Räjäytystöitä Otaniemen kampuksella

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta perjantaihin 29.1. asti. HUOM! Räjäytysaikataulua päivitetty.

Raide-Jokerin työmaalla louhitaan vesihuoltokanaalia Otaniementiellä tiistaista 26.1.2021 alkaen. Louhinnat kestävät arviolta viikon 5 loppuun (5.2.2021 asti). Kohteen tarkka sijainti on Otaniementien ja Otakaaren risteyksessä, lähellä Otaniemen vanhaa ostoskeskusta.

HUOM! Otaniementien ja Otakaaren risteyksen vesihuoltokanaalin louhintavälejä on tihennetty. Räjäytyksiä tehdään keskiviikosta 26.1. perjantaihin 9:00-15:00 tasatunnein. Tihennetystä räjäytysvälistä johtuen syntyvät tärinät ovat pienempiä. Työt valmistuvat perjantaihin 29.1.2021 mennessä.

Ilmoitamme erikseen mikäli räjäytysajankohdat muuttuvat.

Louhinnasta arvioidaan syntyvän vastaavaa tai pienempää tärinää kuin kesällä 2020 tehdyissä louhinnoissa Otaniementien Lämpömiehenkujan puolella. Tärinäarvoja seurataan lähiympäristöön asetetuilla tärinämittareilla.

Louhinnoista  tiedotetaan myös tekstiviestitse noin tunti ennen räjäytystä. Lisätietoa ja ohjeita viestipalveluun liittymisestä löytyy: https://raidejokeri.info/tilaa-tekstiviesti-ilmoitukset-raide-jokerin-louhinnoista/

Lisätietoja:
Mikko Illikainen, aluevastaava, Raide-Jokeri
p. 050 599 9740, [email protected]

Osallistavan budjetoinnin projekti huipentui iloiseen istutustyöpajaan

"Yksi euro jokaiselle opiskelijalle" -osallistavan budjetoinnin projekti huipentui toukokuun puolivälissä pidettyyn istutustyöpajaan uusien puutarhapenkkien äärellä. Osallistava budjetointi jatkuu uuden projektin muodossa myös tänä syksynä.
Kampus, Poikkeustilanteet Julkaistu

Poikkeusreitti Konemiehentien ja Maarintien risteykseen

Maanantaina 16.5. käynnistyy liikenteen poikkeusreitin rakentaminen Konemiehentiellä Tietotekniikan talon edessä.

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan laajasti

Rakentajanaukion pysäköintipaikka suljetaan lähes kokonaan 16.-18.5.2022 päällystystöiden vuoksi.

Miten liikut kampuksella nyt ja tulevaisuudessa? Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella parannetaan kestävää liikkumista. Kyselyyn vastaaminen on tehokas tapa vaikuttaa liikkumisen ja liikenteen sujuvuuteen kampuksella. Voit myös ilmoittautua kestävän liikkumisen työpajaan sekä osallistua kesäisten palkintojen arvontaan.