Terveystalo Otaniemi tulee toimimaan uudistuneessa A Blancissa

Tulet löytämään Terveystalon kokeneet ja osaavat terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijat uusista tiloista ostoskeskus A Blancin toisessa kerroksessa.
Kuva: Terveystalo

Terveystalo toimii otaniemeläisten ja seudulla sijaitsevien yritysten työntekijöiden terveyden ja hyvinvoinnin tukena. Terveystalo Otaniemessä pääset niin työterveyslääkärin, yleislääkärin, psykiatrin, työterveyshoitajan, fysioterapeutin, psykologin kuin psykoterapeutinkin vastaanotolle. Saatavilla on myös ravitsemusterapiaa ja laboratoriopalveluita. Toimipiste tulee tekemään tiivistä yhteistyötä lähialueiden muiden Terveystalon yksiköiden kanssa, ja myös Terveystalon kattavat etäpalvelut ovat asiakkaiden hyödynnettävissä.

"A Blancissa sijaitseva Terveystalo Otaniemi tulee olemaan päätoimipisteemme Otaniemessä. Samoissa uusissa tiloissa tulevat toimimaan myös Metallimiehenkujalla nyt sijaitseva Aalto-yliopiston työterveys ja Sähkömiehentieltä muuttava Otaniemi Työterveys", Terveystalo Otaniemen ja Tapiolan toimipaikanpäällikkö Kati Sundholm kertoo.

Terveystalon Flunssaklinikka ja laboratorio sekä Drive in -koronanäytteenotto sen sijaan löytyvät jatkossakin Sähkömiehentieltä.

Aiemmin Otaniemen ostarina tunnettu ostoskeskus A Blanc on parhaillaan peruskorjattavana. Modernisointityön on tarkoitus valmistua toukokuussa 2021 ja ostoskeskus avautuu kesällä 2021.

Lisätietoja:

Terveystalo

Ostoskeskus A Blanc

Torkkumiskapseleita ja energiansäästöä - tervetuloa mukaan!

Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtuma kokoaa yhteen kampuksen keskeiset teemat kestävästä kehityksestä ja energiansäästöstä sekä kaikkien kampuksen käyttäjien hyvinvoinnista.

Isoja säästöjä kampuksen energiankulutuksessa

Otaniemen kampusta koskevat energiansäästötoimenpiteet alkoivat 10.10.2022, samalla osallistuen Astetta alemmas -kampanjaan.
_OE_4723.jpg

Etsimme nyt uutta talousassistenttia taloustiimiimme!

Haussa hyvät vuorovaikutustaidot omaava, asiakaspalveluhenkinen, jämäkkä sekä huumorintajuinen taloushallinnon moniosaaja. Taloustiimissä pääset seuraamaan aitiopaikalta kampuksen kehittymistä.
Kampus, Opinnot Julkaistu

Torkkumiskapselit äänestettiin voittoon

Vuoden 2022 osallistavan budjetoinnin äänestyksen voittaja selvisi marraskuun lopussa. Lepääminen nousi tänä vuonna voiton teemaksi.