Sähköautojen lataamisen maksuperuste Otaniemen kampuksella muuttuu

Sähköautojen lataamisen maksuperuste kampuksella muuttuu perjantaina 28.2. klo 16:00. Uusi veloitustapa perustuu ladatun energian määrään aiemmin olleen aikaperusteisen hinnoittelun sijaan.

Helmi-maaliskuun vaihteessa muuttuva hinnoittelu perustuu jatkossa ajoneuvoon ladatun energian määrään eikä siihen, kuinka kauan ajoneuvoa lataa. Näin ollen eri teholla lataavien autojen kesken saavutetaan hinnoittelussa parempi yhdenvertaisuus. Uusi hinta on 0,11e/kWh.

Loppuvuodesta 2019 kaikkien sähköauton latauspaikkojen pysäköintiaikaa on myös pidennetty tunnilla. Uusi pysäköintirajoitus sähköauton latauspaikoilla on 3h. Pysäköithän vain latauksen ajaksi!

Sähköautojen latauspaikkoja kampuksella on Harald Herlin –oppimiskeskuksen pysäköintipaikalla, Dipolin pysäköintipaikalla, Maarintie 8:n takana, Fat Lizardin edessä sekä A Blocin pysäköintipaikalla.

Lisätietoja latureista ja latauksen käytännön asioista antaa Plugit, [email protected]
Kampuksen pysäköintiasioissa lisätietoja saa Aalto-yliopistokiinteistöiltä, [email protected]

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.