Räjäytystöitä Otaniemen kampuksella

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta perjantaihin 29.1. asti. HUOM! Räjäytysaikataulua päivitetty.

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta viikon 5 loppuun (5.2.2021 asti). Kohteen tarkka sijainti on Otaniementien ja Otakaaren risteyksessä, lähellä Otaniemen vanhaa ostoskeskusta.

HUOM! Otaniementien ja Otakaaren risteyksen vesihuoltokanaalin louhintavälejä on tihennetty. Räjäytyksiä tehdään keskiviikosta 26.1. perjantaihin 9:00-15:00 tasatunnein. Tihennetystä räjäytysvälistä johtuen syntyvät tärinät ovat pienempiä. Työt valmistuvat perjantaihin 29.1.2021 mennessä.

Ilmoitamme erikseen mikäli räjäytysajankohdat muuttuvat.

Louhinnasta arvioidaan syntyvän vastaavaa tai pienempää tärinää kuin kesällä 2020 tehdyissä louhinnoissa Otaniementien Lämpömiehenkujan puolella. Tärinäarvoja seurataan lähiympäristöön asetetuilla tärinämittareilla.

Louhinnoista  tiedotetaan myös tekstiviestitse noin tunti ennen räjäytystä. Lisätietoa ja ohjeita viestipalveluun liittymisestä löytyy: https://raidejokeri.info/tilaa-tekstiviesti-ilmoitukset-raide-jokerin-louhinnoista/

Lisätietoja:
Mikko Illikainen, aluevastaava, Raide-Jokeri
p. 050 599 9740, [email protected]

URL copied!

Yliopisto Julkaistu

Yksi euro jokaiselle opiskelijalle—Miten Aalto-yliopiston tulisi käyttää se? Jaa ideasi 30.5.2021 mennessä

Tänä vuonna Aalto-yliopisto kokeilee jotain uutta: Kutsumme opiskelijat päättämään, miten käyttää 12 000 euroa yliopiston budjetista.
unto rautio

Tule meille kesätöihin!

Aalto-yliopiston kiinteistöyhtiö Aalto University Campus & Real Estate tarjoaa tilaa liike-elämän ja yliopistomaailman vuorovaikutukselle.

Ajoreitti Maarintalolle ja Terveystaloon muuttuu

Sähkömiehentien alkupää suljetaan jälleen ja ajoreitti Maarintalolle tehdään ISS:n varikon / Otakaari 8:n pysäköintialueen kautta.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Keskeytys kaukolämmön jakelussa seuraavissa kiinteistöissä: Betonimiehenkuja 3 ja 5

Keskeytämme Betonimiehenkuja 3 ja 5 kiinteistöiden kaukolämmön jakelun muutöstöiden takia torstaina 25.3. klo 8.00-16.00 välillä.