Sähköautojen lataamisen hinnat muuttuvat Otaniemen kampuksella ja Aalto Töölössä

Sähköautojen lataamisen hinnoittelua kampuksella tarkistetaan 14.7.2022 alkaen. Sähköenergian hinnan yleinen nousu vaikuttaa myös lataushintoihin.
Kuva: Milla Uusitalo / ACRE

Heinäkuun puolivälistä alkaen lataushinta on 0,20 e/kWh. Sähköautojen latauspisteitä on kampuksella tällä hetkellä Harald Herlin –oppimiskeskuksen pysäköintipaikalla, Dipolin pysäköintipaikalla, Maarintie 8:n takana, Fat Lizardin edessä sekä A Blocin pysäköintipaikalla. Lisäksi 2 latauspistettä löytyy Aalto Töölöstä.

Pysäköintirajoitus sähköauton latauspaikoilla on tällä hetkellä 3h. Pysäköithän vain latauksen ajaksi.

Latauspisteitä tullaan kampuksen alueella vastedes lisäämään vuosittain. Osoitteeseen [email protected] voi lähettää kehitysideoita koskien kampuksen tulevaa ja nykyistä latausinfraa. Kiitos jo kaikille tähän mennessä palautetta antaneille!

Lisätietoja latureista ja latauksen käytännön asioista antaa Plugit, [email protected]

Kampuksen pysäköintiasioissa lisätietoja saa Aalto-yliopistokiinteistöiltä, [email protected]

Postin pakettiautomaatti nyt A Blocin toisessa kerroksessa

Uusi ja suuri Postin pakettiautomaatti sijaitsee nyt kauppakeskus A Blocin toisessa kerroksessa Pakettipisteen pakettiautomaatin vieressä.

Vesihuollon saneeraustyömaa A Blancin edustalla

HSY:n vesihuollon saneerausurakka on siirtynyt ostoskeskus A Blancin edustalle.
Unto_Rautio_Aalto_DSC5040_Original.jpg

Etsimme nyt uutta markkinoinnin asiantuntijaa vuokraustiimiimme!

Etsimme nyt vuokraustiimimme uutta Markkinoinnin asiantuntijaa/markkinointipäällikköä! Hae paikkaa 31.7. mennessä.

Purku- ja rakennustyöt alkavat Otakaari 8:n tontilla

ISS:n varikkonakin tunnetun Otakaari 8:n matala osa puretaan, ja myöhemmin tilalle rakennetaan pysäköintitalo.