Tapiolan Juhlapuku tuo täyden palvelun pukuvuokraamon uudistuneeseen A Blanciin

Vuodesta 2002 lähtien Espoossa toiminut perheyritys avaa uuden liikkeen uudistuvaan ostoskeskus A Blanciin.
Kuva: Tapiolan Juhlapuku

Tapiolan Juhlapuvun päätoimiala on pukuvuokraaminen. Liikkeestä löydät kaiken tarvittavan juhlapukeutumiseen; valikoimaan kuuluu niin morsius- ja iltapukuja kuin frakkeja, saketteja ja smokkejakin.

Tapiolan Juhlapuvussa toimivat myös vaatteiden korjaus- ja pesulapalvelut. Lisäksi liikkeessä myydään vuokrauksesta poistuneita tuotteita edullisesti, sekä uusia tilauksesta.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme ekologisuuteen ja uskomme että tuotteiden vuokraaminen on tulevaisuutta, emmekä ole vuosien saatossa tinkineet tästä periaatteestamme”, kertoo yrittäjä Eija Elina Vammel.

Uusi liike tulee toimimaan peruskorjauksen alla olevassa ostoskeskus A Blancissa Otaniemessä. Aiemmin Otaniemen ostarina tunnettu ostoskeskus aukeaa modernisointitöiden valmistuttua kesällä 2021.

Tapiolan Juhlapuku

A Blanc

Oppimiskeskus

Oletko sinä Aalto CREn uusi LVIA-projektipäällikkö?

Haluatko päästä mukaan rakentamaan Otaniemestä ainutlaatuista yhteistyökeskittymää ja maailman innostavinta kampusta? Aalto-yliopiston alueella on käynnissä useita mielenkiintoisia uudis- ja korjaushankkeita, joihin haemme taloteknistä osaamista.

Otaniementien kaksi lehmusta uusitaan helmikuussa

Vanhat puut saavat uuden elämän ulkotaideteoksina.

Dipolin ja Kandidaattikeskuksen ulkoaluetyömaat talvitauolle

Töiden tavoitteena on valmistua kesään 2022 mennessä.

Kaksi uutta rakennusta nousee keskelle Otaniemen kampusta

Otakaari 2A & 2B rakentaminen alkaa tammikuussa 2022, rakennusten on tavoitteena valmistua kesällä 2023.