Sähköautojen lataamisen maksuperuste Otaniemen kampuksella muuttuu

Sähköautojen lataamisen maksuperuste kampuksella muuttuu perjantaina 28.2. klo 16:00. Uusi veloitustapa perustuu ladatun energian määrään aiemmin olleen aikaperusteisen hinnoittelun sijaan.

Helmi-maaliskuun vaihteessa muuttuva hinnoittelu perustuu jatkossa ajoneuvoon ladatun energian määrään eikä siihen, kuinka kauan ajoneuvoa lataa. Näin ollen eri teholla lataavien autojen kesken saavutetaan hinnoittelussa parempi yhdenvertaisuus. Uusi hinta on 0,11e/kWh.

Loppuvuodesta 2019 kaikkien sähköauton latauspaikkojen pysäköintiaikaa on myös pidennetty tunnilla. Uusi pysäköintirajoitus sähköauton latauspaikoilla on 3h. Pysäköithän vain latauksen ajaksi!

Sähköautojen latauspaikkoja kampuksella on Harald Herlin –oppimiskeskuksen pysäköintipaikalla, Dipolin pysäköintipaikalla, Maarintie 8:n takana, Fat Lizardin edessä sekä A Blocin pysäköintipaikalla.

Lisätietoja latureista ja latauksen käytännön asioista antaa Plugit, [email protected]
Kampuksen pysäköintiasioissa lisätietoja saa Aalto-yliopistokiinteistöiltä, [email protected]

Kolme neljäsosaa Raide-Jokerin rakennustöistä valmiina – ratarakentaminen etenee edellä aikataulua

Raide-Jokerin rakentaminen etenee aikataulusta edellä niin, että rakennustöiden puolesta pikaraitiotien liikennöinti on mahdollista aloittaa noin viisi kuukautta suunniteltua aiemmin. Pääosa Espoon osuuden rakennustöistä valmistuu jo vuoden 2021 aikana.

Kuntokeskus Liikku avaa toimipisteen A Blociin

Kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen avataan avara ja valoisa Kuntokeskus Liikku alkuvuodesta 2022.

Yllättävä voittaja Kestävän kampuksen sankariksi 2021

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo viidennen kerran.
Kampus, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin äänestys ratkesi – voittajaksi valittiin puutarhapenkit

Keväällä 2021 Aalto-yliopiston opiskelijoilta kysyttiin, miten he haluaisivat käyttää 12 000 euroa yliopiston budjetista kampuksen kehittämiseen opiskelijoiden hyvinvoinnin näkökulmasta.