Sähkömiehentie 5 – Maarintalon uusi osoite astuu voimaan 30.1.2023

Sähkömiehentie 3 (Maarintalo) osoite muuttuu, uusi osoite Sähkömiehentie 5 tulee heti käyttöön.
Kuva: Mikko Raskinen

Espoon Otaniemessä Maarintalon uudeksi osoitteeksi tulee Sähkömiehentie 5 (ruotsiksi Strömkarlsvägen 5). Maarintalon tontille nousee uusi pysäköintitalo jonka seurauksena rakennuksen Sähkömiehentie 3 (Maarintalo) osoite muutetaan Sähkömiehentie 5.

Uuden pysköintitalon osoitteeksi tulee Sähkömiehentie 3. Pysäköintitalon arvioitu valmistuminen on vuoden 2023 loppuun mennessä.

Maarintalon uusi osoite: Sähkömiehentie 5
Maarintalon vanha osoite: Sähkömiehentie 3

Pysäköintitalon osoite: Sähkömiehentie 3

Maarintalo on opiskelijoille kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden auki oleva opintokeskus, jossa on pääasiassa tietokoneluokkia ja itseopiskelutiloja jotka ovat varattavissa Aalto Space sovelluksella.

Toisessa kerroksessa on useita erilaisia itseopiskelutiloja, jossa osassa varustuksena neuvottelupöytä, esitysnäyttö, fläppitaulu ja sohvaryhmiä ja osassa perinteiset toimistopöydät ja tuolit. Lisäksi rakennuksessa on mukava aulatila sohvineen merinäköalalla, jos kaipaat tilaa rentoutumista varten koulupäivän aikana.

Maarintalon itseopiskelutilat ovat auki | Aalto-yliopisto

Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kampus Julkaistu

Yli 80 prosenttia kampuksen energiansäästötavoitteesta saavutettu

Myös kesän aikana kampuksella on saavutettu suuria säästöjä energiankulutuksessa.
Kampus, Yliopisto Julkaistu

Ehdota, miten käyttäisit 13 000 euroa Aalto-yliopiston opiskelijoiden hyvinvointiin!

Jätä ehdotuksesi 29.9.2023 mennessä osallistavan budjetoinnin hankkeeksi parantamaan opiskelijoiden hyvinvointia kampuksella. Ideoista äänestetään voittaja vielä vuoden 2023 aikana.
Otaniemi campus area
Kampus Julkaistu

Tyytyväisyys toimitiloihin on noussut Aalto-yliopiston kampuksella

Asiakastyytyväisyys on noussut pandemian jälkeen Aalto-yliopistokiinteistöjen (ACRE) toimitila-asiakkailla. Erityisesti kehuja saavat kulunvalvonta, aulapalvelut sekä kokoustilat.
Kampus Julkaistu

ACRE lahjoitti Lego-palikoita päiväkoteihin

Aalto-yliopisto ja Aalto-yliopistokiinteistöt Oy (ACRE) lahjoittivat yliopiston vanhoja Lego-palikoita Touhula-päiväkodeille.