Tarkastele Aalto-yliopisto Works K3-työmaata reaaliaikaisesti

Aalto-yliopisto Works K3 -työmaalle on asennettu web-kamera kuvaamaan ajankohtaista tilannetta työmaalta. Työmaa on käynnistynyt kevään 2021 aikana.

Työmaa käynnistyi keväällä 2021, ja kesän 2021 aikana työt jatkuvat muun muassa vanhan toimistosiiven purkamisella. Otaniemessä puretaan rakennuksia vain harvoin, joten vaihe on hyvin mielenkiintoinen.

Aalto-yliopisto Works K3 -hanke käsittää Puumiehenkuja 5:n peruskorjauksen, sekä yhden siiven purkamisen ja uudisrakennuksen rakentamisen. Rakentamisvaihe kokonaisuudessaan kestää noin kaksi vuotta, mutta tiloja valmistuu käyttäjille vaiheittain jo vuoden 2022 alusta. Tulevia käyttäjiä ovat Insinööritieteiden korkeakoulu (ENG), Sähkötekniikan korkeakoulu (ELEC), Design Factory, Startup Sauna ja Aalto Ventures Program.

Ajankohtaisen tilanteen työmaalta näet osoitteessa

Mikäli havaitset kamerassa häiriötä, olethan yhteydessä ACREen yhteydenottolomakkeen kautta.

A Bloc

Rakentamisen hankinta-asiantuntijaksi Aalto-yliopistokiinteistöille

Etsimme nyt joukkoomme hankinta-asiantuntijaa, vastuualueena rakentamisen hankinnat mukaan mahdollistamaan Otaniemen kampuksen kehittämistä.

Kuka tai mikä on yliopistokampuksen vuoden 2021 kestävän kehityksen sankari? Ehdota 24.9. mennessä!

Etsimme jo viidettä kertaa kampuksen kestävän kehityksen sankaria. Jätä ehdotuksesi 24.9. mennessä.

Ulkoalueita ja jalankulkureittejä parannetaan Otakaari 1:n ja Dipolin ympäristössä

Jalankulkuyhteyttä metrolta Dipoliin sekä Amfiteatterinaukion aluetta parannetaan syksyn 2021 aikana. Tarkoituksena on luoda viihtyisiä, monikäyttöisiä, turvallisia ja esteettömiä ulkoalueita kunnioittaen alkuperäisiä suunnitteluratkaisuja ja toteutuksia. Työmaat käynnistyvät jo elokuussa.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Otaranta suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä Otaniementien päädystä viikolla 34

Moottoriajoneuvojen läpikulku Otarantaan Otaniementieltä suljetaan viikolla 34.