Raide-Jokerin louhinnat Otaniementiellä alkavat kesäkuussa

Otaniementien louhinnat alkavat kesäkuussa. Räjäytyksiä tehdään 1–3 kappaletta päivässä. Louhintatyöt kestävät noin 3 kuukautta.

Louhinnoista on mahdollista tilata tekstiviesti-ilmoitukset. Raide-Jokeri ilmoittaa räjäytyksistä tekstiviestillä noin tuntia etukäteen. Voit tilata palvelun lähettämällä tekstiviestin RAIDE OTANIEMENTIE numeroon 18200. Tilaaminen on maksutonta.

Rakennustyöt aiheuttavat jonkin verran muutoksia esimerkiksi ajokaistoihin ja -nopeuksiin sekä jalankulun ja pyöräilyn reitteihin. Moottoriajoneuvojen kulku Otaniementiellä onnistuu kuitenkin koko ajan. Jalankulku ja pyöräily onnistuvat koko rakentamisen ajan vähintään jommallakummalla puolelle katua. Kaikki muutokset opastetaan työmaan ympäristössä sekä verkkosivuillamme.

Pääasiallinen työaika on arkisin klo 7.00–18.00. Viikonloppuisin ja arkipyhinä saatetaan tehdä töitä klo 18.00–22.00 välillä, työt eivät aiheuta erityistä melua.

Raide-Jokeri

Teksti: Raide Jokeri

Eläköön kampus! Otakaari 2:n peruskiven muuraus juhlisti yliopiston uudisrakennuksia

Kampuksen uusimpien rakennusten, Otakaari 2A:n ja 2B:n, peruskivi muurattiin 29.9. Tilaisuudessa paljastettiin myös Otakaari 2A -rakennuksen uusi nimi.

Otakaari 1:n maisemahanke viimeistelyä vaille valmis

Amfiteatterinaukion alueen kunnostustyöt valmistuvat syksyllä 2022.

Miltä kampus näyttää tänään ja viiden vuoden kuluttua?

ACRE-päivä ja yhteisön I love campus -kierrokset kutsuvat ihastumaan kampukseen.

Tilojen täyttöastetutkimus käynnistynyt

Tilojen täyttöasteita Otaniemen kampuksella tutkitaan syksyn 2022 aikana.