Raide-Jokerin louhinnat Otaniementiellä alkavat kesäkuussa

Otaniementien louhinnat alkavat kesäkuussa. Räjäytyksiä tehdään 1–3 kappaletta päivässä. Louhintatyöt kestävät noin 3 kuukautta.

Louhinnoista on mahdollista tilata tekstiviesti-ilmoitukset. Raide-Jokeri ilmoittaa räjäytyksistä tekstiviestillä noin tuntia etukäteen. Voit tilata palvelun lähettämällä tekstiviestin RAIDE OTANIEMENTIE numeroon 18200. Tilaaminen on maksutonta.

Rakennustyöt aiheuttavat jonkin verran muutoksia esimerkiksi ajokaistoihin ja -nopeuksiin sekä jalankulun ja pyöräilyn reitteihin. Moottoriajoneuvojen kulku Otaniementiellä onnistuu kuitenkin koko ajan. Jalankulku ja pyöräily onnistuvat koko rakentamisen ajan vähintään jommallakummalla puolelle katua. Kaikki muutokset opastetaan työmaan ympäristössä sekä verkkosivuillamme.

Pääasiallinen työaika on arkisin klo 7.00–18.00. Viikonloppuisin ja arkipyhinä saatetaan tehdä töitä klo 18.00–22.00 välillä, työt eivät aiheuta erityistä melua.

Raide-Jokeri

Teksti: Raide Jokeri

Kolme neljäsosaa Raide-Jokerin rakennustöistä valmiina – ratarakentaminen etenee edellä aikataulua

Raide-Jokerin rakentaminen etenee aikataulusta edellä niin, että rakennustöiden puolesta pikaraitiotien liikennöinti on mahdollista aloittaa noin viisi kuukautta suunniteltua aiemmin. Pääosa Espoon osuuden rakennustöistä valmistuu jo vuoden 2021 aikana.

Kuntokeskus Liikku avaa toimipisteen A Blociin

Kauppakeskus A Blocin toiseen kerrokseen avataan avara ja valoisa Kuntokeskus Liikku alkuvuodesta 2022.

Yllättävä voittaja Kestävän kampuksen sankariksi 2021

Kestävän kampuksen sankari valittiin jo viidennen kerran.
Kampus, Opinnot, Yliopisto Julkaistu

Opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin äänestys ratkesi – voittajaksi valittiin puutarhapenkit

Keväällä 2021 Aalto-yliopiston opiskelijoilta kysyttiin, miten he haluaisivat käyttää 12 000 euroa yliopiston budjetista kampuksen kehittämiseen opiskelijoiden hyvinvoinnin näkökulmasta.