Sähkömiehentie 5 – Maarintalon uusi osoite astuu voimaan 30.1.2023

Sähkömiehentie 3 (Maarintalo) osoite muuttuu, uusi osoite Sähkömiehentie 5 tulee heti käyttöön.
Kuva: Mikko Raskinen

Espoon Otaniemessä Maarintalon uudeksi osoitteeksi tulee Sähkömiehentie 5 (ruotsiksi Strömkarlsvägen 5). Maarintalon tontille nousee uusi pysäköintitalo jonka seurauksena rakennuksen Sähkömiehentie 3 (Maarintalo) osoite muutetaan Sähkömiehentie 5.

Uuden pysköintitalon osoitteeksi tulee Sähkömiehentie 3. Pysäköintitalon arvioitu valmistuminen on vuoden 2023 loppuun mennessä.

Maarintalon uusi osoite: Sähkömiehentie 5
Maarintalon vanha osoite: Sähkömiehentie 3

Pysäköintitalon osoite: Sähkömiehentie 3

Maarintalo on opiskelijoille kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden auki oleva opintokeskus, jossa on pääasiassa tietokoneluokkia ja itseopiskelutiloja jotka ovat varattavissa Aalto Space sovelluksella.

Toisessa kerroksessa on useita erilaisia itseopiskelutiloja, jossa osassa varustuksena neuvottelupöytä, esitysnäyttö, fläppitaulu ja sohvaryhmiä ja osassa perinteiset toimistopöydät ja tuolit. Lisäksi rakennuksessa on mukava aulatila sohvineen merinäköalalla, jos kaipaat tilaa rentoutumista varten koulupäivän aikana.

Maarintalon itseopiskelutilat ovat auki | Aalto-yliopisto

Harald Herlin Learning Center
Tutkimus ja taide Julkaistu

Oppimiskeskuksessa pilotoidaan 19.8.2024 alkaen uusia aukioloaikoja

Opiskelijoiden ja henkilöstön mahdollisuudet käyttää tiloja ja kokoelmia laajentuvat.
Aalto Space mockup ravintolatarjonnasta

Ravintolapalvelut Aalto Spaceen - testaa ja voita!

Testaa, löydätkö kampuksen ravintolat Aalto Space -sovelluksesta ja voita kesäisiä palkintoja.
Viima-rakennuksen pääsisäänkäynti

Viima - Puumiehenkuja 5 sai seikkailuun kutsuvan nimen

Rakennuksen pääkäyttäjät pohtivat uutta nimeä yhdessä.
Poikkeustilanne-kuvitus
Kampus, Poikkeustilanteet, Yliopisto Julkaistu

Kesä tuo muutoksia Aalto-yliopiston metroasemalle

Aalto-yliopiston metroaseman muutostyöt sulkevat sisäänkäyntejä kesällä 2024.