Sähköautojen lataamisen hinnat muuttuvat Otaniemen kampuksella ja Aalto Töölössä

Sähköautojen lataamisen hinnoittelua kampuksella tarkistetaan 14.7.2022 alkaen. Sähköenergian hinnan yleinen nousu vaikuttaa myös lataushintoihin.
Kuva: Milla Uusitalo / ACRE

Heinäkuun puolivälistä alkaen lataushinta on 0,20 e/kWh. Sähköautojen latauspisteitä on kampuksella tällä hetkellä Harald Herlin –oppimiskeskuksen pysäköintipaikalla, Dipolin pysäköintipaikalla, Maarintie 8:n takana, Fat Lizardin edessä sekä A Blocin pysäköintipaikalla. Lisäksi 2 latauspistettä löytyy Aalto Töölöstä.

Pysäköintirajoitus sähköauton latauspaikoilla on tällä hetkellä 3h. Pysäköithän vain latauksen ajaksi.

Latauspisteitä tullaan kampuksen alueella vastedes lisäämään vuosittain. Osoitteeseen [email protected] voi lähettää kehitysideoita koskien kampuksen tulevaa ja nykyistä latausinfraa. Kiitos jo kaikille tähän mennessä palautetta antaneille!

Lisätietoja latureista ja latauksen käytännön asioista antaa Plugit, [email protected]

Kampuksen pysäköintiasioissa lisätietoja saa Aalto-yliopistokiinteistöiltä, [email protected]

ACRE logo
Nimitykset, Kampus Julkaistu

Pasi Lehdolle Teekkari honoris causa -arvonimi

ACREn vanhempi turvallisuusasiantuntija Pasi Lehto on saanut toiseksi korkeimman teekkarien arvonimen.

Rakennusten aukioloajat vuodenvaihteessa 2022

Otaniemen kampuksen rakennusten sekä Aalto-yliopisto Töölön aukioloajoissa on muutoksia vuodenvaihteessa joulu-tammikuussa.

Varautuminen kiertäviin sähkökatkoihin Otaniemen kampuksella

Mahdollisista katkoista pyritään viestimään etukäteen.

Uusi parturi Damask avautuu A Blocin ensimmäiseen kerrokseen

Kauppakeskus A Blocin uusi parturi Damask tarjoaa täyden palvelun miesten hiusten ja parranhoitoa.