Räjäytystöitä Otaniemen kampuksella

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta perjantaihin 29.1. asti. HUOM! Räjäytysaikataulua päivitetty.

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta viikon 5 loppuun (5.2.2021 asti). Kohteen tarkka sijainti on Otaniementien ja Otakaaren risteyksessä, lähellä Otaniemen vanhaa ostoskeskusta.

HUOM! Otaniementien ja Otakaaren risteyksen vesihuoltokanaalin louhintavälejä on tihennetty. Räjäytyksiä tehdään keskiviikosta 26.1. perjantaihin 9:00-15:00 tasatunnein. Tihennetystä räjäytysvälistä johtuen syntyvät tärinät ovat pienempiä. Työt valmistuvat perjantaihin 29.1.2021 mennessä.

Ilmoitamme erikseen mikäli räjäytysajankohdat muuttuvat.

Louhinnasta arvioidaan syntyvän vastaavaa tai pienempää tärinää kuin kesällä 2020 tehdyissä louhinnoissa Otaniementien Lämpömiehenkujan puolella. Tärinäarvoja seurataan lähiympäristöön asetetuilla tärinämittareilla.

Louhinnoista  tiedotetaan myös tekstiviestitse noin tunti ennen räjäytystä. Lisätietoa ja ohjeita viestipalveluun liittymisestä löytyy: https://raidejokeri.info/tilaa-tekstiviesti-ilmoitukset-raide-jokerin-louhinnoista/

Lisätietoja:
Mikko Illikainen, aluevastaava, Raide-Jokeri
p. 050 599 9740, [email protected]

Kolme neljäsosaa Raide-Jokerin rakennustöistä valmiina – ratarakentaminen etenee edellä aikataulua

Raide-Jokerin rakentaminen etenee aikataulusta edellä niin, että rakennustöiden puolesta pikaraitiotien liikennöinti on mahdollista aloittaa noin viisi kuukautta suunniteltua aiemmin. Pääosa Espoon osuuden rakennustöistä valmistuu jo vuoden 2021 aikana.

Kuntokeskus Liikku avaa toimipisteen A Blociin

Kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen avataan avara ja valoisa Kuntokeskus Liikku alkuvuodesta 2022.

Yllättävä voittaja Kestävän kampuksen sankariksi 2021

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo viidennen kerran.
Kampus, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin äänestys ratkesi – voittajaksi valittiin puutarhapenkit

Keväällä 2021 Aalto-yliopiston opiskelijoilta kysyttiin, miten he haluaisivat käyttää 12 000 euroa yliopiston budjetista kampuksen kehittämiseen opiskelijoiden hyvinvoinnin näkökulmasta.