Tarkastele Aalto-yliopisto Works K3-työmaata reaaliaikaisesti

Aalto-yliopisto Works K3 -työmaalle on asennettu web-kamera kuvaamaan ajankohtaista tilannetta työmaalta. Työmaa on käynnistynyt kevään 2021 aikana.

Työmaa käynnistyi keväällä 2021, ja kesän 2021 aikana työt jatkuvat muun muassa vanhan toimistosiiven purkamisella. Otaniemessä puretaan rakennuksia vain harvoin, joten vaihe on hyvin mielenkiintoinen.

Aalto-yliopisto Works K3 -hanke käsittää Puumiehenkuja 5:n peruskorjauksen, sekä yhden siiven purkamisen ja uudisrakennuksen rakentamisen. Rakentamisvaihe kokonaisuudessaan kestää noin kaksi vuotta, mutta tiloja valmistuu käyttäjille vaiheittain jo vuoden 2022 alusta. Tulevia käyttäjiä ovat Insinööritieteiden korkeakoulu (ENG), Sähkötekniikan korkeakoulu (ELEC), Design Factory, Startup Sauna ja Aalto Ventures Program.

Ajankohtaisen tilanteen työmaalta näet osoitteessa

Mikäli havaitset kamerassa häiriötä, olethan yhteydessä ACREen yhteydenottolomakkeen kautta.

Raide-Jokerin yötöitä Otaniemessä heinäkuun aikana

Otaniementiellä Raide-Jokerin työmaalla tehdään yötöitä heinäkuussa.
Kampus, Mediatiedotteet Julkaistu

Ostoskeskus A Blanc aukeaa Otaniemeen kesällä

Alvar Aallon suunnittelema ”Otaniemen vanha ostari”, nykyinen ostoskeskus A Blanc, uudistui peruskorjauksessa vanhaa kunnioittaen palvelemaan monipuolista liiketoimintaa.

Ensimmäinen Suomessa: Sähköpyörän akkujen paloturvallinen latauskaappi Aalto-yliopiston metroasemalle

Espoon kaupunki ja LatausPolku Oy lanseeraavat sähköpyörien akkujen latauskaappeja kolmessa liikenteen solmukohdassa Espoossa: Otaniemen A Blocissa, Espoonlahden Pikkulaivassa ja Matinkylän Isossa Omenassa. Suomen ensimmäinen paloturvallinen latauskaappi otettiin käyttöön Espoon Otaniemeen huhtikuussa.
Kampus, Mediatiedotteet Julkaistu

Opiskelijakeskus rakennetaan Aalto-yliopiston opiskelijoiden yhteiseksi kohtaamispaikaksi

Kampuksen ytimeen tuleva rakennus on opiskelijajärjestöjen ja yliopiston yhteinen ponnistus.