Tapiolan Juhlapuku tuo täyden palvelun pukuvuokraamon uudistuneeseen A Blanciin

Vuodesta 2002 lähtien Espoossa toiminut perheyritys avaa uuden liikkeen uudistuvaan ostoskeskus A Blanciin.
Kuva: Tapiolan Juhlapuku

Tapiolan Juhlapuvun päätoimiala on pukuvuokraaminen. Liikkeestä löydät kaiken tarvittavan juhlapukeutumiseen; valikoimaan kuuluu niin morsius- ja iltapukuja kuin frakkeja, saketteja ja smokkejakin.

Tapiolan Juhlapuvussa toimivat myös vaatteiden korjaus- ja pesulapalvelut. Lisäksi liikkeessä myydään vuokrauksesta poistuneita tuotteita edullisesti, sekä uusia tilauksesta.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme ekologisuuteen ja uskomme että tuotteiden vuokraaminen on tulevaisuutta, emmekä ole vuosien saatossa tinkineet tästä periaatteestamme”, kertoo yrittäjä Eija Elina Vammel.

Uusi liike tulee toimimaan peruskorjauksen alla olevassa ostoskeskus A Blancissa Otaniemessä. Aiemmin Otaniemen ostarina tunnettu ostoskeskus aukeaa modernisointitöiden valmistuttua kesällä 2021.

Tapiolan Juhlapuku

A Blanc

A Bloc

Rakentamisen hankinta-asiantuntijaksi Aalto-yliopistokiinteistöille

Etsimme nyt joukkoomme hankinta-asiantuntijaa, vastuualueena rakentamisen hankinnat mukaan mahdollistamaan Otaniemen kampuksen kehittämistä.

Kuka tai mikä on yliopistokampuksen vuoden 2021 kestävän kehityksen sankari? Ehdota 24.9. mennessä!

Etsimme jo viidettä kertaa kampuksen kestävän kehityksen sankaria. Jätä ehdotuksesi 24.9. mennessä.

Ulkoalueita ja jalankulkureittejä parannetaan Otakaari 1:n ja Dipolin ympäristössä

Jalankulkuyhteyttä metrolta Dipoliin sekä Amfiteatterinaukion aluetta parannetaan syksyn 2021 aikana. Tarkoituksena on luoda viihtyisiä, monikäyttöisiä, turvallisia ja esteettömiä ulkoalueita kunnioittaen alkuperäisiä suunnitteluratkaisuja ja toteutuksia. Työmaat käynnistyvät jo elokuussa.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Otaranta suljetaan moottoriajoneuvoliikenteeltä Otaniementien päädystä viikolla 34

Moottoriajoneuvojen läpikulku Otarantaan Otaniementieltä suljetaan viikolla 34.