Sähköautojen lataamisen maksuperuste Otaniemen kampuksella muuttuu

Sähköautojen lataamisen maksuperuste kampuksella muuttuu perjantaina 28.2. klo 16:00. Uusi veloitustapa perustuu ladatun energian määrään aiemmin olleen aikaperusteisen hinnoittelun sijaan.

Helmi-maaliskuun vaihteessa muuttuva hinnoittelu perustuu jatkossa ajoneuvoon ladatun energian määrään eikä siihen, kuinka kauan ajoneuvoa lataa. Näin ollen eri teholla lataavien autojen kesken saavutetaan hinnoittelussa parempi yhdenvertaisuus. Uusi hinta on 0,11e/kWh.

Loppuvuodesta 2019 kaikkien sähköauton latauspaikkojen pysäköintiaikaa on myös pidennetty tunnilla. Uusi pysäköintirajoitus sähköauton latauspaikoilla on 3h. Pysäköithän vain latauksen ajaksi!

Sähköautojen latauspaikkoja kampuksella on Harald Herlin –oppimiskeskuksen pysäköintipaikalla, Dipolin pysäköintipaikalla, Maarintie 8:n takana, Fat Lizardin edessä sekä A Blocin pysäköintipaikalla.

Lisätietoja latureista ja latauksen käytännön asioista antaa Plugit, [email protected]
Kampuksen pysäköintiasioissa lisätietoja saa Aalto-yliopistokiinteistöiltä, [email protected]

Raide-Jokerin yötöitä Otaniemessä heinäkuun aikana

Otaniementiellä Raide-Jokerin työmaalla tehdään yötöitä heinäkuussa.

Tarkastele Aalto-yliopisto Works K3-työmaata reaaliaikaisesti

Aalto-yliopisto Works K3 -työmaalle on asennettu web-kamera kuvaamaan ajankohtaista tilannetta työmaalta. Työmaa on käynnistynyt kevään 2021 aikana.
Kampus, Mediatiedotteet Julkaistu

Ostoskeskus A Blanc aukeaa Otaniemeen kesällä

Alvar Aallon suunnittelema ”Otaniemen vanha ostari”, nykyinen ostoskeskus A Blanc, uudistui peruskorjauksessa vanhaa kunnioittaen palvelemaan monipuolista liiketoimintaa.

Ensimmäinen Suomessa: Sähköpyörän akkujen paloturvallinen latauskaappi Aalto-yliopiston metroasemalle

Espoon kaupunki ja LatausPolku Oy lanseeraavat sähköpyörien akkujen latauskaappeja kolmessa liikenteen solmukohdassa Espoossa: Otaniemen A Blocissa, Espoonlahden Pikkulaivassa ja Matinkylän Isossa Omenassa. Suomen ensimmäinen paloturvallinen latauskaappi otettiin käyttöön Espoon Otaniemeen huhtikuussa.