Tarkastele Aalto-yliopisto Works K3-työmaata reaaliaikaisesti

Aalto-yliopisto Works K3 -työmaalle on asennettu web-kamera kuvaamaan ajankohtaista tilannetta työmaalta. Kesän 2021 aikana kamerasta nähdään muun muassa vanhan toimistosiiven purku.

Työmaa käynnistyi keväällä 2021, ja kesän 2021 aikana työt jatkuvat muun muassa vanhan toimistosiiven purkamisella. Otaniemessä puretaan rakennuksia vain harvoin, joten vaihe on hyvin mielenkiintoinen.

Aalto-yliopisto Works K3 -hanke käsittää Puumiehenkuja 5:n peruskorjauksen, sekä yhden siiven purkamisen ja uudisrakennuksen rakentamisen. Rakentamisvaihe kokonaisuudessaan kestää noin kaksi vuotta, mutta tiloja valmistuu käyttäjille vaiheittain jo vuoden 2022 alusta. Tulevia käyttäjiä ovat Insinööritieteiden korkeakoulu (ENG), Sähkötekniikan korkeakoulu (ELEC), Design Factory, Startup Sauna ja Aalto Ventures Program.

Ajankohtaisen tilanteen työmaalta näet osoitteessa

Mikäli havaitset kamerassa häiriötä, olethan yhteydessä ACREen yhteydenottolomakkeen kautta.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan osittain

Puolet pysäköintialueesta suljetaan joulukuun aikana ja otetaan HSY:n vesihuollon saneeraustyömaan käyttöön.

Kolme neljäsosaa Raide-Jokerin rakennustöistä valmiina – ratarakentaminen etenee edellä aikataulua

Raide-Jokerin rakentaminen etenee aikataulusta edellä niin, että rakennustöiden puolesta pikaraitiotien liikennöinti on mahdollista aloittaa noin viisi kuukautta suunniteltua aiemmin. Pääosa Espoon osuuden rakennustöistä valmistuu jo vuoden 2021 aikana.

Kuntokeskus Liikku avaa toimipisteen A Blociin

Kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen avataan avara ja valoisa Kuntokeskus Liikku alkuvuodesta 2022.

Yllättävä voittaja Kestävän kampuksen sankariksi 2021

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo viidennen kerran.