Raide-Jokerin yötöitä Otaniemessä heinäkuun aikana

Otaniementiellä Raide-Jokerin työmaalla tehdään yötöitä heinäkuussa.

Otaniementiellä Raide-Jokerin työmaalla tehdään kiskojen hitsausta 19.7.-23.7. sekä 28.7.-30.7. Työt tehdään aikavälillä 19:00-05:30, ja kaikista meluisimmat vaiheet pyritään suorittamaan ennen kello 22:00. Kiskoja hitsataan alhaisempien lämpötilojen vuoksi yöaikaan. Työvaiheeseen kuuluu myös kiskojen leikkausta ja hiontaa, joista kuuluu ajoittain lyhytaikaisesti melua ympäristöön. Melua torjutaan tarvittaessa meluntorjuntamatoilla. Työ etenee noin 18 metriä vuorokaudessa.

Lisäksi Otaniementiellä valmistellaan raiteiden betonivalua asemoimalla kiskoja torstaina 15.7. sekä maanantaina 26.7. Työt aloitetaan kello 4 yöllä. Työssä käytetään mutterivääntimiä, joista lähtee vähäistä melua lähiympäristöön. Lämpötilan nousun vuoksi radan betonivalujen ennakkovalmistelut on aloitettava aamuyön tunteina.

Lisätietoja työvaihden etenemisestä löytyy osoitteesta  www.raidejokeri.info.

Millaista on kestävä liikkuminen Aalto-yliopiston kampuksella 2050? Jaa ajatuksesi suunnittelun tueksi!

Aalto-yliopistossa ollaan laatimassa toimintasuunnitelmaa kestävän liikkumisen kehittämiseksi. Koko yhteisön ajatukset ja toiveet kestävästä liikkumisesta otetaan huomioon suunnitelman laatimisessa.
Kampus, Mediatiedotteet, Yliopisto Julkaistu

Ostoskeskus A Blanc viettää avajaisiaan Otaniemen kampuksella

Alvar Aallon suunnittelema, Otaniemen ostarina aiemmin tunnettu rakennus sai peruskorjauksen myötä uuden nimen ja on avautunut keskellä Aalto-yliopiston kampusta.

Lautapelibaari Taproom d20 aukeaa A Blancissa

Lautapelejä ja virvokkeita tarjoava Taproom d20 avaa ovensa ostoskeskus A Blancin ensimmäisessä kerroksessa syys-lokakuun vaihteessa.
Lehmuskuja

Kesätyöntekijä mukana kehittämässä toimivaa kampusta

Kesäkuun lopussa Otaniemen kampusalue hiljenee, mutta sen sijaan Otaniemi täyttyy kesätyöntekijöistä, jotka pääsevät kerryttämään oman alan työkokemusta. Myös ACRE näkee tärkeänä tarjota opiskelijalle mielenkiintoisen kesätyöpaikan osana asiantuntevaa ja kannustavaa työyhteisöä. Yksi heistä oli maisema-arkkitehtuuria opiskeleva Alex Salminen.