Tapiolan Juhlapuku tuo täyden palvelun pukuvuokraamon uudistuneeseen A Blanciin

Vuodesta 2002 lähtien Espoossa toiminut perheyritys avaa uuden liikkeen uudistuvaan ostoskeskus A Blanciin.
Kuva: Tapiolan Juhlapuku

Tapiolan Juhlapuvun päätoimiala on pukuvuokraaminen. Liikkeestä löydät kaiken tarvittavan juhlapukeutumiseen; valikoimaan kuuluu niin morsius- ja iltapukuja kuin frakkeja, saketteja ja smokkejakin.

Tapiolan Juhlapuvussa toimivat myös vaatteiden korjaus- ja pesulapalvelut. Lisäksi liikkeessä myydään vuokrauksesta poistuneita tuotteita edullisesti, sekä uusia tilauksesta.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme ekologisuuteen ja uskomme että tuotteiden vuokraaminen on tulevaisuutta, emmekä ole vuosien saatossa tinkineet tästä periaatteestamme”, kertoo yrittäjä Eija Elina Vammel.

Uusi liike tulee toimimaan peruskorjauksen alla olevassa ostoskeskus A Blancissa Otaniemessä. Aiemmin Otaniemen ostarina tunnettu ostoskeskus aukeaa modernisointitöiden valmistuttua kesällä 2021.

Tapiolan Juhlapuku

A Blanc

Kampus, Mediatiedotteet Julkaistu

Ostoskeskus A Blanc aukeaa Otaniemeen kesällä

Alvar Aallon suunnittelema ”Otaniemen vanha ostari”, nykyinen ostoskeskus A Blanc, uudistui peruskorjauksessa vanhaa kunnioittaen palvelemaan monipuolista liiketoimintaa.

Ensimmäinen Suomessa: Sähköpyörän akkujen paloturvallinen latauskaappi Aalto-yliopiston metroasemalle

Espoon kaupunki ja LatausPolku Oy lanseeraavat sähköpyörien akkujen latauskaappeja kolmessa liikenteen solmukohdassa Espoossa: Otaniemen A Blocissa, Espoonlahden Pikkulaivassa ja Matinkylän Isossa Omenassa. Suomen ensimmäinen paloturvallinen latauskaappi otettiin käyttöön Espoon Otaniemeen huhtikuussa.
Kampus, Mediatiedotteet Julkaistu

Opiskelijakeskus rakennetaan Aalto-yliopiston opiskelijoiden yhteiseksi kohtaamispaikaksi

Kampuksen ytimeen tuleva rakennus on opiskelijajärjestöjen ja yliopiston yhteinen ponnistus.

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä on uudistuneen A Blancin uusi tulokas

Olut- ja wiskihuone Vesiheinä on täysin uusi ravintolakonsepti, joka avaa ovensa uudistuvassa ostoskeskus A Blancissa.