle mielenkiintoisen kesätyöpaikan osana asiantuntevaa ja kannustavaa työyhteisöä. Yksi heistä oli maisema-arkkitehtuuria opiskeleva Alex Salminen.