Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.
Kuva: Milla Uusitalo / ACRE

Rakentajanaukion pysäköintipaikka joudutaan sulkemaan laajemmin ensi viikon alussa (vko 20) 16.-18.5. asfaltointitöiden vuoksi. Pysäköintikäyttöön jää ainoastaan reunimmainen, Otakaari 1:n puolen paikkarivi.

Asfaltointityöt jatkuvat myös seuraavalla viikolla (vko 21).

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.

A Bloc & A Blanc Mayday - Tutustu tarjouksiin!

Vapputarjoukset valtaavat Otaniemen palvelukeskittymät 25.4.-1.5.2022. Tutustu tarjouksiin!